pondělí 17. října 2016

KOSMETICKÉ ÚLOVKY V ŘÍJNU

AHOJ VŠEM,

dlouho nebyl článek, co? :) Tak tady pro Vás jeden mám. Minulý týden jsem vyrazila na nákupy a něco ulovila, takže Vám to ukážu. Pokud mě sledujete na instagramu, jistě víte, co jsem si pořídila. 
Jooo a kdyby náhodou, na instagramu jsem jako Zuzzmakeup :D :D.

Po delší době jsem si něco koupila u Avonu, konkrétně masku a peeling na obličej. Moje pleť se zbláznila a já potřebuju záchranu. Vůni FEMME zbožňuju, mám několikáté balení. Znáte ji?

V Rossmannu jsem si chtěla koupit štětce od Peti Lovely Hair, ale sada na oči už na mě nečekala, tak jsem si alespoň koupila tento štěteček, stál 24,-Kč, je z umělých štětin a ještě jsem ho nezkoušela, tak jsem zvědavá. :)
Vůně od ESPRIT byla v akci, je to další má oblíbená. Sice bych řekla, že je víc na léto, ale já to neřeším, nosím to, co mi voní.:)
Řasenka od Gabrielly Salvete stála 59,90,-Kč, je voděodolná a dělá docela pěkné řasy. Má klasický kartáček a pro mě tak akorát.



Nooo a to nejlepší na konec, že jo? :D U nás ve Zlínském Douglasu mají nově stojany s NYX, což jsem samozřejmě musela prubnout. Noo, vybrala bych si víc, že jo, ale zatím se držím. :D
Pořídila jsem si lesk na rty, který krásně voníííí, stál něco kolem 129-159 Kč, teď si vůůbec nejsem jistáá. 
Jako další jsem si pořídila zapečený stín, ten stál 159,-Kč, dnes jsem ho použila poprvé. Pigmentace je na prst celkem fajn, jenže štětečkem je to horší, ale asi ho chce pořádně rozpoužívat aneb, setřít vrchní vrstvu. stín má třpytky, ale na oko se jich moc nedostane. No dám mu šanci a pak bude recenze. Další růžovoučký stín je jemně perleťový, stál 79,-Kč a můžu říct, že je krásnýý. :D Jinak bych si ho nekoupila, že jo. :D Více o těchto produktech bude v samotné recenzi.




Tak toto je z mých nákupů vše. :)

6 komentářů:

  1. Nejvíce mě zaujaly výrobky od NYX, ty jsou opravdu super a vypadají dokonale. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci, na stín od Nyxu jsem zvědavá na recenzi. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    super článek, obdivuji, že zvládáš nakupovat mnohem menší počet produktů než já:-) NYXu, resp. jejich obchůdku jsem zatím ještě odolala, ale nevím, jak dlouho se udržím. Vůně Femme je taky moje oblíbená, měla jsem ji v plném balení. Moc se mi líbí ten růžový lesk na rty.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ty produkty NYX..slintám:-) A těším se na recenzi:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno od NYX bych okamžitě brala..

    OdpovědětVymazat