úterý 27. května 2014

KVĚTNOVÝ LADYBOX
Hezký den,
Nedávno  vyšel nový Ladybox a tady je jeho obsah. Musím teda za mě říct, že mě potěšily jen dvě věci. Tento box je zaměřený na obličej, jeho péči i vzhled. Já si pořád říkám, že si už neobjednám a pořád mě něco přesvědčuje :D. Červnový mě taky láká, uvidíme uvidíme.

Tady je obsah mého Ladyboxu:
LAVERA PLEŤOVÝ KRÉM …. 1ml – vzorek
Denní hydratační krém lavera má čistě přírodní složení, které pečuje o pleť. Hydratuje a díky rostlinným výtažkům, přírodním máslům a olejům dokonale harmonizuje pokožku.
Co na to JÁ: jako pardón, ale ze vzorečku o obsahu 1ml toho opravdu moc poznat nejde.  Nejsem si jista, jestli to bude stačit na celý obličej.
XHEKPON CREMA ….10ML – CESTOVNÍ BALENÍ
Regenerační krém na obličej, krk a dekolt obsahuje hydrolyzovaný kolagen, extrakt z pupečníku asijského a aloe vera. Podporuje regeneraci pokožky, předchází stárnutí pleti a výborně hydratuje.
Co na to JÁ:  toto je aspoň pořádný vzoreček, ráda vyzkouším.
ZIAJA JEMNÝ ODLIČOVAČ OČÍ….120ML –PLNÉ BALENÍ
Jemný odličovač očí bez parfemace je vhodný i pro citlivé oči. Důkladně a jemně odstraňuje makeup bez zbytečného podráždění a vysušování. Neobsahuje parabeny.
Co na to JÁ: Ladybox nás opravdu zásobuje odličovacími vodami, minule micelární voda, ale značku ZIAJA jsem ještě nezkoušela, tak ji ráda vyzkouším. Jen je to produkt, který je k dostání v drogerii.
BEL PREMIUM ODLIČOVACÍ TAMPÓNY, PLNÉ BALENÍ
Odličovací tampóny s jemným povrchem, dobře absorbují odličovací přípravky a neuvolňují vlákna. Díky aloe vera a panthenolu jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť.
Co na to JÁ: tampónky se vždy hodí, jen toto je opět značka, která je k dostání běžně.:)
ALVA GREEN EQUINOX, VYBRANÝ ODSTÍN…PLNÉ BALENÍ
Tu nejkrásnější paletu barev stvořila sama příroda. Alva Green Equinox poslouží jako rtěnka, lesk na rty či lak na nehty! Lehké minerální pigmenty přilnou k pleti a vydrží celý den.
Co na to JÁ:  já dostala takový šedo-stříbrný odstín, jako není  ošklivý, ale tento lze použít jen jako očí stíny nebo možnáá přimíchat do laku na nehty. Jinou práci s ním nevidím. Co jsem viděla na fotce, je mnoho krásných odstínů. Já využití najdu.

MEMEME SKIN ILLUMINATOE BEAT THE BLUES, VYBRANÝ ODSTÍN, PLNÉ BALENÍ
Tekutý rozjasňovač dodá pleti jemný lesk a neodolatelnou krásu. Neobsahuje třpytky, na pokožce má velmi jemný a sofistikovaný efekt.
Co na to JÁ: jsem nadšenáááá, tento produkt mi udělal největší radost, už se těším, jak ho vyzkouším v praxi.


  
PASSION CHOCOLATE MATCHA, PLNÉ BALENÍ , BONUS
Spojuje nejjemnější belgickou čokoládu s japonským tradičním čajem Matcha. Dokonalá souhra chutí zeleného čaje, kakaového másla, krémového mléka a pravé vanilky.
Co na to JÁ: čokoládu mám ráda, tato má  velmi pěkný vzor a chuťově se dala, ráda jsem ji ochutnala, ale sama bych ji nekoupila.

Toto je z květnové Ladyboxu vše, co zaujalo VÁS? Mě nejvíc rozjasňovač a krém Xhekpon. :)

2 komentáře:

  1. Me box opet zklamal, zlaty rozjasnovac, kdyz mam uvedeno, ze chci studene odstiny. Odlicovak oci nevyuziju, Ziaju mam rada, ale tohle fakt ne. Pigment mam zeleny, taky lze jen na oci, ale je hezkej.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Nic moc, ale MEME rrozjasňovač vypadá krásně:-)

    OdpovědětVymazat