úterý 4. března 2014

ÚNOROVÉ  SPOTŘEBOVÁNO - 2014


Pěkný den krásky ,
To nám ten měsíc rychle utekl. A další spotřebováno je zde. Tento měsíc jsem spotřebovala hodně vlasové kosmetiky, asi mi s tím někdo musel pomáhat :D. Už jsem stihla i za měsíc březen něco nakoupit, ale na to je čas, pokud mi to zdraví dovolí, mám v plánu výlet do Ostravy na nákupy, ale to je ve hvězdách. Před pár dny jsem zjistila, že se zdraví nemá podceňovat a je to to nejdůležitější co máme.
Tak teď se už můžeme vrhnout na mé spotřebované produkty.


GLISS KUR – ULTIMATE REPAIR- balzám pro suché a poškozené vlasy :  Jeho vůně je příjemná, vlasy se mi něm dobře rozčesávaly, ovšem už po vyfoukání vlasů jsem cítila, že jsou mé vlasy těžké a zplihlé. Myslela jsem si, že jsem balzám špatně vymyla… to dělám vždy důkladně…ale ne, udělalo mi to i po dalším použití. Takže z toho vyplývá, že mi tento balzám nesedl a už si nekoupím, ovšem jeho sourozenec…..
GLISS KUR- ULTIMATE VOLUME -balzám pro jemné, zplihlé a poškozené vlasy - ….. to je něco jiného, vlasy jsem měla po něm pěkné, nebyly zatížené a objem jim dodán lehce byl. Voní mi příjemněji, než balzám Ultimate repair. Pokud bych si měla vybrat, tak tento bych si znovu koupila.
Ps: Gliss kur balzámy jsem spotřebovala hned na začátku února, proto se níže objeví víc balzámů :D
  
HERBAVERA VLASOVÝ ZÁBAL S KONOPÍM A TEKUTÝM KERATINEM -  tento produkt asi není moc známý, tento zábal by měl vlasům vrátit pružnost a sílu, měl by redukovat lámavost vlasů a třepení. Nooo, upřímně, já jsem nic nezpozorovala, balzám jsem nanesla po umytí šampónem, nechala asi 5 minut působit, poté jsem ho důkladně opláchla. Vlasy se mi po něm rozčesávaly, byly lesklé, ale vadila mi vůně balzámu, je taková vtíravá a mě osobně nevoní. Žádné jiné příznaky jsem neznamenala, balzám je docela řídký a nevydržel mi moc dlouho, asi tak na 6-7 použití. Tento produkt bych si už nekoupila.

LOREAL ELSEVE COLOR-VIVE – balzám pro barvené a melírované vlasy -  vůně příjemná, ve výsledku jsem měla vlasy lesklé, dobře se rozčesávaly a barva byla taková výraznější ( na těch melírech, co mi zbyly). Obecně mám Loreal ráda, takže další balzám si koupím ( už mám :D) Jediné, co mi vadilo, bylo, že balzám byl hodně hutný a jak končil, tak byl problém s jeho vymačkáním a i přes veškerou snahu a ředění s vodou tam toho menší část zůstala.

YVES ROCHER – REGENERAČNÍ KONDICIONÉR NA POŠKOZENÉ VLASY -  je ho 150 ml, stojí něco kolem 82,- Kč…. Patří mezi dražší, ale mám s ním dobrou zkušenost, obsahuje více než 99% rostlinných složek, je bez parabel a barviv. Jeho vůně je jemná a příjemná. Vlasy mám po něm lesklé, nejsou zatížené, dobře se rozčesávají, je hutný, stačí ho málo. Na výrobky Yves Rocher chystám samotný článek, takže se o něm dočtete víc. Já ho doporučuji, v prodejnách je velký výběr druhů, který Vám padne. Já už mám další balení.

AVEFLOR – TUŽÍCÍ PĚNA S KOPŘIVOU – o tomto mém svatém grálu jsem psala už několikrát :), najdete ho ve složce RECENZE – JÁ A MOJE VLASY –PŘÍPRAVKY.


