neděle 11. května 2014

NÁKUPY KVĚTEN – DEKORATIVNÍ KOSMETIKA
Pěkný den! :)
Po delší době je tady opět článek, tentokrát opět a zase nákupy. Ale…né vše jsem si kupovala, něco jsem dostala k nákupu, něco k narozeninám.:)
Jako další článek bude pokračování nákupů, je toho mooc a tak jsem to trošku rozdělila.
A zajímá Vás co přistálo u mě doma? Tady to je……

Dermacol – podkladová báze pod oční stíny …. 74.90Kč
Slyšela a četla jsem na ni chválu, jenže….už jsem ji stihla 2krát zkusit a jsem na rozpacích, ona se mi totiž po několika hodinách sléva.:( Asi se mi začla mastit víc pleť nebo nevím čím to, ale každopádně ji dám šanci.

Dermacol pěnové oční stíny..odstín moon touch (jiný jsem nenašla)…..dárek
Ach, jsou boží, už před pár lety jsem měla jiný odstín, možná i jiné balení, ale vím, že jsem s nimi byla maximálně spokojená. Barva je úžasná, taková fialovo-stříbrná a velmi dobře pigmentovaná. Zatím jsem je nezkoušela, ale brzy na ně příjde řada.


Miss sporty – tvářenka – odstín 003 sienna ….cena cca 65,-Kč
Tvářenky od Miss Sporty mám docela ráda a tuto jsem už kdysi měla. Barva je jemná, pigmentace sice nic moc, ale na denní líčení mi bohatě stačí.



Miss sporty – rtěnka –odstín 034…dárek
Odstínu jsem se ze začátku lekla, ale barva je jemná a na rtech není výrazná. Rtěnky moc (skoro vůbec) nepoužívám, prostě mi nedrží. Takže tato poputuje do kabelky a určitě ji na sobě vypotřebuji.:)

Essence – bronzující pudr … dárek
Ideální na léto, ale i na jaro, pigmentace se zdá dobrá,ale ještě jsem ji neměla na obličeji.

Essence – gel na obočí a řasy – cena asi 55,-Kč
Chtěla jsem sice gel na obočí od Alverde, ale bohužel nebyl a tak jsem sáhla po tomto, jaký je, zatím říci nemohu, jelikož ještě nebyla příležitost vyzkoušet.

Astor lak na nehty – odstín 315 – dárek
Musím říct, že kmoška se trefila, takové jemné barvy mám ráda a tento lak navíc obsahuje i jemný shimmer, štěteček krásně sedne na nehty a lak rychle schne. Jak vypadá na nehtech, ukáži na facebooku při příležitosti nového lakování.


Yves rocher – oční stíny v tužce –odstín 01 lys nacre …. Cena 119,-Kč
Tuto barvičku používám jako podklad, sice obsahuje třpytečky,ale to mi vůbec nevadí, krásně drží na oku, neslévají se  a jsou prostě božííííí J jsou asi v dalších 5-ti odstínech.


Yves Rocher – couleurs nature lipstick – dárek k nákupu
Ze začátku jsem se té barvy lekla, výrazná červená…nic pro mě. Ale při bližším zkoumání jsem zjistila, že se jedná o rtěnko-balzám a barva není hrozná, ale na rtech působí jemně. Takže zůstává u mě. :D




Yves Rocher – řasenka 360° - dárek k nákupu
Noo, jsem mile překvapená, řasenka má umělý kartáček, velikost je akorát, ale hlavně…řasy jsou prodloužené, neslepené a dobře se  odličuje. Řasenka byla za nákup nad 499,-Kč a netuším, jestli se prodává samostatně.




Sephora – make-up – 410,-Kč
Jediné, co si o tomto make-upu pamatuju je to, že vhodný na každý typ pleti. Je ho jen 25ml , ale dobře kryje, odstín jsem trefila jakžtakž, jelikož se ke mně nějak neměly slečny prodavačky tak jsem vybírala sama. 

Sephora – oční stín – 100,-Kč
Tento jsem ulovila ve slevě, fialovou mám ráda a tak jsem po něm sáhla. Stín je matný, pigmentace se mi zdá dobrá, uvidím vyzkouším



MUA – tvářenka – odstín 3 …cena asi 45,-Kč
Tvářenky od MUA mám velmi ráda, je to výborná kvalita za nízkou cenu. Tato tvářenka je cihlové barvy, pigmentace je teda velká, takže se s ní musí opatrně.


MUA – paletka stínů UNDESSED a GLAMOUR DAYS….cena 169,-Kč za paletku
Láska na první pohled, já tyto stíny miluju, už mám asi 2 paletky od MUA a toto jsou další. I tyto jsou výborně pigmentované, sice se mezi nimi najdou asi 3 odstíny matné, které jsou pigmentované méně, ale to je úplně normální a mě osobně to nevadí, dají se využít i tak. Obě paletky se dají spolu krásně kombinovat a já jim nemám co vytknout. Pokud chcete krásně pigmentované stíny za nízkou cenu, mohu jen doporučit.:)
 




 Tak to je zatím vše.....:)


3 komentáře:

  1. Prej zatím :-D ty jo já se vždycky nstačím divit, kolik toho je!:)) pěknej článek!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty stíny od Dermacolu vypadají skvěle :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Teda takovej nákup :) Hrozně mě zaujala ta řasenka, ta vypadá skvěle! Jinak ty báze Dermacol taky používám, zkus jí dávat na víčko míň, ono jí fakt stačí málo, já vymáčknu kapku a to mám na obě víčka. Aby byly uhlazené, ale ne pomazané. A chvilku počkat, než dáš stíny. Nedám na ni dopustit a problém jsem zatím neměla.

    OdpovědětVymazat