pátek 14. února 2014

ÚNOROVÉ NÁKUPY

Ahoj krásky,
Mám po výplatě a tak jsem byla opět utrácet. Tentokrát jsem to vzala přes Rossmanna, lékárnu, Yves Rocher  a DM. Nějak mě moc  věcí  nezaujalo, teda skoro žádné akce. V Rossmannu teda teď nic moc, v DM jsem využila slevy na některé výrobky.Ještě mě čeká Tesco, třeba tam překvapí.
Taky jsem rozhodla, že asi začnu šetřit :).
Už se podíváme na zoubek tomu, co jsem si koupila.



ALTAPHARMA  ŽELEZO+VITAMÍNY …..21.90 Kč
Je to rozpustná tableta, já si to koupila jen tak, zaujala mě příchuť  višně, jelikož já beru vše, co má tuto příchuť. Už jsem nápoj zkusila, je dobrý, jen bych nedoporučovala těm, kteří nemají rádi kyselé, jelikož toto docela dost je. :)


ESSENCE PIGMENTS …..29,90 Kč
No jo, šla jsem v Rossmannu kolem stojanu a pár štítků bylo žlutých= výprodej. Skoro vše bylo vyprodané, u lesků byly barvy které mě neberou a laky na nehty to samé. Všimla jsem si pigmentů, ty  naštěstí zůstaly (asi čekaly na mě ). Já sáhla po odstínu 11-cotton candy a 02 smell the caramel. Oba odstíny jsou krásné, třpytivé, cotton candy je růžový, spíš takový bílo-růžový, jemný ,,stín“. Caramel je výraznější. Oba se hodí jak na denní, tak večerní líčení, kdy mají mít oči hlavní slovo. Jen to otvírání je takové nic moc, musím přijít na to. Poprvé, jak jsem je otevřela, letěly třpytky všude. Podíl třpytek je obrovský. Nevím, jestli to je tak i jiných odstínů. Mě každopádně leží v hlavě, jestli si neskočit ještě pro jiné odstíny, jelikož toto už nebude.

odstín 11 - cotton candy
odstín 02 smell the caramel

MAYBELLINE AFFINITONE MAKE-UP – 09 OPAL ROSE ……..139,90 Kč
Je to hydratační make-up pro dokonalé sjednocení pleti. Jsem na něho zvědavá, jestli bude sedět mé mastnější pleti. Kamarádka ho má a chválí si ho, tak uvidím. Odstínem jsem  se snad trefila, zatím jsem ho nezkoušela na pleť, jen na ruku. Dobře se roztíral, je sice tekutější, ale myslím si, že se bude zapracovávat.





BIODERMA SÉBIUM H2O-ČISTÍCÍ MICELÁRNÍ VODA PRO MASTNOU A SMÍŠENOU PLEŤ….1+1 za 499,- Kč
Za tu cenu nekup tooo….říkalo mi něco ve mně :). Jelikož mi rychle dochází tato voda ve 250ml balení, bylo na čase si něco koupit, mě sedí, jsem s ní spokojená, tak volba byla jasná.

ETHANOLUM BENZINUM DENATURATUM  200ml …..57,- Kč
Tento roztok jsem si koupila na čištění štětců a kosmetiky, tak jsem zvědavá, jak to bude fungovat :).


YVES ROCHER REGENERAČNÍ ŠAMPÓN+KONDICIONÉR PRO POŠKOZENÉ VLASY
Cenu si už nepamatuji, účtenku jsem někde ztratila, ale myslím si, že cena byla něco kolem 82,- Kč +- Výrobky mají velmi jemnou a příjemnou vůni, obsahují Bio jojobový olej. Já mám tento šampón ve verzi pro objem a jsem s ním spokojená, myslím, že budu i s tímto duem.
 


YVES ROCHER HLOUBKOVĚ ČISTÍCÍ GEL  125ml
O tomto výrobku jsem  psala už několikrát, patří do každodenní ranní rutiny péče o moji pleť.


