středa 7. ledna 2015

Zimní oblíbenci 
Ahoj všem, dnes bych Vám ráda představila mé zimní oblíbence. Udělala jsem výběr toho, co používám každý den a bez čeho nedám ani ránu.:)


jako první tady mám krém na ruce od Yves Rocher, ovšem, jak jsem zjistila, tak se už asi nedělá, což by mě moc mrzelo, páč je fajn a hlavně praktický.
 Na akné, které se mi pořád a stále dělá používám masku od Yves Rocher , potěšení ve sprše mi dělá Isana tělové mléko do sprchy, o kterém bude za pár dní recenze, no a make-up dávám dolů micelární vodou od Yves Rocher, mám staré balení z Ladyboxu, ale nové bude určitě tak dobré jako toto.
 Jako balzám na vlasy, nebo-li kondicionér používám ten od Gliss Kur ve spreji, a ten bude taky recenze, nebo se o něm dozvíte ve spotřebovánu, pro docílení objemu používám tužící pěnu od Avonu, která mi sedne a nezatěžuje vlasy. Pro fixaci make-upu používám Fixační sprej také od Avonu.
Mým oblíbeným make-upem je Rimmel Macht perfection v odstínu103 true Ivory, který mi jako jeden z mála sedne, občas ho smíchám, nebo použiji zvlášť s make-upem od Sephory.

Make-up zafixovávám pudrem od NYC, který mi pěkně zmatní pleť , na konturování nebo dodání jemného opálení v podobě tvářenky používám bronzer od NYC.

Jako poslední tady mám 2 paletky stínů, ta jedna -nová je od Douglas, ale od té doby co ji mám ji používám pořád, jen je škoda, že ji asi neseženete, obsahuje 20 matných stínů, pigmentace u některých horší, ale já jsem spokojená, za druhá opotřebovaná je od MUA Undressed.
 tak toto je všechno, jaký se Váš oblíbenec ? Napište mi do komentářů....
Budu se těši příště....vaše Zuzz :) 

3 komentáře:

  1. na ten bronzer od NYC mám zálusk :) a kočko, jaký je ten makeup ze Sephory? je vhodný na mastnější pleť? já hledám nějakou inspiraci :))

    OdpovědětVymazat
  2. Make-up od Rimmelu mám také a je prima, jen se docela dost otírá, ale já mám nyní trochu problémy na pokožce.....

    OdpovědětVymazat
  3. Make up od Rimmelu jsem zkoušela jen v drogérii a vůbec mi nesedl :/
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat