pátek 18. července 2014

spotřebováno :)


Pěkný den všem! 

Říkám to pořád, ale je to pravda…. hrozně ten čas letí, mě už dny splívají, to bude tím, že jsem už skoro 2 měsíce na neschopence, ale toto utrpení už velmi brzy skončí.:D Minulý měsíc jsem toho spotřebovala na mě docela přiměřeně, pokud se vám toho zdá moc, může to být tím, že jsem měla něco rozpoužívaného déle.

Vrhneme se na to 
BIODERMA SÉBIUM H2O – tohle 500ml balení jsem koupila v akci 1+1, takže v zásobě mám ještě jednu, toto balení jsem spotřebovávala hoodně dlouho, asi 4-5 měsíců a pořád nechtěla mizet, musím se přiznat, že mi už lezla krkem, ale NE tím, že je špatná, ba naopak, je super, výborně odličuje, čistí pleť, neštípe mě v očích a JÁ jí nemám co vytknout….ale je to tím, že se mi nahromadily další micelární vody a já je nechtěla otevírat, dokud nevypotřebuji tuhle. Další lahvičku bych si rozhodně koupila.
YVES ROCHER SEBO VÉGÉTAL ČISTÍCÍ PEELING – je určený pro smíšenou až mastnou pleť. Peeling má jemnou, nevtíravou vůni, obsahuje pudr ze šišáku bajkalského. Peeling je na pleti příjemný, pěkně pleť čistí, ALE mě na pleti zanechává takový nepříjemný pocit, jak kdybych měla stáhlou pokožku, jemně vysušenou. Další balení bych si nekoupila , ale jen proto, že mi tato řada nesedí.
YVES ROCHER HLOUBKOVĚ ČISTÍCÍ MASKA- a tato řada od Yves Rocher mi sedne, o této masce jsem psala recenzi, ale ve zkratce – maska úžasně čistí, zmírňuje začervenání, nevysušuje pleť. Toto je mé několikáté balení, takže další si rozhodně koupím.
AVON ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ VODA PROTI AKNÉ – Tuto vodu jsem používala hlavně na akné, které mě ve velké míře trápilo, tato voda obsahuje kyselinu salicylovou, voda pěkně pleť čistí, akné mírně zjemňuje, ale vysušuje pokožku, takže je potřeba pleť  zhydratovat krémem.
NIVEA STAY CLEAR ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ VODA – toto balení je jedno z těch, které jsem spotřebovávala delší dobu. Jako ano, pleť čistí docela dobře, ale řekla bych, že na mě nepůsobí, je pravda, že pleť zklidňuje, ale na akné jsem nezpozorovala žádný účinek. Další balení si nekoupím.
VENUS ČISTÍCÍ PEELING- toto balení má 10ml a stálo mě 29,-Kč v parfumérii Douglas, tam mi ho doporučila slečna u pokladny a musím říct, že jsem velmi spokojená. Balení mi vystačilo na 2 použití, peeling úžasně voní, krásně pleť čistí, pleť je čistá a svěží. Kolik stojí plné netuším, ale asi se po něm poohlídnu.:)

REXONA OXYGEN Rexonu miluju, je to asi snad jediný antiperspirant, který mi zabírá a nezradí mě :D mám jich zásobu :D
MARIONNAUD MAXI ODLIČOVACÍ TAMPÓNKY – stály 29,-kč v akci a rovnou řeknu, že si je už nekoupím a to díky kvalitě, trhají se a nejsou moc pevné, ty od Ebeline jsou jsou 100x lepší a kvalitnější.
BATISTE SUCHÝ ŠAMPÓN – toto mini balení jsem koupila také v Douglasu, stálo 49,-Kč a je s vůní třešně. Ano, opět jsem si musela koupit něco třešňového.:) Na tento šampón jsem četla a viděla jen chválu a tak jsem po něm sáhla, musím říct, že jsem ho vypotřebovala docela dost, ale to bude asi tím mini balením. Každopádně ano, svou funkci splnil, ale asi by to chtělo velké balení, aby se dalo o něm říci více.:)
 ALVERDE SLUNEČNICOVÝ KRÉM NA OBLIČEJ – to je smrad, že by jeden pad …toto je snad omyl roku, co jsem koupila. Ta vůně je šílená, šíleně štiplavá, pronikavá, výrazná a krém musel letět do koše. Díky už nechci. :D

 FA SPORT SPRCHOVÝ GEL – toto balení je vhodné i na vlasy, já si ho velmi oblíbila, když chodím plavat, takže sebou nemusím tahat lahvičku se šampónem. Sprcháč pěkně pění, voní a nevysušuje. Další balení si pořídím.
BIO BIONE COSMETICS ŠAMPÓN KERATIN – ta vůně je úžasná, konzistence je hustá, gelová, takže ho stačí kapka, bohatě se napění, vlasy jsou krásné, objemné a nejsou vysušené. Šampón by měl vydržet 200 umytí, jenže já s ním nešetřila. :D Další balení si rozhodně koupím.
NIVEA VOLUME SENSATION BALZÁM NA VLASY – musím říct, že jsem si h oblíbila, vlasy mi nezatěžoval a nebyly rychle mastné a ano, koupím si další. :)
YVES ROCHER REGENERAČNÍ KONDICIONÉR NA POŠKOZENÉ VLASY- můj veliký oblíbenec, mým vlasům perfektně sedí, nezatěžuje je, nemastí je. Další balení mám v zásobě.

Toť vše , taštičce se mi hromadí další a další lahvičky :)

2 komentáře:

  1. Zaujal mě ten šampon Keratin, musím to omrknout.

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem tu pleťovou vodu od Nivey a hrozně mi vysušovala obličej. :-/ A taky musím prozkoumat ten šampon od Bione, už jsem od nich měla bezoplachovou péči na vlasy a byla vážně dobrá. :-)

    OdpovědětVymazat