pondělí 1. června 2015

Dubnovo –květnové spotřebováno - maxi


Hezký den všem, doufám, že se máte výborně. Taky si všímáte jak ten čas letí? Už je 1.června, mě za pár dní čeká dovolená, takže času mám míň a míň. Dnes se podíváme na produkty, které jsem spotřebovala. Některé věci se hodně opakují (jsou to produkty, které mám ráda) takže o nich budu psát míň, o těch druhých se rozlíšu víc. Je toho hoodně, 2 měsíce jsou 2 měsíce, já se toho snažím spotřebovávat docela hodně, mám toho dost v zásobě a taky proto, že jsem zjistila, některé produkty mají kratší dobu trvanlivosti, tak na sebe plácám co se dá. :D

Jako první tady mám micelární vodu od BIODERMY - SÉBIUM H2O, je to moje druhé balení, bylo ho 500ml a řekla bych, že mi vydrželo 3 a půl měsíce, při téměř každodenním používání. Skvěle mi odlíčila make-up jak očí tak pleti, neštípala mě v očích, za což má velké plus. Tato řada je na smíšenou až mastnou pleť, což já mám. Tuto micelárku bych si klidně koupila další, ale zas jen v akci 1+1, což byla super akce.

Další pomocník při odličovací rutině bylo pleťové tonikum od RYOR , tohle konkrétně pro suchou a citlivou pleť, používala jsem ho na dočištění pleti. Očnímu okolí jsem se vyhýbala, tonikum pleť nevysušovalo a osvěžovalo ji. Další balení od Ryoru bych si koupila, ale asi jinou řadu.

A jako posledního pomocníka jsem využívala ČISTÍCÍ VODU od AVONU, toto je moje stálice, pomáhá mi bojovat s akné a je to moje asi už sté balení. :D

Co se týká odličování, používám tampónky od EBELIN Z DMka , jsou super, jemné a neoddělují se, taky jsem propadla tampónkům z Lídlu, které jsou božíí a mám v zásobě další.....
Sprchových gelů tady mám víc, zamilovala jsem do gelu od YVES ROCHER s kávovou vůní, vůně je úžasná, není uměla, gel pokožku nevysušuje a zanechává ji jemnou  a voňavou. Za zmínku stojí i limitovaná edice od Yves Rocher, ta vánoční s vůní Hrušky v karamelu, úžasná vůně, dobře pěnil, nevysušoval pokožku, už se těším na další limitky. Sprchový gel od DOVE s vůní mandarinky byl taky úúžasnýýý, vůně nádherná, vůbec ne chemická, pěnivost úžasná, hydratoval pokožku a další si rozhodně koupím. To samé platí i sprcháči od DERMACOLU s vůní hroznů a limetky, super vůně, která se hodí na jaro-léto. To to bohužel nemůžu říct o sprcháči od ANATOMICALS s vůní manga a papay, který byl v Ladyboxu, vůně přímo odporná, smrad, že by jeden pad a ani moc nepěnil, ovšem jsem ho musela vypoužívat na ruce, jelikož umývat se s ním nedalo. Ta vůně, to byla síla. Neříkám, že další vůně jsou to samé, ale za mě tato vůně NE.

Šampónů a balzámů na vlasy jsem vypotřebovala taky hafo :D :D  ty od YVES ROCHER zbožňuju, ten se žlutou etiketou je na suché vlasy, voní příjemně, dobře pění, ale víc mi sedne ten druhý, který je na poškozené vlasy. Balzám je na barvené vlasy, dobře se mi po něm rozčesávaly vlasy a příjemně voněl.

 Taky jsem si oblíbila řadu od SCHAUMY - Mirror Gloss pro matné a mdlé vlasy, vůně je velmi příjemná, šampón dobře pění , balzám se hutnější , dobře se po něm rozčesávají vlasy, tato řada dodá lesk a nemastí se mi ní vlasy.
Jako balzám SOS používám od GLISS KUR- na lámavé a řídnoucí vlasy, je to balzám ve spreji, který se používá na mokré vlasy a pomáhá rozčesávat vlasy, je to můj pomocník a beru si ho i na bazén.

Taky jsem spotřebovala duo od Niveii, které taky nebylo špatné, jen po balzámu se mi hůř rozčesávaly vlasy. Šampóny od Timoteii a od Balea byly taky fajn, já šampóny hoodně střídám, mě stačí, když mi to odmastí vlasy a umyje je. Důležitý je pro mě kondicionér, ten od ELSEVE byl fajn, jen rychle mizel :D
Na vlasy používám pěnové tužidlo od Avonu, které dodá objem a nezatěžuje vlasy. REXONA je můj každodenní pomocník při boji proti pocení.
Na obličej jsem používala ROZJASŇUJÍCÍ HYDRATAČNÍ PEELING od Yves Rocher, který příjemně voněl, dobře čistil pleť, která pak nebyla vysušená. Jako masku na akné jsem používala tu HLOUBKOVĚ ČISTÍCÍ, která je bezvadná...mimochodem, je taky od Yves Rocher....
Černá tubička je od Avonu, bylo to sérum na vlasy, ale nějak jsem nezaznamenala, že by mi to něco udělalo s vlasy. Pudr od NYC byl můj oblíbený a určitě si někdy koupím další balení. MUA podkladová báze byla taky fajn, make-up mi držel celý. Krém na ruce od Lavery byl taky fajn, je mi malinko vadila vůně.

Uuuuuuf toto je pro dnešek vše, zkoušeli jste něco z toho, co já? :)








6 komentářů:

  1. Tak to teda uf, to je fakt pořádná spotřeba :-D
    Sprcháče od Dermacolu Aroma ritual mám ráda snad všechny, ty vůně jsou naprosto boží.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je poradna spotreba. Ruzovou Schaumu momentalne testuji, tak jsem zvedava. Peeling YR je uzasny a sprchac Anatomicals mam taky ve spotrebe.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná spotřeba, to jsme na tom skoro stejně.
    YR sprcháče znám a jsou super. A bylinné tonikum od Ryoru právě používám.
    :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní spotřebováno! Tyto články mám nejraději :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám nejraději na odličování značku Bel. :-) Balzám na vlasy od YR mám taky, ale že by mi příjemně voněl se říct nedá. Ale jsme každá jiná a je mi jasné, že někomu vonět může. Jinak byl perfektní, mám z té řady i šampon a nedám na tu dvojku dopustit. Jen šampon voní o trošičku lépe. :-) Moc pěkné spotřebováno.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. To je pořádná spotřeba :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/kosmeticke-peklo-nebo-nebe.html

    OdpovědětVymazat