úterý 23. února 2016

MOJE OBLÍBENÁ PEČUJÍCÍ KOSMETIKA

Ahoj všichni :)

Dnes bych Vám ráda představila moje oblíbence za poslední dobu. Jak pleťovou, tak i tělovou kosmetiku. Na moji oblíbenou dekorativku se podíváme někdy příště. :)

Čitící gel od Yves Rocher u mě nevidíte poprvé, používám ho několik let a je to moje stálice. Nepoužívám ho každý den, spíš ve dnech, kdy citím, že pleť potřebuje vyčistit více a promasírovat.

Od Avonu používám momentálně Čistící pleťovou vodu s omlazujícím účinkem 3v1 a čistící gel té samé řady. Voda je jemně parfemovaná, nic výrazného, nevtíravého. Voda čistí, tonizuje a odstraňuje makeup. Na oči ho teda v žádném případě nepoužívám, jelikož příšerně pálí a štípe (jsem zkusila jednou a naposled :D). Ale na čištění pleti je suprový. Gel používám spolu s čistím kartáčkem, gel krásně čistí, je jemný, stačí ho trošku. Pleť po něm nelepí, je hydratovaná.

Krém od AVONU používám chvilku, nahradil mi zmatňující, který momentálně nemám doma. Tento krém je rozjasňující, je hutný, jemně parfemovaný. Obsahuje SPF 20, což i dobře ochrání pleť. Krém se dobře vstřebává, používám ho pod makeup.


Tělové mléko od DOVE z řady Derma Spa jsem si zamilovala. Měla jsem ho v Glanc Boxu. Mléko krásně voní, co se týká konzistence, tak ta je tak akorát, ani husté, ani řídké. Velmi dobře a rychle se roztírá a vsakuje. Pokožku zanechává jemnou a hydratovanou.

Balzám ve spreji od GLISS KUR miluju a nedám bez ani den. Zrovna mám tuto varintu, ale měla jsem i jiné a všechny jsou super. Mám velmi jemné vlasy a rozčesávání je někdy utrpení, používám i klasický balzám, ale téměř vždy použiji i tento. Stříknu párkrát a rozčesávání je mnohem jednodušší.
Suchý šampón od BATISTE xxl volume jsem si taky velmi oblíbila. Používám ho vždy, když jdu někam ven a nechcou se mi umývat vlasy. Nastříkám, nechám působit a pak upravím. Tento šampón dodá i objem, což já velmi oceňuji. Účes mi vydrží pár hodin v celém stavu. :D

Od AVONU používám pěnové tužidlo, stačí mi ho trošku a mám vlasy objemnější, nejsou těžké a mají jiskru. Jen ho musím dát tak akorát, jinak se mi vlasy rychleji mastí, chce to vychytat. :)

Toto je z mých současných oblíbenců vše, používáte něco z toho?

4 komentáře:

  1. Masku od Yves rocher mám také moc ráda :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, tedy já jsem Avon lady a úplně jsem se ted zastyděla, protože Avon nakupuji pořád a ani jednu z těchto věcí jsem ještě nezkoušela...Musím se polepšit:-) Ty věci od Anew mě taky lákají.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Z těchto produktů jsem zkoušela jen Batiste, ale ten sprej od Gliss Kur bych chtěla vyzkoušet, něco takového sháním a už o něm čtu docela často :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Bezoplachové balzámy od Gliss Kur jsou mé stálice, nevyměnila bych je ani za nic, vlasy po nich rozčešu naprosto bezproblémově:-) No a zrovna používám i tu čistící vodu od Avonu, na oči jsem si s ní netroufla, ale na pleť mi vyhovuje:-)

    OdpovědětVymazat