pondělí 25. srpna 2014

SPOTŘEBOVÁNO ČERVENEC & SPRPEN

Ahoj všem, je tady už konec dalšího měsíce a je čas pro spotřebováno. Já si to syslila a tak toho tady mám za 2 měsíce.


ODLIČOVACÍ TAMPÓNY EBELIN – 100% bavlna, jsou velmi jemné, nerozpadají se, jsou příjemné, prošité a další si určitě koupím, jejich cena něco kolem 32,-Kč za 140ks.
BEL PREMIUM – tyto tampóny byly v Ladyboxu, obsahují 60% bavlny, 20% polyesteru, 20% polyesterového vlákna a taky obsahují mikroperličky z aloe  vera. Jako jemné byly to jo, ale vadily mi tam ty mikroperličky, byly mi takové nepříjemné, tento výrobek bych si už nekoupila.
A VATA ODLIČOVACÍ TAMPÓNY – no jako co k tomu  říct, klasické , občas rozjedou, nejsou sešité, ale svou práci vykonají. Já jich menší zásobu, jelikož byly v akci. :D


DERMACOL LIFT&MATT – ach….super hydratační krém, zmatňující , pleť se mi po něm nemastila, opravdu celý den, jenže …. Po nějaké době kdy jsem ho vynechala a začala používat znovu se mi na obličeji udělala nehorázná krupička plná hnisu (česky řečeno – jebáci :Dfůůůj) takže krém musí bohužel do koše, jelikož vyléčit tu hnusnou krupičku není jen tak. Mě se bohužel pleť v poslední době šíleně zhoršila a z mastné pleti se mi stala citlivá a suchá. Jinak byl tento krém supéér.

L´ORÉAL MICELÁRNÍ VODA SUBLIME SOFT – troufám si ji srovnat s Biodermou, krásně mi odlíčila i oči, neštípala mě, je jemná, bez parfemace a další si určitě někdy pořídím, až dopotřebuji tu zásobu, co mám doma.:D

YVES ROCHER PURE SYSTÉM HLOUBKOVĚ ČISTÍCÍ GEL- o tomto produktu jsem už psala několikrát, ale ve zkratce: nevysušuje, dobře pleť čistí, neštípe na obličeji, redukuje maz

AVON BLEMISH CLEARING ČISTÍCÍ SPREJ NA TĚLO PROTI AKNÉ – ano i ve 26ti letech bohužel trpím na akné, nejen na obličeji, ale i na zádech a dekoltu. Tato voda obsahuje 2% kyseliny salicylové, vodu stačí nastříkat na pokožku a nechat zaschnout, já to dělám tak, že nastříkám a setřu a pak aplikuji další vrstvu a tu nechám už zaschnout. Jako pupínky to vysuší,pokožku ne,  ale úplně to akné nezbaví. Já to používala pro lepší pocit, ale znovu už bych si to nekoupila .

PALMOLIVE SMOOTH DELIGHT SPRCHOVÉ MLÉKO- noo, mě to spíš přišlo jako gel, ale tak jo, říkejme tomu mléko :D Toto „mléko“ hezky voní, jemná nevtíravá vůně, dobře pění a pleť nevysušuje.

YVES ROCHER SPRCHOVÝ GEL S PEELINGEM – já si koupila malinovou vůni, o tomto gelu jsem také psala recenzi, byl příjemný, krásně voněl, ple´t byla jemná a provoněná, jen je potřeba pořádně omýt a i vanu, jelikož zrníčka jsou všude, chce to jen víc vody :)

PALMOLIVE THERMAL SPA SPRCHOVÝ GEL – tento gel je s peelingem (masážní prý) , krásná vůně, na pokožce je velmi příjemný, pokožku nevysušuje a dobře pění.

YVES ROCHER REGENERAČNÍ KONDICIONÉR NA POŠKOZENÉ VLASY – tyto kondicionéry mám hrozně ráda, nemastí a nezatěžují mi vlasy, naopak, vlasy jsou nadýchané, dobře se rozčesávají. Další si určitě časem koupím.