Teď je tady něco málo z péče o tělo, obličej ……

POSSIBILITY ORANGE CUPCAKE -  sprchový gel, šampón, pěna do koupele – tento produkt jsem si koupila na e-shopu galaxieprani.cz…. je ho 525 ml a cena byla něco kolem 70,- Kč.  Vůně je  výrazná, něco mezi pomerančem a mandarinkou, ovšem mi příjde hodně chemická a nevoní mi, na tělo jsem ho použila jednou, docela dobře pěnil, jenže ta vůně mi vadila a tak jsem ho používala jen na ruce. Už bych ho nekoupila


DERMACOL AROMA RITUAL – sprchový gel s vůní černé třešně – byla to láska na první přivonění, ta vůně je úžasná, šťavnatá, svěží, dlouhotrvající. Ano i po 2 hodinách jsem ji na těle cítila, SG docela dobře pění, na houbě samozřejmě víc a stačí ho málo. Určitě si ho koupím znovu a i jeho další verze stojí za vyzkoušení.
BALEA – krém na ruce lesní plody – tento krém jsem používala v práci, jeho vůně je výrazná, ale není vtíravá, naopak pěkně provoní i místnost. :) Krém se velmi dobře a rychle vstřebával, byl hutný a stačilo ho málo. Nezanechával mastný film. Jestli je ještě v nabídce Dm netuším, ale znovu bych si ho koupila.



ALVERDE TRANSPARENTNÍ PUDR – koupila jsem ho ve výprodeji, měl bílou barvu, ovšem po nanesení na pleť zprůhlednil, make-up zafixoval a docela dlouho vydržel, nedělal mapy a dobře se mi s ním pracovalo, jen to chtělo cvik a opatrně ho otvírat, jelikož byl sypký, ale to je u těchto pudrů klasické.

MIXA 24h zklidňující hydratační krém – o tomto výrobku jsem už taky psala a to ve spotřebovánu za  leden 2014…. Co k tomu víc říct, jsem ráda, že jsem ho dopotřebovala a  sama za sebe bych si ho nekoupila.

YVES ROCHER PURE SYSTÉM – hloubkově čistící gel – o tomto produktu jsem taky psala… používám ho každé ráno na vyčištění a osvěžení pleti, gel obsahuje malé  rostlinné mikročástečky, redukuje tvorbu kožního mazu, ale přitom pleť nevysušuje a krásně si vyčistí a osvěží. Složení je bez mýdla a parabenů. Toto je má stálice a proto si jej kupuji pravidelně.


BIODERMA SÉBIUM H2O – micelární voda – někdo Biodermu můžu, jiný ne. Já za sebe ji můžu a jsem ráda, že jsem na ni narazila. Tuto lahvičku jsem koupila na aukru za 175,- Kč, jinak v lékárně stojí kolem 350,- Kč (+-). Voda mi krásně odlíčí make-up, teď nové balení už používám jen na dočištění pleti, jelikož cena je trošku vyšší a tak šetřím. Já mám variantu pro mastnou a smíšenou pleť, voda mi pleť nevysušuje a  zanechává ji čistou a svěží. Jak už jsem zmínila, další balení mám, ale po vypotřebování se chystám na jiné micelárky. :)


Tak toto je vše, v mém košíčku se už pomalinku hromadí další spotřebované produkty a asi jich nebude málo. Všem přeji pěkný zbytek dne. :)





5 komentářů:

  1. Mixa krém jsem měla a nebyla jsem z něho vůbec nadšená, byl to propadák. Souhlasím s tebou, taky bych si ho už nepořídila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já od něj čekala hodně, za ty peníze co stojí jsou opravdu lepší krémy a i levnější, ale zas díky Ladyboxu vím, co nekupovat :D

      Vymazat
  2. Gliss kur hnědý balzám je můj favorit :D Modrý jsem neměla ,asi ho zkusím a uvidím zda mi sedne jako tobě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě teď ještě láká ta novinka, ten má světle modré balení, takové pěkné,asi vyzkouším i ten :)

      Vymazat
  3. Zrovna používám ten pudr od Alverde a taky mi sedí. Než jsem se s ním ale naučila pracovat, chvíli to trvalo. Teď ale super :)

    OdpovědětVymazat