pondělí 14. července 2014

ČERVENCOVÝ NÁKUP DEKORATIVNÍ KOSMETIKY

Ahoj všem,

Po trošku delší době jsou tady nákupy, tento měsíc se držím:D nekoupila jsem si ani lahvičku sprcháče, nebo šampónu :D Ale neodolala jsem dekorativní kosmetice. Mám toho trošku málo:D , kamarádky se mě už ptají, jestli to všechno spotřebuju a ANO , zamyslela jsem se nad tím…. O tom plánuji článek….

Dnes jsem byla v Rossmannovi a neodolala akci 1+1 na Maybelline, NUTNĚ jsem si musela koupit Color Tattoo, takže mě oba tyto výrobky stály 179,-Kč. Sáhla jsem po odstínu 87-Mauve Crush, je to krásná barvička, která je na první pohled modrá, ale její odlesky jsou do fialova. Další odstín je 65- Pink Gold, ty jsou světle růžové barvy. Oba tyto odstíny na mě čekaly, jelikož byly poslední. :D




Dále jsem sáhla po tužce na obočí od Essence v odstínu 04 Blonde, barva je světle hnědá a mě sedí.


A teď 3krát sláááváá, konečně je u i u nás CATRICE, z jejich sortimentu jsem si vybrala oční stíny HAUTE FUTURE Baked Eyeshadow C03 Never Green Before …fuj to je název :D stíny jsou v limitované edici, ale ještě dnes jsem je zahlídla. Barva těchto stínů je zelená spíše světlejší, stíny trošku práší, pigmentace je dobrá. Jako další věc je korektor Catrice Camouflage cream , huráá i já ho mám :D Na mě je sice trošku tužší, ale pracovat se s ním dá, kryje velmi dobře. No a také jsem neodolala tvářence DEFINING BLUSH také od Catrice v odstínu 080 Sunrose Avenue, tuto barvičku jsem si zamilovala, je světle růžovo-hnědá, dobře pigmentovaná, práší trošku a je taková sametová na dotek.











Dále jsem sáhla po štětečku na oční stíny od značky For you Beaty za 24,90Kč, musím říct, že tyto štečky jsem si kupovala naposledy před  4-5 lety a musím říct, že se hoodně pohoršili, nic méně štěteček má docela husté štětinky, jemné. Sice už asi 10 štětinek vypadlo, ale co bych chtěla za tu cenu.




Jako poslední jsem si v Rossmannovi koupila čistící štěteček na obličej za 44,90 Kč. Ten se bude hodit k dokonalému odlíčení pleti spolu  s čistícím gelem.


A v poslední řadě jsem v obchodě Pepco narazila na stojánek s kosmetikou MUA, to jsem teda čučela:D Já sáhla po Mosaikovém bronzeru za asi 56,-Kč. Bronzer je dobře pigmentovaný, prášivost je malinko větší.



Tohle z mých červencových nákupů vše, co pěkného jste si pořídili VY?

9 komentářů:

  1. Krásné věcičky, já jsme koukala na ten čistící štěteček na obličej a moc mě láká :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný nákup, já jsem si zatím nepořídila nic, vždyť je teprv pondělí :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vau, to je teda nákup :)
    Chci tě pozvat ke mě na blog na giveaway http://barbaraveselkova.blogspot.cz/2014/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. po tom čistícím štětečku se budu muset mrknout :))
    týýo já chci taky narazit na stojan MUA :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já čučela , jako moc velký váběr tam nebyl, jen lesky za 29,-Kč (odolala jsem :D), pudr, nějaká řasenka, laky na nehty a zbytek si nepamatuju :D

      Vymazat
  5. Hm, super věci, od Catrice se mi líbí vše, CT jsou klasika.. Ale moc se mi líbí ten mua bronzer, super odstín!!

    OdpovědětVymazat