sobota 27. září 2014

ŘIJOVÁ  KRABIČKA  KRÁSY

Pěkný den všem, včera mi došel Ladybox a já jsem tady s článkem, co vše obsahoval. Tentokrát jsem nesledovala žádné nápovědy a ani jsem nepátrala od rána, co v něm bylo, takže to bylo pro mě večerní překvápko po práci. Krabička je klasika –růžová , moc se líbí úvodní dopis, který je opět krásný. Já si je schovávám, třeba se budou hodit. :D A co na mě čekalo?
DERMACOL AROMA RITUAL BODY LOTION, SICILIAN PISTACHIO, 200 ml, plné balení …99,-Kč
Voňavé tělové mléko Aroma Rituals obsahuje pistáciový olej, který vyživuje, zjemňuje a hydratuje i namáhanou pokožku. Navíc skvěle voní jako pistácie.
Jak to vidím já:  V Ladyboxu asi ví, že miluju pistáciovou vůni, mám i sprcháč, takže toto bude skvělý doplněk. Mléko se rychle vstřebává, dobře se roztírá, toto je můj prví dojem. Více o něm bude v recenzi.
 
SUMITA BEAUTY CHAMPAGNE EYE SHADOW PENCIL, plné balení ….369,-Kč
Oční stín v pastelce rozzáří váš pohled. Snadno se nanáší, díky univerzální barvě je vhodný opravdu pro každého a odolná konzistence vydrží na očích celý den.
Jak to vidím já: Týý jo, ta cena. Za ty peníze bych si to asi sama nekoupila, takže jsem ráda, že můžu vyzkoušet. Barva se mi líbí, na ruce mi nanesená barva hned zaschla a opravdu držela i po přejíždění prstem. Jsem zvědavá, jak se bude chovat na oku.


 RITUALS SPRCHOVÁ PĚNA YOGI FLOW , 50 ml, cestovní balení
Unikátní sprchový gel se při kontaktu s vodou mění na bohatou pěnu. Obsahuje mandlový olej a indickou růži, které vyživují pokožku celého těla. Zjemňuje a hydratuje.
Jak to vidím já: Krásná vůně, bohatě pění a jsem ráda, že ji můžu vyzkoušet. Pokud bude super, což bude, co vím z recenzí, tak si asi pořídím velké balení.


BAREFOOT SOS RESCUE CREAM , 5ml , vzorek
Botanické extrakty, esenciální oleje a další čisté přírodní suroviny hloubkově hydratují namáhanou pokožku a poskytují okamžitou úlevu.
Jak to vidím já: Neznám, vyzkouším, uvidím….:)

WELEDA PUPALKOVÝ DENNÍ KRÉM , vzorek , bonus
Výživný denní krém obsahuje pupalkový a olej z makadamových ořechů a extrakt z pupečníku asijského, které hydratují pleť a pomáhají zpevňovat kontury i redukovat hluboké vrásky. V prodeji od října 2014.
Jak to vidím já: noo, jelikož 30 ml bude za 639,-Kč, tak to bych si ho určitě nekoupila, ale určitě na něm něco bude.

LAVERA BODY SPA KRÉM NA RUCE BIO POMERANČ- BIO RAKYTNÍK, 20ml, cestovní balení
Krém na ruce má lehkou, ale přesto velmi výživnou konzistenci, díky pečujícím bio olejům a rakytníkovým výtažkům. Krém regeneruje, revitalizuje a pečuje o pokožku rukou.
Jak to vidím já: Docela příjemná vůně, dobře se roztírá a rychle vstřebává, což mám velmi ráda. Krém už bydlí v kabelce.

CELKOVÝ DOJEM: Určitě využiju vše, není nic, co by se mi nelíbilo, nebo mi nesedělo. Takže za mě ano, povedl se. Už se těším na další, což bude konečná mého předplatného…ách joo :D Jak se líbí Ladybox Vám? 

8 komentářů:

  1. Taky mam tenhle balicek a je bOzi! Ta tuzka na stiny mi vyrazila dech luxudni

    OdpovědětVymazat
  2. tak tento boxík je povedený :))) měla bych z něj radost :))

    OdpovědětVymazat
  3. 30 ml krému na ruce Lavera určitě nestojí 639 Kč. Za mě slabota, za 339 Kč nebo kolik to stojí si opravdu nepředstavuji pár ušmudlaných vzorků a mléko, které se dá sehnat v drogerce v akci za 50 Kč nebo někde na e-shopech k objednávce zdarma. Jediná dobrá je ta tužka.

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím, tentokrát také využiji vše a obsah mě potěšil :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Já nevím, ale mě přijde box dost slabý. Jsem ráda, že už LB neobjednávám.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. No jako za tu cenu, co dneska LB stojí, je to fakt slabota (hlavně ta jejich uváděná cena je dost přehnaná a fakt se ten dermacol dá sehnat v akcích), ale na druhou stranu zas po dlouhé době jeden box, který ujde, asi by mě potěšil (narozdíl od těch letních). Ale asi neumějí v LB vyjednávat, protože by tam mohli dát určitě dost lepších věcí.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  7. Já osobně bych s tímto boxem spokojená nebyla, ačkoli bych asi využila většinu produktů... prostě LB je pro mě krabička, kde by mělo být něco, co si sama nepořídím, něco spešl a to mi tu chybí... Takže já čekám na další eko-bio edici :-D

    OdpovědětVymazat