pondělí 29. května 2017

RECENZE - MINI KREPOVAČKA NA VLASY

Ahoj, před nějakým časem jsem měla narozky a tak jsem dostala od ségry tuto věcičku, kterou jsem už dlouho chtěla.

Krepovačku mám vyzkoušenou a tak vám o ní můžu říct.:)

Objednávala jsem ji ZDE, za 249,-Kč + poštovné, objednávala jsem v neděli a ve středu jsem ji měla doma. Zabalená došla dobře, k žádnému zranení nedošlo.:)

Žehlička je malinka, menší jak moje ruka, měří cca 15 cm, samotná krepovací plocha je velká 1,2x6 cm, šňůra je dlouhá 2m, což je fajn. Krepovačka je nahřátá během několika vteřin, řekla bych že do 20 vteřin určitě.

Zapínací čudlík je uvnitř, zapnutí je bezpečné, vypnutí trošku méně, chce to dávat pozor, protože je plocha rozehřátá. Musí se brát v potaz, že krepovačka je opravdu malá, takže se s tím musí počítat.

Co se týká samotného krepování je rychlé, plocha se dostane hodně blízko ke kořínkům, což je fajn. Já mám vlasy jemné, takže celá hlava mi trvá asi 5-10 minut. Já osobně krepuji asi 2-3 posunutí od kořínků po celé hlavě, vytvoří je dobrý objem, vydrží celý den, což oceňuji. Když chci mega objem, nebo jen změnu, nakrepuji si celé vlasy, zaleží na co mám náladu.:)

 Za mě krepovačku doporučuji, je malá, ale šikovná :)







 omlouvám se za kvalitu poslední fotky, ale vůůbec mi to nešlo vyfotit. :(
Znáte/máte taky mini krepovačku?

3 komentáře:

  1. Já mám něco podobného, ale dají se tam vyměnit nástavce na menší nebo větší vlnky a nebo úplně rovné, na vyžehlení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja mela stoletou od Ety, větší a taky se měnily nastavce, ale uz mi umrela :)

      Vymazat