čtvrtek 5. června 2014

SPOTŘEBOVÁNO: DUBEN-KVĚTEN

Ahoj krásky, ten čas letí, co? Jelikož jsem toho v dubnu až tak moc nespotřebovala, dala jsem 2 měsíce k sobě. A taky už se mi v koupelně kupí další lahvičky. Zamyslely jste se někdy nad tím, kolik toho na sebe patláme? Já bych za sebe řekla že se můžu přiřadit k průměru. Ale taky jsem hodně líná, třeba se nemůžu dokopat k tomu, abych se pravidelně mazala, já se prostě namažu jen když se mi chce, jenže na své pokožce vidím, jak tu hydrataci potřebuje, takže si dávám předsevzetí, že se začnu mazat. :D

No a teď se už vrhneme na tu hromádku spotřebovaných produktů:
BALEA – SPRCHOVÝ GEL – CARAMBOLA LAMBADA + MANDARINE……oba tyto sprcháče jsou příjemné, pěkně voní, pění průměrně, i když mě voní víc Mandarine. Co víc k nim říct? Klasické Balea sprcháče, které asi znáte všichni, já je mám ráda a hlavně je i ráda dávám jako dárek, mě se prostě to balení líbí. :)
RADOX –COCONUT KISS …… kokosovou vůni mám ráda, ten sprcháč dobře pění, stačí ho docela málo, je příjemný, pokožku provoní, což u Balea sprcháčů moc nepociťuji. Cena těchto gelů je v akci cca 39,90Kč.
NIVEA HARMONY TIME …. Krásná vůně, tento sprcháč mám asi nejradši, teda Niveu všeobecně, stačí ho trošku, krásně pění, pokožka je po nich jemná. V akci se dají sehnat cca za 40-50kč
AVON SIMPLY DELICATE …. Je to intimní gel bez parfemace, jenže mě to nějak smrdí, ale dá se to přežít, je ho 300ml asi za 90,- Kč, je krémový (prý) , jako svou práci asi vykoná, ale tento si už nekoupím.
SCHAUMA – POSILUJÍCÍ BALZÁM NA VLASY…..šampón se mi ztratil  a tak mi zbyl jen balzám, a teď k němu, mým vlasům Shauma bohužel nesedí, pořád jí dávám šanci a pořád mám to ní těžké vlasy, rychle se mi mastí, přitom je přímo jak dělaná pro mé jemné vlasy, ale bohužel, za mě ne.
GLISS KUR – MILLION GLOSS …. Toto duo mi také moc nesedlo, balení je krásné, příjemně voní, vlasy jsou lesklé, ale zas… rychle se mi po něm mastí vlasy…. Gliss Kur ano,ale jiná verze.
PANTENE NATUR FUSION ….balzám na vlasy a POZOR, tento mi sedí, vlasy se mi něm NEmastí, jsou nadýchané, lesklé, mají objem, takže na mé vlasy ANO
TONI&GUY – ŠAMPÓN A KONDICIONÉR……pro jemné vlasy , bomba bomba bomba, aby ne za ty prachy :D toho výrobku jsem používala docela málo a taky docela dlouho vydržel. Vlasy jsem po něm měla úžasné, nadýchané, objemné, nemastily se mi a dokonce jsem je měla pěkné i na druhý den ráno, což se mi snad ještě nikdy nestalo. Hned jak bude zas nějaká akce -50% letím pro ně.
AVON PLANET SPA …….. je to hydratační kůra s olivovým olejem…. Používá se na mokré vlasy, kůra se zahřeje v teplé vodě, nanese se na vlasy, nechá působit, opláchne se a poté se vlasy klasicky umyjí šampónem a musím říct, že na tom asi něco bude, vlasy jsou lesklé, objemné, já ji schválně používala s tím, že jsem si nedala balzám a opravdu jsem byla spokojená.
GARNIER ESSENTIALS SENSITIVE – ODLIČOVAČ OČÍ …..o tomto výrobku jsem už psala v minulosti, mám ho ráda a má pleť také, jeho dvou-složkové složení je jemné, neštípe v očích a dobře zbavuje pleť make-upu.
LE CHANTON – VÝŽIVNÁ  TVAROHOVÁ MASKA A MEDEM …… tento výrobek byl v Ladyboxu, musím se přiznat, že ho půlku vyhazuji, mě totiž hrozně vadí ta vůně, obsahuje tvaroh z kozího mléka a to mě prostě vadí. Ale při jeho použití nebyla maska špatná, dobře hydratovala a zklidňovala pokožku.
ORIFLAME MILK&HONEY GOLD – PLEŤOVÉ MLÉKO …. Krásně voní, je jemné, příjemné, malinko mě štípalo v očích, ale pleť docela dobře vyčistilo. Jen nevím, jestli se ještě prodává.
 EBELIN – ODLAKOVAČ …. Je bez acetonu s vůní mandlí, jenže…mě nějak moc nevoní, spíš mi smrdí, odlakovává průměrně, jen s pískovýma nebo třpytkovýma lakami to bylo malinko horší.
COLGATE MAX WHITE ONE OPTIC ….. zubní pasty  jsem tu ještě neměla, tato byla v dubnovém Ladyboxu, musím říct, že asi trošku zuby bělí, ale asi by toho chtělo víc a používat ji déle. Toto balení je 50ml a cena je kolem 90,-Kč.


Toto je všechno, tak se mi zdá, že toho tolik zas není, nebo je? :D

4 komentáře:

  1. Pěkná spotřeba, mě láká ten Gliss kur, at snížim svoje šamponový zásoby :D Jinak já se mažu pravidelně každý večer po sprše a naprosto to miluju :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám v zásobě tolik krémů, je musím spotřebovat :D

      Vymazat
  2. Mám teď stejný odlakovač, taky mi docela smrdí :D Má takovou hodně výraznou až štiplavou vůni..

    OdpovědětVymazat