sobota 29. března 2014

.......LADYBOX – BŘEZEN ….ANEB JAK TO VIDÍM JÁ……


Pěkný den, ano, opět jsem neodolala a koupila si Ladybox a to jsem říkala, že už ne, ale nedalo mi, protože na den žen byla sleva 50,- Kč a tak boxík mě vyšel na 289,-Kč. Jestli koupě lituji se dozvíte níže. Já box otevřela až v sobotu, jelikož Česká pošta psala, že balíček doručí ve čtvrtek, omyl…až v pátek. O poště se už raději nevyjadřuju….škoda mluvit. Další box mi už doveze kurýr. Na facebooku jsem si přečetla, že né všichni měli výrobek od Dr.Hauschka a tak jsem už věřila, že já taky budu bez něho. Ovšem jsem byla mile překvapena. Ladybox je ve speciální edici EKO, tentokrát nebyla krásná krabička, ale jen obal z papíru, jo jasný, jde o eko edici, ale byla jsem trošku zklamaná, jelikož krabičky sbírám a využívám. Tak snad ta další už bude s krabičkou. Úvodní dopis taky není ve formě pěkné kartičky, ale jen jako dlouhý papír, ve kterém byly výrobky schovány, ale to obsahu taky neublížilo. 

Co vše Ladybox ukrýval?

YVES ROCHER MICELÁRNÍ VODA 200ml…PLNÉ BALENÍ ZA 285,-Kč
Hydratační micelární voda obsahuje rostlinné výtažky, které pečují o pleť. Javorový cukr, bio agáve a bio vilín udrží vaši pleť zářivou a krásnou.
Jak to vidím já: Voda příjemně voní, balení je pěkné, otevírání je bez problému. Výrobky Yves Rocher mám hodně ráda, takže se na ni těším.

DR.HAUSCHKA  PLEŤOVÉ TONIKUM 100ML PLNÉ BALENÍ ZA 518,- Kč
Pěstící pleťové tonikum podporuje a podněcuje funkce pokožky a zároveň posiluje její látkovou výměnu, reguluje objem vazivového vlákna a dodává pleti růžový a oživený vzhled. Byliny jako úročník a vilín, podporují pokožku během noci, v době kdy se z vlastních sil regeneruje. Po ranním čištění tonizuje jemný závan pokožku.
Jak to vidím já: Jako wooow, toto jsem nečekala a jsem moc ráda, že tuto značku můžu vyzkoušet. Momentálně mám šílenou pleť, takže se hned vrhnu na testování. Taky ušetřím vatové tamponky, jelikož se voda nanáší přímo na pleť.:)






URBAN VEDA – RADIANCE DAILY FACIAL WASH ….CESTOVNÍ BALENÍ 20ml
Čistící gel obsahuje zaktivní kurkumu, která pleť rozjasňuje a další ovocné antioxidanty, enzymy a vitamíny, které chrání pokožku před vnějším poškozením.
Jak to vidím já: kráásně voní, jen škoda, že ho není víc. Tuto značku neznám, a tak ráda vyzkouším.

URBAN VEDA RADIANCE DAY CREAM …CESTOVNÍ BALENÍ 10 ml
Bioaktivní směs botanických extraktů rozjasňuje a účinně pleť a podporuje regeneraci buněk. Pleťový krém působí proti hyperpigmentaci, sjednocuje tón pleti a hydratuje.
Jak to vidím já: I tento krém krásně voní a taky by to mohlo být víc.:) Ráda ho vyzkouším.

LAVERA UNIVERZÁLNÍ KRÉM – CESTOVNÍ BALENÍ 25 ml
Hutný a výživný krém ocení především suchá a namáhaná pleť. Obsahuje mandlový olej a bambucké máslo, které intenzivně vyživují a hydratují.
Jak to vidím já: Balení je pěkné, dobře se otvírá, vůně je příjemná, dobře se roztírá, rychle se vsakuje. Tento krém jsem dnes viděla v DM, teda asi, pokud to byl on a velká plechovka stála 190,-Kč. Myslím, že budeme kamarádi.:)

Bonusy… KIVVI DENNÍ KRÉM S MALINÍKOVÝM OLEJEM A VÝTAŽKEM Z JABLKA, VZOREK…Ráda vyzkouším, ale bohužel ho je na jedno použití a tak z toho nepůjde posoudit, jak funguje.

WELEDA ZKLIDŇUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO, 2x4ml, VZOREK….neznám, vyzkouším ráda.

SALCURA ANTIAC DAILY FACE WASH, 3 ml, VZOREK….hloubkově čistící gel, který pomáhá odstranit nečistoty  z pokožky náchylné k akné, pupínky, černé tečky a skvrny… škoda, že ho je tak málo, určitě bude dobrý. ... foto se ztratilo :(


Celkový dojem: Jsem ráda, že jsem neodolala a objednala. Z boxu mám velkou radost. Jen mě trošku mrzí, že není krabička, ale snad příště bude.:) Také jsem tam našla slevový kupon na 40% do obchodu Yves Rocher, který určitě využiji. Já osobně dávám velkou 1.

Taky jste si pořídili Ladybox?

2 komentáře:

  1. Super balíček první dvě veci super. A Lavera krém je prej dobrý.,

    OdpovědětVymazat
  2. Box jsem už dlouho neobjednala, tentokrát vypadá dobře

    OdpovědětVymazat