pátek 27. června 2014

ČERVNOVÝ  LADYBOX  aneb  ŠKODA  PENĚZ

Ahoj krásky,
Musím se přiznat, že už od rána mám bojovnou náladu a den na NIC. Před chvílí mi došel Ladybox a zklamání pokračuje. Ladyboxu jsem chtěla dát sbohem, ale když oni umí tak nalákat….já jsem asi po babičce, ta taky naletí všem.:D Prostě slibovali hory doly,(barvu na rty v kelínku, plné balení šampónu a nevím co ještě….) všechni jsme se těšili a co jsem četla, tak většina je zklamaná. Já taky, upřímně, radost nemám z ničeho, čekala jsem víc….

Co  na mě vybaflo? Toto…….

INGLOT FREEDOM SYSTÉM LESK…..PLNÉ BALENÍ za 170,-Kč
Já vlastním odstín 202 na první pohled je lesk červený a tato barva mi prostě nesedí a necítím se v ní. Balení se mi špatně otvíralo, a tím jsem si taky lesk zničila…viz. Foto, naštěstí mám kelímek, který to zachrání, jediné co je na tomto pozitivní je vůně.
zadařilo se..:(

LADYBOX, ŠTĚTEC NA RTY …80,-Kč
Já bych tomu říkala štěteček.:D prý má přírodní štětinky, ale na mě jsou docela tvrdé, balení je noo, dejme tomu, když víte jak štěteček dát správně do sebe, docela praktický. Ale já nevím, na co ho využiji, takže poputuje do šuplíku mezi poklady. :D


PALMOLIVE SPRCHOVÝ GEL SMOOTH DELIGHT ….PLNÉ BALENÍ 68,90kč
Hmm, kdyby se toto neprodávalo v akci za cca 50Kč, tak by mi to snad udělalo radost. Normální klasický sprcháč s příjemnou vůní, ten se u mě neztratí.
PHILIP B ŠAMPÓN A KONDICIONÉR …VZOREČKY 15ml
Jako pardón, ale šampón mám na 2 použití a kondicionér na jedno, takže z toho určitě nepoznám jaký je. Vůně šampónu mi připomíná vůni v zubní ordinaci. Já bych uvítala trošku větší balení, je mi jasné, že produkty za 769-789,- kč  do boxu v plném balení nedají, ale aspoň mohlo být jiné balení.

DARA BAGS KOSMETICKÁ TAŠTIČKA …222,-kč
Já vychytala docela solidní taštičku. Zadní strana je kožená (teda vypadá tak). Na něco ji využiji. :) jen teda nevím, co je na nich tak drahého….

Tak toť vše….jak jsem se dočetla, některé holky měly bonusy, já teda nevím  co a jak, ale já nenašla nic. Po zhlednutí videa od LONNIE EL, kde ukazovala výrobky, které dostala k recenzi, jsem se na box moc těšila, ovšem zbytečně. Červencový jsem si objednala, ale ještě si rozmyslím, zda ho zaplatím. Také jste podlehli Ladyboxu? 


7 komentářů:

  1. kdybych ho objednala, tak bych byla zklamaná ... od nového roku mě žádný box nezaujal :(

    OdpovědětVymazat
  2. Taštičku máš krásnou, já jsme chtěla tu menší, ale nevadí, využiju. Mám takovou nugátovou s potiskem pralinek , čokolády a malin. Jinak opravdu velké zklamání, těšila jsem se na Inglot barvu v kelímku a tohle... no, nemám slov :-( A musím se smát tomu štětečku.....prý 89 ,- Kč :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo že :D už v drogerii koupíš kvalitnější a hlavně levnější.....:D

      Vymazat
  3. To je teda bída, ta taštička má pěkný potisk, ale cenu nějak nechápu. Freedom system od inglotu mi přijde dost drahý (ale lesk má pěný odstín).
    Celkově jsem ráda že už nějakou dobu neobjednávám.

    OdpovědětVymazat
  4. och mne este nedosiel snad tam budem mat lepsie veci :)

    Pozyvam na letnu super giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  5. Nepodlehla jsem, a jsem ráda. Chtěla jsem objednat kvůli taštičce, ale když jsem si pak uvědomila, že mi nemusí přijít zrovna líbivý vzor.. Dobře jsem udělala :)
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
  6. Nepodlehla a jsem mooooc ráda. Soucítím :-( Já už objednávat nehodlám, vždycky si raději řeknu, že se jen kouknu na obsah a když mě něco zaujme, můžu si to koupit za normální cenu. jako odměnu za to, že jsem nekoupila zajíce v pytli :-) Jen málo kdy se box fakt vyplatí. Byly takové asi dva z mého pohledu....ten nějaký vánoční, kde byl Dermatologica peeling a pak ten Just Married, který jsem neměla a taky žiju :-D

    OdpovědětVymazat