pátek 19. února 2016

Únorové radosti

Hezký den všem,

jak se máte? U nás dnes prší (lije), no však mám dovču, tak pro ne, že jo? :D Já byla začátkem týdne na nákupech, no mám toho víc, než jsem chtěla, ale znáte to, když musíte tak musíte. :D Mám tady i pár nekosmetických věcí, to víte, nežiju jen kosmetikou. :D

Určitě jste zvědavé, co jsem si pořídila................jdeme na to...


Potřebovala jsem nějakou malou kabelku, hlavně přes rameno a v DEICHMANNU jsem objevila tuto, stála mě 399,-Kč
Jelikož mi zas padají vlasy, pleť mám jak pubeťák, rozhodla jsem se pro vitamíny, tak doufám, že mi pomůžou. Pokud mě sledujete na Instagramu, víte, že jsem dostala na vánoce kávovar Tchibo, kafíčkuju teď každý den (téměř). Chtěla jsem zkusit i čaj. tento je moc dobrý, ale je to opravdu jen na tu mini dávku, já když čaj, tak kýbl. :D Ale za ochutnání stojí. :)

Teď se už přesuneme na kosmetiku, v DM jsem si pořídila masku na vlasy a čistič na štětce, který je můj oblíbený a kdo ho ještě nezná, tak by to měl rychle napravit.:)  V Douglasu jsem si pořídila suchý šampón od Batiste, tento zbožňuju, dělá i super objem. V Lídlu jsem si koupila Micelární odličovací mléko, stálo mě 59,90 Kč.
Kompaktní pudr od Essence jsem chtěla vyzkoušet už dluho, ale až teď jsem si na něj vzpoměla.:D Tvářenku od Freedom jsem si musela :D pořídit do mé skromné sbírky.... Artdeco báze je moje oblíbená a je to mé 2 balení. Psala jsem na ni i recenzi, takže ji můžu doporučit.:)
Toto je z nákupů vše, já se na Vás těším v komentářích nebo u dalšího článku. :)

11 komentářů:

  1. Micelární mléko tedy vidím prvně, to budu muset prozkoumat. :)
    Jinak moc hezké nákupy. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Micelární odličovací mléko vypadá dobře a ta jeho cena ještě lépe:-) A jinak, s těmi nákupy to znám velice dobře, když se musí, tak se musí:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    super článek:-) Já jsem se snažila v únoru moc neutrácet, ale vůbec mi to nevyšlo. Mám tu už pěknou hromádku a únor ještě nekončí, děs. každopádně včera jsem byla v DM a koukala na ten suchý šampon od Batiste a nakonec ho nevzala. Ted je mi líto, že jsem ho nekoupila...Jsem zvědavá, jaké bude to micelární mléko:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však příště :D :D já ho zbožňuju, určitě neuděláš chybu když koupíš.:)

      Vymazat
  4. Ten čištič na štětce od Ebelinu si chci už dlouho pořídit, tak snad brzy :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Ten čistič na štetce si musím jednoznačne zaobstarať.

    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk
    Pozývam ťa na moju Valentínsku giveaway. Budem rada ak sa zapojíš. :)

    OdpovědětVymazat