úterý 1. srpna 2017

LETNÍ NÁKUP...

Krásný horký den všem :)
Už několik dní mi tady leží nové věcičky, co jsem si pořídila. Sprcháče Dove, Balea, šampóny sem ani nedávám, to už asi nikoho nezajímá, že jo. :D Pořídila jsem si toho celkem dost, ale ukážu vám jen to, co jste u mě ještě neviděli. Co se týká dekorativní kosmetiky, moc toho není. Mám vyhlídnutých pár kousků, ale v tomto vedru se mi ani líčit nechce. Moje denní -ranní rutina se skládá z očního make-upu (báze,stín,řasenka) a obočí, nic víc.
Ale Vás určitě zajímá co jsem si pořídila. Tak sledujte článek viz. níže.

V drogérii Teta, jsem si pořídila mýdlo na štětce od FREEDOM, mají akci až 40% dolů a to trvale, takže mýdlo mě vyšlo na nějakých 124,-Kč, což je fajn cena. Mýdlo krásně voní, dobře pění a hlavně krásně čistí štětce. Ubývá ho opravdu málo...teda pokud nemáte hooodně mooc štětců. Já s ním čistila cca 40 a mýdla skoro neubylo. Takže ho rozhodně doporučuji.
Jako další tady mám odlakovač EBELIN z DM, stál asi 35,-Kč a ještě jsem ho nezkoušela, protože nevím, kam jsem ho dala. (celá jááá )

 Jelikož je vedro, že by se dalo krájet, sáhla jsem v DMku po vodách ve spreji, používám je pravidelně a tahám je skoro všude. Kokosová kráásně voníí, ještě mají limetkovou, ale tu jsem bohužel nikde nepotkala. (na mě nikdy nezbyde, chodím asi pozdě). Vodu je nejlepší dát do lednice, pak má ještě lepší efekt. Rozhodně ji doporučuji.
 Bez GLISSKUR ani ránu, je to můj každodenní pomocník na rozčesávání vlasů. Jen doufám, že ho nepřestanou vyrábět, to bych musela jít asi dohola.
 Jelikož trpím na černé tečky, kterých se nemůžu zbavit, rozhodla jsem se vyzkoušet tyto 3 následují procedury. Tou první je plátýnková maska z DM, ještě jsem si nezkoušela, to musím až nebude nikdo doma, jelikož tady nejsem pro srandu, že jo. :D Slupovací masku jsem zkoušela včera a jako joo, není vůbec špatná. Pleť po ní byla jemná, hydratovaná a i pár špuntů vytáhla. Příště si zkusím napařit obličej a třeba jich půjde víc. Poslední položkou jsou čistící pásky na nos od Essence, tady je taky lepší napařit nos. Jsou fajn, špunty mi trochu vytáhly, ještě to chci zkusit na ségře. :D
 Po dlouhé době jsem navštívila i YVES ROCHER, odnesla jsem si pleťový peeling a masku na černé tečky, kterou přestali vyrábět a tím mě docela dost zklamali. Každopádně peeling je super, já nechávám působit i dýl jako masku, pleť nevysušuje a krásně jemná.
 No a bych neměla málo čističů na štětce, vzala jsem si ten od EBELIN, asi mé 15cté balení, za 90,-Kč bezva, super ...však ho určitě znáte.
Potřebovala jsem řasenku a ta GABČI SALVETE byla  nějaké akci, asi za 99,-kč (možná kecám), měla by prodloužit a udělat objem, no, prodlužuje, to jo, objem ani nevidím, ale co m štve asi nejvíc, je kartáček, který je velký a tím pádem se mi řasenka obtiskává na víčko a ničí mi tím líčení. Každému hold padne něco jiného...
Jelikož mám máálo stínů :D :D musela jsem si koupit nový, ten od Yves Rocher se mi líbil na první pohled, je dobře pigmentovaný, ani moc nepráší a drží na oku. Mají hoodně barev na výběr, tak je omrkněte. :D


 Mějte se krásně a ahoj u dalšího článku. :)

4 komentáře:

  1. ahojky,
    už se taky chystám do DM. Sama jsem se při psaní článku o červencových nákupech pochválila, že jich není tolik, a očividně si ten nedostatek vynahradím v srpnu:-) Chci ty vody, taky Freedom a pak zajdu i do Yves Rocher:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja chci od fredoom paletku, ale nevím kterou 😀😀

      Vymazat
  2. Zuzanko krásné nákupy! Zaujala mě řasenka a masky :)

    OdpovědětVymazat