sobota 27. prosince 2014

                            PROSINCOVÝ LADYBOX

Ahoj všem, konečně jsem se dokopala k dalšímu článku. hurááá :D Dnes to bude článek o prosincovém Ladyboxu, který už tak hurááá nebyl....
Hned na začátek musím říct, že jsem čekala nějaký Top výrobek, když jsou ty Vánoce, ovšem žádné jééé se nekonalo a jsem docela zklamaná. Jediné, co se mi líbí je krabička, která se opravdu povedla :).
a co se ukrývalo v Ladyboxu?

FIGS&ROUGE HAND CREAM FRENCH VANILLA, 80ml, plné balení
Sladce vanilková vůně omámí vaše smysly, zatímco výživné složení plné kakaového másla a antioxidantů zabalí ruce do pečujícího závoje z bavlnky.
jak to vidím já: No, jediný plný výrobek, otevírat ho nebudu, jelikož mám rozdělané asi 3 krémy, ale ráda ho pak vyzkouším. Tento výrobek mi asi udělal největší radost.

E STYLE KAJAL EYE LINER, plné balení
Kajalová tužka na oči je vhodná pro použití  ve vnitřním i vnějším oku. Má měkkou konzistenci, dokonale přilne k pokožce a dlouho vydrží. Je oftalmologicky testována,
Jak to vidím já : ale joo, ráda vyzkouším, mám bílou a tu ještě nemám, takže i za tento výrobek jsem ráda.
 SKIN&CO ROMA SICILIAN LIGHT SERUM, vzorek
Pleťové sérum je speciálně vyvinuto pro péči o vrásky a povadlou kůži, minimalizuje známky stárnutí, zjemňuje a hydratuje. také předchází stárnutí pleti.
Jak to vidím já: vzorečku je 5ml, takže 2-3 použití a budu krásnáá :D
 AUBREY ORGANIC BODY SPRITZER, cestovní balení
Mix esenciálních olejů nabízí lehkou přírodní vůni. Je vhodná pro každého a pro každodenní použí. Aplikovat můžete přímo na pokožku, do vlasů nebo i na oblečení.
Jak to vidím já: To je smrad, že by jeden pad....pěkně jsem se z toho rozkýchala...děkuji nechci...
Crea-m , testovací balíček
Španělská značka cre-m nabízí vysoce kvalitní produkty na obličej a tělo, které neobsahují parabeny a jsou zabaleny v recyklovatelných obalech s vtipným desingem.

Jak to vidím já: Desing pěkný, ovšem mi totálně chybí český popis..no jo, strejda google bude mít práci...
COLOR CLUB LAK NA NEHTY , cestovní balení
Lak na nehty od Color Club poskytne vašim nehtům dokonalou barvu  s mnohadenní výdrží. Laky nejsou testovány na zvířatech.
Jak to vidím já: Naštěstí jsem dostala pěknou barvu, lak využiji, ale co mě štve, je to, že se docela špatně odlakovává.....
MYTHOS PŘÍRODNÍ TĚLOVÉ MLÉKO Z OLIV A ALOE VERA, vzorek
Tělové mléko přirozeně hydratuje a vyživuje pokožku, pozitivně působí na elasticitu kůže a rychle se vstřebává. Má uklidňující vůni.
Jak to vidím já: nemusí být špatný, ale velikost vzorečku mi vystačí asi jen na ruce :D

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BLONDME KERATINOVÁ OBNOVUJÍCÍ KŮRA, cestovní balení
Intenzivní keratinová receptura obnovuje vnitřní vlasovou strukturu a navrací vlasům vlhkost, Blond vlasům dodává lesk, tmavým hebkost. obsahuje hydrolyzovaný keratin.
Jak to vidím já: ráda vyzkouším, balení mi bude stačit na 2-3 použití, tak snad půjde poznat rozdíl....

Tak toto je vše, celkový dojem je více méně zklamání, čekala jsem víc, jako 2 plné balení a vzorečky za 339,- Kč...to kdybych si poskládala svoji krabičku z věcí co mám ráda, bylo bych jich víc. u vzorečků bych uvítala český popis, nemám čas pořád vysedávat u pc a hledat popisky.....jaký je Váš názor na Ladybox? já to vidím, že si asi další box už dlouho nepořídím......

2 komentáře:

  1. Co děsný prej VÁNČNÍ :D :D No já ho už nekoupila dlouho :) Naštěstí teda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už Ladybox nekupuju, akorát bych byla zklamaná. :-) Tohle mi přijde trochu jako výsměch. :-/

    OdpovědětVymazat