pátek 5. září 2014

Oblíbenci z dekorativní kosmetiky

Ahoj holky, jak jsem na facebooku slíbila, tak plním, dnes se společně podíváme na mé oblíbence z dekorativní kosmetiky a jsou to i věci, bez  kterých se neobejdu.

MUA GLAMOUR DAYS – PALETKA OČNÍCH STÍNŮ
S touto paletkou vykouzlíte jak denní, tak večerní líčení , obsahuje 12 očních stínů, z toho 9 je perleťových a  3 matné, pigmentace stínů je skvělá, sice víc práší, ale která paletka to nedělá. 

MUA MOSAIC BRONZER – mozaikový bronzer
Tento kousek jsem koupila v Pepcu, kde byl stojánek s kosmetikou Mua a jak jste si možná všimly, mám tuto značku ráda. Já bych tento produkt nazvala spíš jako tvářenka, jelikož barva je po smíchání růžovo-hnědá, pěkně pleť rozzáří, jelikož já mám mastící se pleť, tak je potřeba během dne přetvářenkovat :D (přepudrovat). Bronzer obsahuje také 3 hnědé odstíny a ty občas používám na konturování tváře.
 
MOJE MATUJÍCÍ PUDR
Až na rozbité víčko je super, jemně namletý s prášivostí klasickou. Pudr hezky pleť zmatní a nedělá ,,kocoury“. Už se blížím ke konci, jakmile zas někdy budu dělat objednávku, tak si ho pořídím.
 
MOJE OČNÍ LINKY
Toto byla láska na první použití….linky jsou pěkně černé, štěteček je úzký do tenké špičky, takže s ním udělám linku tenkou i silnější. Linky mi drží na oku celý den, aniž by se hnuly. Jsou sice tekutější, takže je třeba počkat, než po nanesení zaschnou. Může jen a jen doporučit.


YVES ROCHER 360° MASCARA
Tuto řasenku jsem dostala k nějakému nákupu a musím říct, že se povedla. Kartáček je umělý, rovný. Štětinky jsou na střídačku malé a větší, řasenka pěkně řasy pročeše, prodlouží a neslepuje je. Také se nerozmazává a nedrolí se.


MAYBELLINE COLOR TATTOO
Pink golg = svatý grál … používám je jako podkladovou bázi a drží mi cca 10-12 hodin, někdy, ale to málo kdy se mi trošku slije, jelikož mám dny, kdy se mi mastí víčka víc, jak kdy jindy, asi jsem divná :D Toto je moje druhé balení tohoto odstínu a další si znovu pořídím.
MAYBELLINE EYESTUDIO – DUO OČNÍCH STÍNŮ
Tyto stíny jsem pořídila na e-shopu Zuzizuzana, stály něco kolem 120,-Kč a jsou bezva. úžasná pigmentace, barvičky vhodné na denní líčení. Já po nich sahám, když ráno nestíhám, nebo se mi nechce sahat pro paletku.


L´ORÉAL MAT¨‘ MAGIQUE – ZMATŇUJÍCÍ MAKE-UP
Tento make-up jsem koupila ve slevě za 120,-Kč, odstín mám na mě už tmavší, ale když ho dám míň a vpracuji, tak je to dobré.:D Tento jako jediný nanáším prsty, jelikož je pěnový a až následně ho zapracuji štětcem do pleti. Make-up hezky kryje, pleť zmatní, ale já ho ještě  přepudruji, jelikož se během dne zmastím. Tento make-up bych nedoporučovala na suchou pleť, jelikož mi dělal mapy a zvýrazňoval suché místa, které mívám ráno po sprše.


ESSENCE TUŽKA NA OBOČÍ
Mám odstín 04 Blonde a mě sedí, barva je akorát, dobře se mi s tužkou pracuje, je malilinko tvrdší, ale to je dobře, aspoň se nerozmazává.
DERMACOL LESK NA RTY
Tohoto krasavce jsem si ulovila v časopisu. Barvička je krémová (nude), balení se mi líbí, lesk příjemně voní a hlavně…na rtech je velmi příjemný, takový sametový. Jak dlouho vydrží vám neřeknu, jelikož mě na rtech nevydrží NIC déle než půl hodiny :D


Toto je z oblíbenců dekorativky vše, následovat budou oblíbenci v péči o tělo a pleť. Taky bych Vás ráda pozvala na SOUTĚŽ, která je někdy tady na blogu:D hodně štěstí! J

5 komentářů:

  1. uzasny clanek! a ty vyrobky vypadaji moc dobre :) v obchode jsem koukala na ten MAYBELLINE COLOR TATTOO ale jeste nekoupila :) vypada to dobre

    OdpovědětVymazat
  2. same krasne veci!

    Pozyvam na konco letnu SKIN IN BLOSSOM GIVEAWAY, tu: jeej krasna je! pozyvam na giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/08/koncoletna-skin-in-blossom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Nic jsem zatím nevyzkoušela, musím to napravit! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Essence ceruzka na obočie je vynikajúca, používam ju už istý čas a som veľmi spokojná, má aj hrebienok pre lepšiu úpravu obočia a prirodzenú hnedú farbu.
    Bianka

    OdpovědětVymazat