YVES ROCHER EXPRESNÍ ODLIČOVAČ NA OČI S CHRPOU 125ml …..199,- Kč
Pokud jste člen věrnostního programu Yves Rocher, je tato voda jako dárek ke každému nákupu pro tento měsíc. Voda by měla odlíčit i voděodolnou řasenku, je dvoufázový, stačí ho párkrát protřepat a složky se krásně spojí.  Už jsem zvědavá, jakou práci odvede, asi ho vyměním za Garnier na chvilku.


Tadáá….je tady poslední nákup z DM

EBELIN – ŠTETEC NA PUDR …..STÁLÁ CENA 169,-Kč
Já na něho uplatila 50% slevu, takže s cenou jsem spokojená, ovšem  za plnou bych si ho asi nekoupila. Štětec je krásně jemný, hustý. Má mikrojemné nylonové štětiny, je hypoalergení. Už jsem zvědavá na jeho používání a hlavně na kvalitu.

GARNIER ULTRA DOUX ŠAMPÓN MERUŇKA A MANDLE ….36,90 Kč
Tento produkt byl ve výprodeji a byl v regále poslední, už jsem ho měla, tak jsem si ho vzala. Krásně voní, dobře pění. Poputuje do zásob.

BALEA SPRCHOVÝ GEL MANDARINKA ….32,90 Kč
Klasický Baleacký sprcháč , já po něm sáhla v rychlosti. Vůně mi přijde trošku chemická. Jedna věc na těchto sprcháních a vůbec Balea výrobcích vadí  a to je český popis, mnohdy je docela stručný..ať žije překladač. :)

DERMACOL  AROMA RITUAL – SPRCHOVÝ GEL SICILSKÁ PISTÁCIE …..39,90Kč
I tento měsíc, jsem si musela koupit tento SG, ta vůně je mňam, nádherně voní po pistáciové zmrzlině. Čichala jsem i k ostatním a taky za to stojí. Právě používám černou třešeň a ta je boží, gel pěkně pění a vůně vydrží na pokožce i hodinu po koupeli. Já si určitě koupím i další vůně.


NIVEA PURE NATURAL DEODORANT
Nutně jsem potřebovala nějaký Deo spray, tak jsem sáhla po tomto, měla jsem na něj slevu 50%. Krásně voní a neměl by zanechávat bílé stopy na oblečení. Niveu mám ráda, takže já jsem spokojená.

NIVEA PURE NATURAL  REGENERAČNÍ NOČNÍ KRÉM PRO VŠECHNY TYPY PLETI
Musím se přiznat, že já na noční krémy moc nejsem, ale jelikož poslední dobou mám pleť všelijakou, rozhodla jsem se i pro noční péči. Krém má skleněnou  nádobku, je hutný, dobře se roztírá a má jemnou vůni.  Je BEZ parabenů, silikonů, barviv, minerálních olejů. Obsahuje bio arganiový olej a bio aloe vera.



Tak to už je pro dnešek vše,  máte s něčím zkušenost  co mám já? :)

7 komentářů:

  1. Krásné nákupy, mám ráda tyhle články :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Docela by mě zajímal ten roztok na čištění štětců. A jednomu pigmentu od Essence jsem taky neodolala... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, paní v lékárně jsem řekla, že bych potřebovala alkohol na čištění štětců a kosmetiky.....jelikož já se v tom vůbec nevyznám, tak jsem vzala to, co mi dala :D toto obsahuje 1% benzinum a 99% ethanolum. Už jsem to zkoušela, krásně to čistí, za pár minut to máš suché a alkohol z toho vyprchá. Jen si to teda budu muset přelít do nějakého rozprašovače. Zkus se poptat v lékárně :)

      Vymazat
  3. Ahoj, mám ten sprcháč od dermacolu pistácie a mám ho ráda. Jsem moc zvědavá na ten make-up od maybelline, dej pak vědět, jaký je, uvažuju o něm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ten make-up už používám pár dní a není špatný, jen já jak jsem si myslela, že jsem trefila odstín, tak ne, je na mě světlejší, ale to se zamaskuje pudrem, tvářenkou ...:) Docela dobře kryje, nevysušuje pleť. Jen je hodně tekutý, ale za to se dobře roztírá.

      Vymazat
  4. Affinitone mam nejradeji, je to moje stalice, mam uz asi pate baleni.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tý jo :) to já asi nikdy nezůstanu věrná jednomu, pořád zkouším a hledám :)

      Vymazat