úterý 26. dubna 2016

MALÝ DUBNOVÝ NÁKUP

Ahoj všem,

dlouho nebyl článek, já vím.... Ale nyní se to budu snažit napravit. Znáte to, když vám dojde v jeden den pudr, řasenka a linky? Mě se to stalo nedávno a tak jsem musela jít utrácet a nelituju toho.
Ještě než se vrhneme na produkty, ráda bych vám připoměla soutěž, kteá běží do 30.4.2016 u mě na blogu...příspvěk níže, nebo kolonka GIVAWAY.

Jdeme na to :-)


Tvářenky, to je moje, mám jich něco +- 40 :-D Tyto jsem ulovila ve výprodeji za 34,90 Kč, nekup to. :D Na mě jsou docela lesklé, takže je používám jako rozjasňovač, tedy spíš tu s nádechem do broskvova a tu růžovější lehce na tvářenku pro dodání "šťávy".

Voděodolné linky od Essence mají klasický štěteček, se kterým se mi pracuje velmi dobře, linku udělám téměř jedním tahem. Jestli je opravdu voděodolná jsem ještě nezkoušela, ale odlíčit jde dobře. S pigmentací jsem taky spokojená.
 Řasenka  Multi-Action mě mile překvapila. Má umělý kartáček, což mi vyhovuje. Řasy mi prodlouží a lehce zahustí a NEOBTISKÁVÁ SE.
 Transparentní pudr jsem jsem oblíbila po prvním použítí. Je sice sypký, což občas způsobuje bordýlek, ale jeho službou to vyrovnává. Pudr nanáším houbičkou, kdy si pár míst poklepu a poté zapracuji štětcem. Pudr krásně zafixuje make-up, pleť zjemní, nedělá mapy a vydrží mi na pleti celý den (cca 12 hodin). Stál mě 120 Kč a rozhodně ho doporučuji vyzkoušet.
No a abych tu neměla jen dekorativku, byla jsem nucena si zakoupit suchý šampón. Měli jen Amica a řeknu vám, že je super. Jen mi vadí ta manipulace s ním. Musí se s ním pracovat opatrně, jinak z vás je sněžná žena.:D Já si sypu malé množství do dlaně, poté rozetřu a aplikuji do vlasů, nechám působit a pak vyšešu. Až na tu manipulaci je fajn.
Tak to je pro dnešek vše, znáte něco z mých nákupů?

7 komentářů:

  1. Jé já mám moc ráda ten suchý šampon, ale přesně jak píšeš aplikace je horší. Jinak tvářenky se mi líbí moc!

    OdpovědětVymazat
  2. Tvářenky, to je taky moje, kde jsou ty doby, kdy jsem měla jednu nebo dvě:-D Jinak, znám suchý šampon od Amicy, taky jsem ho kdysi měla, ale trochu mi vadila ta aplikace, tak jsem přešla na suché šampony ve spreji, konkrétně ty od Batiste a ty jsou skvělé:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batiste mám taky ráda, hlavně XXL, ale jaksi nebyl nikde po ruce, tak jsem volila tuto možnost. :)

      Vymazat
  3. Ta broskvová tvářenka se mi líbí, já už je nikde neviděla, tak nemám :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já ji beru jako rozjasňovač, nebo jako stín, na tvářenku bych potřebovala lepší pigmentaci. :)

      Vymazat
  4. Zuzi voděodolné linky od essence mám taky a jsou super, jen já s nimi neumím pracovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som Amicu tento tyzden minula :-) Suhlasim ze je fajn a na aplikaciu sa da zvyknut.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat