neděle 1. března 2015

ZMĚNA  JE  ŽIVOT……….

Pěkný den krásky,
Jak už jsem na Facebooku psala, prošla jsem malou změnou. Ani vlastně nevím, kde mám začít……….Už něco málo přes rok jsem single a chtěla bych to konečně změnit. Ale o to se pokouším už hodně dlouho, ale stále se neobjevil PAN PRAVÝ. TEĎ nastal TEN čas s tím něco udělat. A kde jinde začít než u sebe…. 

Jelikož nemám míry modelky a nikdy mít nebudu, rozhodla jsem se, že začnu cvičit, žádné fitko, to ne, na to nemám odvahu, ale pěkně doma v klidu. Do toho se snažím už nějakou tu dobu omezit jídlo, to se daří, ale co se mi až tak moc nedaří je nejíst sladké, nesním celou čokoládu na posezení, to ne, stačí mi kousek, ale stejně mi to přijde moc, nedokážu se ho vzdát. A taky kafíčka s kamarádkama, znáte to….Ale říkám si, když to vzládli jiný, MUSÍM taky…
.
Taky jsem se rozhodla, že se budu snažit chodit co nejčastěji plavat a začala jsem hned dnes. Ráno mi volala kámoška, jestli nechci jít, já v pyžamě, rozcuchaná ….álá vstala a žije. Ani mě nemusela přemlouvat a za hodinu jsem byla i na bazéně, což jsem trhla rekord. :D Já než se vyhrabu z domu trvá min. hodinu a ha. Ono to jde i dřív. :D

No  a taky jsem prodělala tu avízovanou změnu. Je to už rok, co jsem psala článek o MÝCH VLASECH, to jsem byla blond, pak jsem se stala testerkou vlasové kosmetiky a v červenci 2014 jsem se obarvila na pralinkovou, barva super, snad mi slušela a  proč píšu slušela? Rok s rokem se sešel a ze mě je zas BLONDÝNA, teda mám melír, ale chtěla bych postupně být blond. A co mě vedlo k opětovnému blond odstínu? Staré fotky…ano, prohlížela jsem si starší fotky a nějak mi hlavou problesklo, že mi slušela, přišla jsem si v ní taková veselá, rozzářená….. A tak jsem se rozhodla  pro melír, výsledek dopadl dobře (myslím si…:D ) Fotky vám ukážu až někdy příště, jelikož mám vybité obě baterky ve foťáku, ale určitě o mě nepříjdete :D Ať můžete kritizovat..:D  Hodím sem fotku z května 2014 a  září 2014

Ve SVÉ změně chci rozhodně pokračovat, ale NE kvůli okolí, ale KVŮLI SOBĚ…ale hlavně se NESMÍM VZDÁT  po týdnu, NEMÁM TOTIŽ PEVNOU VŮLI, ale těžce s tím bojuji....:)

v Pralinkovém odstínu ozářená sluncem :D

14 komentářů:

  1. Ahoj, ak by si sa rozhodla cvicit aj vo fitku, urcite zacni s trenerom. Nauci Ta ako spravne cvicit, a ziskas aj navyky, ze musis minimalne tri krat do tyzdna do fitka. A hlavne ak si este nechodila do fitka, nebudes sa tam citit bezradna. Mne to pomohlo. S trenerom som cvicila asi dva mesiace a odvtedy cvicievam sama. Ja z mojej skusenosti odporucam fitko. Ja sa neviem prinutit, aby som cvicila doma :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, do fitka jedině nějakého zapadlého :D Ale třeba jednou tu odvahu seberu :)

      Vymazat
  2. Jsi dobrá, taky se už jak dlouho přesvědčuji, že bych měla cvičit, ale když je člověk línej, tak je tak těžký začít :D A doma se určitě nepřinutím, to vím. Sem tam do té posilky zajdu, ale není to pravidelné, takže výsledky žádné :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem právě taky hrooozně líná :D ale řekla jsem si, že musíím :)

      Vymazat
  3. obdivuji tě a přeji ti štěstí. já si již nechala sestavit jídelníček a pujdu do lidlu koupit si nějaké věci na běhání. sama do posilky nevlezu, to ne, ale běhání by mě mohlo bavit. takže se potřebuji jen rozhoupat a pustit se do toho :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci, já běhat nemůžu :( mám skoro rok nohu po operaci a pořád to není ono, ale snad časem...mám v plánu běhat po pláži na dovči, tak snad se mi to splní. :)

      Vymazat
  4. Blond ti fakt sluší víc :) Držím palce a hlavně pevnou vůli, ať se daří podle představ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Zuzko, mně se moc líbíš taková jaká jsi, měla jsem celý život problém s váhou, taky miluji sladké (bože, co bych teď dala za kus čokolády, už jsem několik dní žádnou neměla a všude ji vidím :D ) Mně váha během let tak lítala, že to byly výkyvy od 75 do 120 kg. Roky jsem chodila do fitka pod vedením trenérů, držela různé diety, ale většinou to u mě je tak, že hubnu, když pravidelně jím a nepociťuju během dne hlad - předcházím mu. A když hladovím, jedno jídlo denně, tak přibírám. Nesnáším proto ty rady, když někdo silným lidem řekne: nežer. On je ten metabolismus u každýho jinej a jinak funguje, u někoho, když jí málo, tak si to tělo ukládá zásoby i z toho mála.
    Držím ti moc palce. Přála bych ti najít fajn chlapa, co by tě měl rád takovou, jaká jsi. Máš krásné vlasy, ta blond se mi líbí, máš krásnou pleť a dobré srdce. :) Já taky hledám chlapa už několik let. Teď se mi nějací ozvali na znamost.cz, zkus to tam. :) A kdyby ti někdy docházela motivace a energie, klidně mi napiš i na mail. Škoda, že nejsi moje sousedka, mohly jsme hubnout spolu :) Je dobré najít někoho se stejným cílem. Plavání je dobré, jen já po něm mívám ještě 5x větší hlad :D
    A i pár kilo navíc má své kouzlo, méně vrásek, méně celulitidy, pleť je hezky napnutá :) Měla bys spíš najít muže, kterýmu se takový ženský líbí a s ním být šťastná :)
    Jo, ještě něco, před 2 lety jsem poznala LU a natáčela s ní video, kde mě líčila. Tam jsem měla 120 kg. :( To ještě dělala pro XXL :) Já jsem si tenkrát poprvé v životě řekla, že kašlu na hubnutí, naučila jsem se mít se ráda i tak. A co se stalo? Bez diet a cvičení mám po 2 letech o 30 kg míň :) Najednou, když jsem poprvé od svých 17 let přestala myslet na to, že chci hubnout, to šlo samo. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Rady, moc děkuju za podporu :) Víš, mě kdysi řekla kamarádka...Mě se líbíš jaká jsi, kdyby jsi zhubla, tak to už nebudeš ty ..... Trošku se toho bojím, ale povahově snad jiná nebudu :) Já musím zhubnout i kvůli zdraví, tak snad....:)

      Vymazat
  6. Zuzi, blond si sluší opravdu víc :)) a držím moc palce, můžeme se vzájemně podporovat, taky musím trošku zapojit pohyb a něco zhubnout :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu Ali , já mám v hlavě psat o tom články, nevím jak pravidelně, ale snad něco vytvořím :D

      Vymazat
  7. Rozhodně ti držím palce, jestli o tomhle tématu budeš psát na blogu, budu pilně sledovat. :) A blond mi k tobě jde víc, i když sama o sobě jsi moc milý člověk. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji kočko , mám to v plánu o tom psat, nevím jak často, ale snad něco vytvořím :))

      Vymazat