pátek 5. února 2016

Spotřebováno 1|2016

Ahoj, jak se máte?

Dnes se podíváme na to, co jsem za poslední měsíce spotřebovala. Neukážu vše, jelikož by se to hoodně opakovala z minula, ale přeci jen tady mám věci, které jste u mě ještě neviděli.
Taky jsem ráda, že můžu konečně zrecyklovat obaly. :D

Jdeme na to........

ISANA- REPAIR NUTRITION - Měla jsem i šampón, ale tubička asi vzala nožky na ramena a utekla. Tato řada nebyla špatná, vůně je příjemná, šampón dobře pěnil a balzám byl taky fajn, jen mi nějak rychle mizel.:D  Dobře se po něm rozčesávaly vlasy.
GARNIER FRUCTIS DENSIFY - i tady vzala lahvička od balzámu za své. :D Ale to nemění nic na tom, že se mi Garnier líbí víc a víc.Vlasy jsem měla lesklé, příjemné a hezky mi voněly. Po balzámu se mi dobře rozčesávaly vlasy a mslím si, že funguje i na objem.
AUSSIE MIRACLE RECHARGE - balzám ve spreji, koupila jsem ve slevě, vůně je typický pro Aussie, jen se mi zdálo, že se mi po něm rychleji mastily vlasy. Rozčesávaly dobře a i voněly, ale už bych si ho nekoupila.
GLISS KUR ULTINATE OIL ELIXIR - za to tyto balzámy si kupuju pořád, i když používám klasický balzám, musím si alspoň 5krát nastříkat do vlasů tento balzám, líp se mi vlasy rozčesávají, lépe řečeno konečky. Mám velmi jemné vlasy a toto mi fakt pomáhá. Po tomto balzámu se mi nemastí vlasy a vydrží mi pěkné téměř celý den.
YVES ROCHER SPRCHOVÝ GEL BIO MALINA - vůně úúžasná, svěží, dobře pěnil a stačilo ho málo. K tomu sprcháči bych doporučovala přikoupit pumpičku, jelikož s ní je aplikace mnohem jednodušší.
YVES ROCHER ORIENTÁLNÍ SPRCHOVÝ GEL - děkuji, už nechci, fakt NE. Vůně příjemná, ale jen  lahvičce, ve sprše byla silná a vadila mi. Aplikce gelu byla taky boj, docela špatně se mi roztíral a i hůr smýva. Takže za mě už nee. :)
PALMOLIVE THERMAL SPA- a toto ano, příjemná vůně, mikroperličky příjmně promasírovaly pokožku a nevysušoval.
BLANCHETTE MICELÁRNÍ VODA- Překvapení roku 2015 , úúžasná micelárka, výborně odličovala, neštípala v očích, není parfemovaná a prostě bomba. Tuto micelárku mi poslala Hanička v našem Swapu, je z Kauflandu, ale já ji tam nikde neviděla. Buď byla vyprodaná, nebo já nevím, každopádně doufám, že ji ještě koupím.
GARNIER OČNÍ ODLIČOVAČ - Noo, jako...na oči dobré, ale na makeup ne-e. Neštípal v očích a dobře odličoval i linky. Ale další balení bych si nekoupila. Ten dvoufázový se mi zdál lepší.
YVES ROCHER SEBO VÉGÉTAL - Čistící micelární voda, nebyla špatná, dobře odličovala lehčí makeup, ten silnější chtěl více tampónků. neštípal  očích, což oceňuji především. Další balení nechám náhodě.
AVON ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ VODA- miláček a stálice :) Super na pupínky, jen malinko vysušuje, jinak nemám námitky.

YVES ROCHER VŮNĚ TŘEŠŇOVÝ KVĚT - moje oblíbená  vůně a už mám další. Je svěží, krásně ale ne moc dlouho voní. Na jaro jak stvořená.
AVON PERCEIVE DEW - moje asi 5té balení a běda, jestli ji přestanou vyrábět :D používám ji celoročně a je to moje NEJ vůně. Svěží, příjemná, nevtíravá, určitě ji ovonějte, pokud máte možnost...

RIMMEL STAY MATTE - byl to úžasný makeup, dobře kryl, barva byla super a suprově mi seděla
NYC NATURAL MATTE - děkuji, u nikdy.... barva příšerná, dělal mapy, nevydržel a tak letí do koše
NYC VODĚODOLNÁ ŘASENKA- opět ne a ne, řas jen obarvila, moře ani bazén nepřežila
BALEA KRÉM - úžasná vůně malin, byl fajn jak na ruce, tak i na pleť jako záchrana
ISEREE ODLIČOVACÍ UBROUSKY - taky od Haničky :) Dobře odličovaly, neštípaly v očích a další si koupím.
CIEN MAXI TAMPÓNKY- netrhají se, což oceňuji, cena je fajn a kdo je ještě nezná, tak doporučuji vyzkoušet.
SEPHORA TAMPÓNKY - taky byly super, netrhaly se, byly jemné
EBELIN TAMPÓNKY - taky moje oblíbené
A jsme u konce, já Vám děkuji, že jste dočetli až sem :)

8 komentářů:

  1. Spreje od Gliss Kur musím mít v koupelně pořád, bez nich by to rozčesávání bylo hodně nepříjemné, už jsem měla více variant a všechny byly super:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    super článek, jsem ráda, že zase píšeš, protože mi to chybělo:-) Já tu micelárku z Kauflandu vůbec nemůžu už sehnat, což mě dost mrzí, protože za tu cenu je úžasná:-)
    Čičul

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju Haničko :) Doufaam ze micku brzo sezenu :-D :-D

      Vymazat
  3. Tyto články mám moc ráda. Ten orientální sprchový gel od YR jsem chtěla vyzkoušet, ale asi mrknu po nějakém jiném. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt voní hezky,v lahvi :-D ale mě prostě nesedl, jinak YR miluju :)

      Vymazat
  4. pěkná spotřeba já mám jen pár věci a čekám až budou další :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tento Rimmel make-up som pouzivala, ked som potrebovala vyssie krytie. Bol fajn. Nastastie sa mi plet uz zlepsila, takze uz vyberam make-upy, ktore nemusia az tak velmi zakryvat.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat