středa 12. srpna 2015

AVON NÁKUP


Ahoj krásky, po hooodně dlouhé době je tady článek. Omlouvám se za neaktivitu, ale v těch vedrech nezvládám nic, jen přežívám..... Pokud mě sledujete na instagramu, jsem tam jako Zuzzmakeup, všimly jste si, že jsem dávala fotku s nákupem z Avonu a teď Vám přináším článek...hurááá :D :D Jelikož jsem měla včera svátek, dostala jsem o víkendu pár věciček od ségry, něco je z mé kapsy.

Jako první tady mám ČISTÍCÍ PLEŤOVOU VODU S OMLAZUJÍCÍM ÚČINKEM 3v1 z řady ANEW Clean, je to novinka, je vhodná pro všechny typy pleti, příjemně voní, ale ještě jsem ji nezkoušela, jelikož mám rozdělané asi další 3 :D Další tady mám pro změnu OSVĚŽUJÍCÍ ČISTÍCÍ PLEŤOVOU VODU S RŮŽÍ a do třetice tady mám na můj ksichtík ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ GEL 3v1 s výtažky z Aleo Vera a zázvoru, už jeden stejný nebo podobný mám a vůbec není špatný. :)
Další tady mám patlátka na tělo, pořídila jsem si  ZKLIDŇUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO S ALOE VERA A VITAMÍNEM E, příjemně voní, konzistencí není ani moc hutný ani moc řídký, pro mě tak akorát, dobře se roztírá a docela rychle vsakuje. Když se nestíhám namazat, používám ZVLÁČŇUJÍ HEDVÁBNÝ TĚLOVÝ OLEJ, stačí protřepat, nastříkat, trošku rozetřít a je to. Jedinné co mi vadí je vůně alkoholu, která je teda dooost silná. Další produkt je TĚLOVÝ PEELING, vůně je osvěžucící, na léto super.

Teď to bude trošku delší :D :D ....KRÉM NA RUCE je moji nezbytnou součástí, jelikož mám pořád suché ruce, další patlátko na obličej je tady OSVĚŽUJÍCÍ ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ GEL s řůží, mátou a heřmánkem. Abych toho neměla málo, mám tady DETOXIKAČNÍ ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ GEL PRO MASTNOU A SMÍŠENOU PLEŤ...to abych už začla používat :D :D No a abych byla ještě krásnější, pořídila jsem si ROZJASŇUJÍCÍ DENNÍ KRÉM, ten se chystám používát na podzim. Jako vůni jsem si opět zvolila PUR BLANCU, tentokrát vůni Elegance.

No a jako poslední tady mám dekorativku z drogérky. Paletku z limitky od CATRICE, její pigmentace je supéér, jen už nevím kolik stála. Jelikož jsem milovník tvářenek a v Rossmannech je kosmetika od Makeup Revolution, koupila jsem si  2 tvářenky.



levá - odstím NOW ... pravá -Love

Toto je pro dnešek vše, já se těším na Vaše komentáře a u dalšího článku ahoj :)

4 komentáře:

  1. Taky jsem si dnes koupila tvářenku od Revolution :) myslím že, odstín TREAT
    www.life-babylove.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný nákup z Avonu! Některé věci mám také, budu se těšit na Tvé názory :o)
    A ta paletka Catrice vypadá parádně!

    OdpovědětVymazat