pátek 12. února 2016

ZIMNÍ KUPKOSMETIKU BOX

Krásný den,

jak jsem včera na facebooku slíbila, tak dnes plním. Asi před 14 dny (+-) jsem na stránkách http://www.kupkosmetiku.cz/ jsem objevila upoutávku na Zimní box. Jelikož jsem i chtěla něčím udělat radost, tak jsem se zaregistrovala a box koupila. Cena boxu byla 299,-Kč + poštovné.
Vůbec jsem netušila co v něm bude a ani jsem nepátrala co v něm je. Takže to pro mě bylo překvapení, jaké, se dozvíte na konci článku. :)

Určitě Vás zajímá jeho obsah.....jdeme na to :)




NÁPLATI NA DROBNÉ POPÁLENINY - doporučená cena 99Kč

Jelikož občas vařím a peču a jsem hrozné jelito, tak ani já neuknikám malým popáleninám. Náplasti doma určitě využijeme.
BATISTE SUCHÝ ŠAMPÓN - doporučená cena 69,90 Kč - mini balení
Tyto šampóny miluju, když někam večer jdu a nechce se mi umývat hlava, použiju tento. Vlasy jsou jak nové a taky pěkně objemné. Takže i za tento produkt jsem ráda. :)
TETESEPT ZDRAVOTNÍ KOUPEL - doporučená cena 39,90 Kč
Já dostala variantu na svaly a klouby. Vanu si moc nedávám, nebaví mě v tom ležet :D Ale časem využiju....
BLISTEX BALZÁM NA RTY - doporučená cena 99,-Kč
Tuto značku mám poprvé, ale jelikož má balzámů rozdělaných asi 5, jde tento do úschovny. :)
SEBA MED SPRCHOVÝ GEL - doporučená cena 99,-Kč
Úúúžasně vonííí, Seba Med jsem taky ještě neměla a ráda vyzkouším. :) Sprcháčů není nikdy dost...
ECOTOOLS UMĚLÉ ŘASY - doporučená cena  299,-Kč
Pááni, ty prachy bych za to nedala. Umělé řasy jsem nikdy na sobě neměla. Jelikož nosím brýle, tak nevím, jak to bude fungovat. Každopádně někdy vyzkouším a pak hodím fotku. :D
Jinak řasy vypadají pěkně.
ESSENCE WINTER WONDERFUL PALETKA OČNÍCH STÍNŮ -dop. cena 110,-Kč
Joojoo, chtěla jsem si ji koupit, ale nakonec jsem ji nekoupila. Takže jsem byla mile překvapená, když jsem ji uviděla v krabičce.

VZOREČKY
Miluju vzorečkyyyy a ty od Seba Med jsou roztomilé.

CELKOVÝ DOJEM: Já jsem spokojená, jsou tady značky které neznám a ráda poznám. Využiju téměř všechno a když ne já, tak někdo jiný z rodinky.:)

***box jsem si koupila za své peníze***





4 komentáře:

  1. Ahoj,
    jsem moc ráda, za tento článek, protože jsem si původně ten box taky chtěla objednat, ale když vidím obsah, jsem ráda, že jsem to neudělala. Sůl bych nevyužila, řasy nepoužívám, tento suchý šampon mám (a asi dalších šest) doma, stíny mě lákají úplně jiné a ani toto není moje nejoblíbenější barevná kombinace. Jsem zvědavá, jestli bude zase jarní boxík, minimálně dva jsem si už objednala a většinu jsem z toho využila:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem nad tímto boxem přemýšlela, ale nakonec odolala. V boxu by mě nejvíce potěšil sprchový gel od Sebamed, který bych ráda vyzkoušela. A to je asi tak vše. Umělé řasy taky nepoužívám, ale určitě bych vyzkoušela, jak budou vypadat na očích a na fotku se těším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah mně tedy moc nezaujal, ráda bych byla za paletku Essence, mini balení suchého šamponu by se taky hodilo, ale ten zbytek už moc ne.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že dříve tyhle boxíky byly zajímavější. :(

    OdpovědětVymazat