NIVEA KONDICIONÉR COLOR CARE – příjemná vůně, taková ta typická pro vlasovku od Nivei, vlasy se mi dobře rozčesávaly, ale příjde mi, že se dřív začly mastit. Já si vlasy musím umývat každý den, takže MÉ hodnocení beru v rámci dne….

AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE -  HLOUBKOVÝ BALZÁM NA POŠKOZENÉ VLASY – ááá ta vůůně, nádhera , já toto vyhrála u Markétky a docela jsem ho šetřila :D Ale teď k výrobku, po všech recenzích jsem čekala zázraky a asi joo, staly se :D Vlasy se mi dobře rozčesávaly, nebyly zatížené, byly krásně provoněné a to i na druhý den, měly objem, byly lesklé, a pozoor i na druhý den jsem mohla jít bez umytí vlasů, ale jen v culíku. Určitě si koupím další balení.

MACADAMIA DEEP RAPAIR MASQUE – jako upřímně, čekala jsem víc, ale ono se toho nedá moc poznat po jednom použití, chtělo by to víc, bohužel jsem nepoznala nějaký účinek. Máte s touto maskou nějakou zkušenost?

TIMOTEÍ ŠAMPÓN – je bez parabenů, příjemně voní, dobře pěnil

BALEA GLOSSY BRAUN SHAMPOO – tento šampón jsem používala v době, kdy jsem byla přírodní brunetka, šampón obsahoval hnědé pigmenty a extrakt z heny, jen bez silikonů. Šampón jsem používala spolu s balzámem (lahvička se vypařila :D ) musím říct, že toto duo je super, nezatěžuje mi vlasy, celý den jsem je měla nadýchané, lesklé. A i na druhý den ráno byly jakž takž k použití. Já si koupila do zásoby jinou řadu.

ELF TEKUTÉ OČNÍ LINKY – hodně dlouho byly mým miláčkem, ale už dosloužily, pracovalo se mi s nimi velmi dobře, nerozmazávaly se, držely krásně syté celý den, neštípaly mě v očích. Ráda zkouším nové věci, takže si je někdy možná koupím, ale doporučit je můžu.

MISS SPORTY STUDIO LASH 3D VOLUMYSTHIC – tato řasenka byla moje oblíbená, jako jedna z mála věcí od Miss sporty mi sedla, má umělý docela úzký , mírně prohnutý kartáček, řasy dobře pročesal, řasy nebyly slepené a mírně prodloužené. Řasenka se nerozmazávala , nedrolila se a vydržela mi celý den, i její odlíčení bylo v pohodě. 

AVON PODKLADOVÁ BÁZE – o této bázi jsem taky už psala recenzi, já mám už druhou, drží cca 10 hodin, ale hodně záleží, jak se vám mastí víčka, je jemná a stačí jí trošku.

Toto je pro dnešek vše, já vám děkuji, že jste dočetly až do konce, budu se těšit snad brzy u dalšího článku.

6 komentářů:

  1. No koukám, že jsi toho za dva měsíce spotřebovala celkem dost :-)
    Docela mě zaujaly ty linky od Elf.. já ještě od této značky nic nezkoušela.

    Ketrin ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  2. Super spotreba, mam krem Dermacol, ale na me hydratace nestaci, pro moji plet neni, ale jinak je fajn.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Já obdivuju všechny, kteí toho tolik spotřebují, protože já sice nakupuju, ale než něco vyhodím, tak to celkem trvá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tolik věci super, chválím :) taky už mám skoro plnou tašku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tolik věcí .. :)
    Šampon Timotei mám taky, ale žádný zázrak ale za to Aussie -> ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ebelin oldičovacie tampóny sú tie najlepšie na svete, Bel by som zase nekúpila ani keby mi ich dávali zadarmo, sú strašné, nedá sa s nimi pracovať, je to vata v inom šate, proste oničom. Tiež som skúšala šampón Balea pre hnedé vlasy a spotrebovala som už tuším 5 balení bez toho, aby si naň moje vlasy zvykli, je fakt skvelý, zvýrazňuje moju hnedú farbu vlasov, nezaťažuje vlasy, nie sú po ňom mastné, neobsahuje silikóny a naviac úžasne vonia, nemám slov je skrátka skvelý.
    Bianka

    OdpovědětVymazat