pondělí 15. září 2014

MEGA  NÁKUP  V  ZÁŘÍ

Ahoj,
Jak jsem včera na Facebooku slíbila, tak plním, je tady očekávaný článek mého nákupu. I já jsem nakonec podlehla slevám na dnech Marianne a to jsem vůůůbec neměla v plánu :D V plánu bylo jen DM, jenže těm slevám se nedalo odolat, znáte to, ne?

Jako první Vám ukážu kabelku, kterou jsem ulovila v CCC, původní cena byla 699,-Kč, po slevě 524,-Kč, jako joo, je sice dražší, ale mě se líbila hned, jak jsem ji uviděla.
Douglas XSmall jemná čistící pěna 79,-Kč, po slevě 59,25 Kč
DOuglas XSmall – odličovač očního make-upu 79,-Kč, po slevě 59,25Kč …… Toto balení je super na cestování, nebo když půjdu plavat. Super také je, že se lahvičky dají znovu naplnit.

Douglas proteinová maska na vlasy 59,-Kč po slevě 44,25Kč …..masky je 25ml, slečny říkaly, že vydrží 2-3 použití, ale já bych to viděla 1-2 použití, no uvidíme. 

Venus pleťový peeling 29,-Kč, po slevě 23,20Kč ….. tento peeling jsem už měla  a byl super, takže když jsem ho uviděla u pokladny, neváhala jsem.

Glamglow …dárek k nákupu  +  Collistar lak na nehty … 2.dárek k nákupu – masku ráda vyzkouším, lak na nehty jsem si vybrala v tomto odstínu, jiné byly na mě moc :D
Bourjois 123 Perfect make-up 429,-Kč , po  slevě 300,30 Kč….. Jsem neodolala 30% slevě, chtěla jsem krycí make-up, tento by prý měl být, odstím mi jakž takž sedí, teda zkoušela jsem ho jen při lampičce. :D Napíši na něj recenzi.
Teď už je řadě DM….

 Dermacol Bonbon 3 asi tam na mě čekal, tento odstín byl poslední, barvička se mi moc líbí a pigmentace je super, teda na prstu mi to tak přišlo, uvidím, jak to bude působit na oku.


Dermacol Aroma Ritual sprchové gely….. to bych nebyla jáá, abych si nekoupila vůni černé třešně :D a aby to nebylo jen tak, vzala jsem si vůni hrozny s limetkou, tato vůně mi připomíná nějakou žvýkačku, vůně je příjemná. Tyto gely mám hodně ráda, takže jsem ho musela mít, aby taky ne, když na ně je sleva 30%.

 
Nectra Color 845 pralinkově plavý ….. tady jsem taky využila 30% slevy, jak asi už víte, jsem testerkou výrobkou Schwarzkopf, tuto barvu mám na sobě a líbí se mi, v Dm je stálou cenu 119,-Kč, což je super, mě se barva pomalu vymívá a odrůstá, takže bude potřeba rekonstrukce.
Balea šampón a kondicionér pro dlouhé a namáhané vlasy…. Cena je 39,90 Kč a je na ně sleva 25%, teda sleva platí do 16.9.2014 , ale i 39,90 je to super, já měla verzi pro hnědé vlasy a ta byla super, takže jsem doplnila zásoby (jako kdybych toho měla mááloo :D )
Gliss Kur, řada pro lámavé a řídnoucí vlasy ….. šampón 400ml + balzám ve spreji stál 149,-Kč, se slevou mě to vyšlo na 106,-Kč , no není to supééér? , balzám jsem si vzala na dny, kdy nebudu používat sprej.
 Balea sprchový gel s vůní vanilky a pomeranče ….. taky na mě čekal, byl poslední :D Vůně je velmi příjemná.
Dontodent, ústní voda s příchutí růžového grepu …. Vyzkoušíme , uvidíme….
Yves Rocher , hloubkově čistící maska + gel ….toto duo si kupuji už nějaký ten měsíc a pořád je super.
Balea  pleťová maska chvíle štěstí …dárek k nákupu


Úúúf, konéééc :D co pěkné jste si stihly pořídit Vy?

2 komentáře:

  1. Ta vanilková Balea vypadá super, to jsem nikde neviděla, stejně tak třešnový Dermacol, to musí být vůně :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. super nákupy :) ten růžový stín od Dermacolu vypadá moc pěkně,
    takové třpytivé a světlé růžové mám nejradši, krásně rozzáří pohled :)

    OdpovědětVymazat