čtvrtek 18. září 2014

Ranní a večerní pomocníci v péči o pleť

Ahoj,
Dnes Vám ukážu přípravky na pleť, které momentálně používám. Jelikož mám trošku větší zásobu všeho, tak produkty střídám.:D Ale je tady pár výrobků, které používám pravidelně.

Každé ráno si dávám sprchu, před sprchou si dám do dlaní trošku čistící gelu, momentálně mám od YVES ROCHER – HYDRA VÉGÉTAL a nanesu na pleť, nechám asi půl minuty působit a poté ho smyju pod sprchou. Poté se jdu líčit, první si vždy dávám stíny, takže vše, co popadalo, opráším tampónkem s pleťovým tonikem od RYOR – TONIKUM PRO SUCHOU A CITLIVOU PLEŤ a pleť vyčistím, poté si dám krém od YVES ROCHER – HYDRA VÉGÉTAL. A pokračuji v make-upové rutině.
ranní pomocníci
Večer pleť odličuji následovně: Jako první si pleť navlhčím a aplikuji ČISTÍCÍ PĚNU od NIVEII, tak rozpustí make-up, jako žádný zázrak to není, ale jelikož pokračuji dál, stačí to. Očím se samozřejmě vyhýbám… pěnu setřu houbičkami od CALYPSO ……NEBO POUŽIJI …..čistící gel od YVES ROCHER – HYDRA VÉGÉTAL, tento je super, make-up pěkně rozpustí, pleť  vyčistí, osvěží a  nezanechává ji vysušenou. ( tyto produkty střídám, vezmu prostě to, na co mám náladu :D )


Jako další sahám po čistících vodách, micelárkách a tonikách, momentálně používám následující:
Oči odličuji  OČNÍM ODLIČOVAČEM OD NIVEII, je dvousložkový, takže je potřeba protřepat,  je i na voděodolný make-up…to nesoudit nemůžu, jelikož žádný takový nepoužívám, ale řasenku a linky odlíčí dobře, na mě je dost mastný a co mi hodně vadí je to, že mě štípe v očích. Další už si nekoupím. Jako další u mě najdete micelární vodu od EUCERIN, tuto jsem odlovila v časopisu, je dobrá, ale drahá, její cena něco kolem 200-250 Kč, někdy ji používám na odlíčení celého make-upu, odlíčí dobře, jen mám pocit, že na očích musím víc přitlačit a spotřebuji i více tampónků, než vše pořádně odlíčím. Hlavní je, že mě neštípe v očích, je pro všechny typy pleti a vykoná svou práci, na pleti nelepí,  ale …znám lepší a levnější, každopádně jsem ji ráda vyzkoušela. Další co používám (střídám) je PLEŤOVÉ TONIKUM OD RYORU, vůní mi připomíná svěží pánskou voňavku, používám ho hlavně na dočištění pleti, je příjemný, nelepí, pleť vyčistí a osvěží, nevysušuje. Zdá se mi, že docela rychle mizí :D

Občas, když mám pupínky používám PLEŤOVÉ TONIKUM OD DR. HAUSCHKA, je ve spreji, ale já si stříkám na klasický tampónek. Tonikum příjemně voní, nedokážu tu vůni popsat, ale možná cítím růže, každopádně, pleť hezky dočistí, vyživí, osvěží a uzdraví, ano fakt, já nevím, jak to dělá, ale občas, když mám vetší pupínky, nebo jizvičky z mačkání :D, tak večer nanesu a ráno je pleť viditelně hezčí (až zas budu mít takovou pleť, pokusím se to nafotit). Občas nechám první vrstvu vstřebat a za chvíli obličej přestříkám rovnou, očí se vyhýbám, ale neměla by štípat. Tato voda je určená pro všechny typy pleti, myslím si, že si zaslouží samostatnou recenzi.

Jako hydrataci používám KOKOSOVÝ OLEJ, nenanáším ho moc, první méně, nechám vstřebat a poté ještě dle potřeby přidám, nebo jako další variantu používám krém od YVES ROCHER- HYDRA VÉGÉTAL, tento krém je určen pro normální a suchou pleť a je hydratační. Na pleti mě neštípe, rychle se vstřebává a pleť dostatečně hydratuje, ovšem je potřeba ho používat pravidelně.
Každý 2-3 den používám nějakou pleťovou masku, mám jich rozdělaných víc, ale tady jsem vybrala jednu, kterou používám pravidelně. O této masce jsem už psala recenzi, ale ve zkratce: čistí pleť, nezanechává ji vysušenou, redukuje maz a začervenání pokožky.

Tohle je z mých pomocníků vše, jenže jednou chci říct, že zde jmenované produkty mezi sebou střídám, používám buď to, nebo to.

Jaký produkt máte oblíbený Vy?

2 komentáře:

  1. mne ten kokosovy olej yvyhovuje mam doma stejn a no je pravda hodne dlouho se vstrebava do pokozky ale treba ja si to jen v noci namazu a rano mam hebkou pokozku :) moc pekny clanek

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, používáš toho docela dost. Já se teď veškeré kosmetiky musela vzdát kvůli dermaditidě :( Takže jediné, co používám je kokosový olej a to na všechno. Na odličování i na hydrataci.

    OdpovědětVymazat