středa 5. dubna 2017

Jarní nabíječi

Ahoj všem,

vítám Vás po delší odmlce u článku. Pár z Vás mi psalo, kdy bude nějaký ten článek... Tak tedy na Vaše přání, jsem zpět. Doufám, že mně to bude bavit a naplňovat tak, jako dřív. :) Jak často budou články nevím, prostě tak jak se mi bude chtít.

Venku nám plnými doušky vládne jaro (huráá), já miluju jaro, jak vše kvete, zelená se, mám víc energie, prostě si připadám taková free.
Ale ne vždy jsem taková, bohužel.... K tomu mám jeden velký důvod. Od konce ledna jsem doma na neschopence, nejdřív to začlo zánětem močového měchýře, ale skončilo to ledvinovým kamenem, až už jsem si myslela, že jsem zdravá, tak se objevil další, takže mě ještě pár nepříjemností, ale musím s tím bojovat, nic jiného mi totiž nezbývá. Někteří jsou na tom ještě hůř, zdraví máme jen jedno a je potřeba si ho chránít!

A co mě nabíjí energií?

1. Kafe .... jak jsem doma, jsem na něm závislá, k radosti mi stačí 2, jedno ráno k snídani a odpoledne. Pokud mám chuť k večeru, dělám si bezkofeinové.
2. Slunce.. jak je venku krásně, stačí mi si sednout na balkon a vychutnávat si vůni jara, kafe, zmrzlinu. Nebo když se mi chce, jdu ven, moc času na procházku nemám, ale i tak i vezmu foťák a fotím kytky a táák. :)

3. kamarádky ....Věřte, že když jste zavřené přes 2 měsíce doma, taková návštěva Vám udělá neskutečnou radost. Hlavně příjdete na jiné myšlenky. Mně návštěvy taky donutí uklízet :D
 A co nabíjí Vás na jaře?
Těším se u dalšího článku......
Vaše Zuzz :)

2 komentáře:

  1. Zuzanko, jsem ráda že jsi zpět. Přeji Ti abys byla zdravá to je opravdu to nej! Já mám na jaře horší stavy než během roku, ale radost mi dělá třeba jak schne prádlo na pavlači, nebo že můžu vyrazit ven bez bundy :)

    OdpovědětVymazat