čtvrtek 12. června 2014

Oblíbenci .….za poslední dobu :)

Pěkný  tropický den :)

Jak  jsem na facebooku slíbila, tak plním, jsem tady se svými oblíbenci. Vybrala jsem produkty, které používám momentálně nejvíc.


BIONE COSMETICS REGENERAČNÍ ŠAMPÓN KERATIN ……mám ho jen asi jen 14 dní, ale bezvadný, krásně voní, šampón je docela hustý, přijde mi konzistencí takový gelový, stačí ho opravdu málo a krásně se napění. Vlasy myje šetrně, zanechává je voňavé, lesklé a nadýchané. Jediné co mě mrzí, je to, že nemám kondicionér, ale ten se dokoupí. Tento šampón neobsahuje silikony, ropné produkty, SLS, SLES, syntetická barviva, parabeny  apod. Obsah lahvičky by měl vydržet až na 200 použití, jestli to tak je netuším, ale myslím, že mě určitě NE. Ale pokud si pořídím další balení, což určitě ano, budu sledovat, jak dlouho mi vydrží.
BALEA – KRÉM NA RUCE PAPAYA A PODMÁSLÍ ……..krém je hutný, dobře se roztírá, rychle se vstřebává, k aplikaci mi ho stačí asi velikost lískového oříšku. Trošku mi vadí jeho vůně, na mě je taková moc sladká až jemně štiplavá, ale po chvili, co se krém vstřebá už není tak výrazná.
FENNEL TĚLOVÉ MÁSLO – HROZNOVÁ JÁDRA …. Tohle máslíčko bylo v Ladyboxu a musím říct, že jsem s ním spokojená, úplně krásně voní, je pěkně hutné, dobře se roztírá, jen je potřeba začít menším množstvím, jinak dělá takové ty šmouhy, ale ono se vstřebá, jen mě to vadí. :D Máslo obsahuje olej z jader hroznového vína. Zpomaluje stárnutí pleti, má antioxidační a protizánětlivé účinky. Máslo se trošku pomaleji vstřebává, ale toto je napsané i na štítku, což je super, takže to chce jen číst.
NIVEA ČISTÍCÍ PĚNA …. Používám ji občas ráno k takovému osvěžení a zbavení mastnoty z noci a večer k vyčištění první vrstvy make-upu ve sprše. Lahvička má praktický aplikátor, který vodičku promění na pěnu, která jemně voní. Pěna mi dokonale make-up Neodstraní, ale větší část ANO. Pleť není vysušená a je osvěžená.
DR.HAUSCHKA  PLEŤOVÉ TONIKUM…..tento kousek byl také v Ladyboxu, už nevím, co obsahuje, jelikož se mi vypařila krabička, ale tuto vodičku používám večer a někdy i před den, kdy zrovna nemám make-up k vyčištění a osvěžení pleti. Tonikum je ve skleněné lahvičce s rozprašovačem. Já si ho stříkám na vat. Tampónek pro dokonalé vyčištění pleti. Tonikum zbavuje pleť nečistot a zanechává ji čistou a osvěženou. Pleť není  vysušená, ale hydratovaná.


REXONA MAXIMUM PROTECTION …… Rexonu zbožňuji už pár let, ale toto je naprosto boží, jen sice dražší, ale když vychytáte akci, jde koupit i za polovinu. Tato Rexona je krémová, já ji nanáším ráno a skvěle mě ochrání i těch největších vedrech, opravdu se v podpaží nepotím. Měla by působit 48 hodin, ale tuto výdrž opravdu testovat nebudu. :D jediné co mě na tomto zázraku vadí je to, že hrozně rychle mizí.


RIMMEL MATCH PERFECTION …… tento make-up zbožňuji už několik měsíců, dokonale mi padne, pleť mi sjednotí, krytí je střední. Jediné co mi NĚKDY dělá, je to, že když mám hodně suchou pleť, zvýrazní mi suché místa….no jo, chce to krémovat :D Další balení si určitě koupím, jelikož mi i dokonale padne barva. (teda zatím, ještě nejsem opálená)
MOJE OČNÍ LINKY ……. Mám je pár dní, ale používám je téměř každý den. Štěteček je tenký, rukojeť se velmi dobře drží a pigmentace je skvělá. Aplikace je rychlá, teda záleží na tom, jak rychle linky umíte.:) Linky rychle zasychají a vydrží celý den bez  hnutí.
YVES ROCHER 360°C MASCARA …. Tuto řasenku jsem dostala k nákupu a je božííí, má umělý kartáček, který mi dokonale padne na řasy, ty pěkně pročeše, natočí a prodlouží.



MISS SPORTY TVÁŘENKA ….. já mám odstín 003 Siena, tvářenka je růžovo-hnědá, spíše světlejší, pleť pěkně rozzáří, pigmentace je tak akorát, možná by to chtělo víc. :D








W7 IN THE BUFF paletka očních stínů …… zbožňuju ji čím dál víc, stíny jsou dobře pigmentované, některé sice méně, ale využití pro mě je velké. Paletka obsahuje 12 stínů v hnědých odstínech a je v plechovém obalu Je imitací paletky NAKED. Prašnost stínů je maličko větší, ale při správném nabírání tomu jde omezit. Takže pokud chcete dobře pigmentované stíny v hnědém provedení můžu jen doporučit.


jedna vrstva bez báze



                                 Tak a jsme na konci. :) Jaké oblíbené produkty máte VY?


4 komentáře:

  1. Me ta Rexona hrozne smrdi a drazdi podpazdi pri delsim pouzivani.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak vůně by mohla být lepší, to jo :) mě naštestí ještě ne, ale mám Driclor a ten mě pálí šíleně. :)

      Vymazat
  2. Šampon od Bione je super :-) Paletka od W7 taky jen souhlasím :-)))

    OdpovědětVymazat