úterý 25. února 2014

          NÁKUPY – ÚNOR (2.část)

Ahoj krásky,
Jak se máte ? Já si dala nakupovací STOPku, ale tak trošku jsem ji porušila. Pokud mě sledujete na facebooku, víte, že jsem si koupila štětce na make-up, dále nějaké sprchové gely. Toto je druhá část, tak se tomu podíváme na zoubek :). Ceny si samozřejmě nepamatuji, ale vše, kromě štětců je kupované v akci.

Tak se tomu podíváme na zoubek pěkně z blízka.

DOVE – KONDICIONÉR PRO ROZTŘEPENÉ KONEČKY + PRO BARVENÉ VLASY …..
Oba voní hezky a příjemně, jsou hutnější konzistence, takže bude stačit trošku vmasírovat do vlasů. Doufám, že mi nebudou vlasy zatěžovat, ostatně recenze bude ve spotřebovaných produktech.

DOVE – SPRCHOVÉ GELY S VŮNÍ OKURKA+ZELENÝ ČAJ  A  PISTÁCIE+MAGNÓLIE ….
Oba sprcháče jsou krémové, krásně voní a jsou vyživující.  Dove má teď akci, že při nákupu nad 149,-Kč je dárek LÁHEV NA VODU, ještě nevím, na co ji využiji, jelikož je docela malá, ale využití se určitě najde.

AVON – FOOT WORKS -  HYDRATAČNÍ BALZÁM NA NOHY S MOŘSKOU SOLÍ…. Balzám je gelové konzistence, příjemně voní, rychle se vsakuje.

AVON – PLANET SPA – ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ PEELING S MINERÁLY Z MRTVÉHO MOŘE…. Voní  mi tak nějak zvláštně, je krémové konzistence. Oficiální popis: pomáhá odstraňovat nečistoty a přebytečný kožní maz a zanechává pleť čistou a svěží. ….. Tak  jsem zvědavá, jak bude fungovat.

AVON – GLYCERINE HAND&NAIL – KRÉM NA RUCE ….hydratační krém na ruce a nehty s magnólií, krém je gelovo-krémový, rychle a dobře vstřebává a hydratuje, voní příjemně :)

MISS SPORTY – CRUSH YOU 3D TEXTURE – PÍSKOVÝ LAK NA NEHTY – barva je vínová , zkoušela jsem zatím jen na palec, ale už Vám mohu říci, že je za potřeby 3-4 vrstev laku, velmi dlouho zasychá, takže pokud si budu chtít nalakovat nehty, budu si muset na tento lak udělat delší čas, jak je na tom s výdrží ještě netuším, ale dám vědět. :)


REAL TECHNIQUES – STARTER SET (sada štětců na oční make-up) + CORE COLLECTION (sada štětců na  make-up) ….. tento set jsem koupila  ZDE….. za 1162,- Kč, poštovné bylo zdarma a jako bonus jsem dostala lízátko :)  štětce jsem ještě nezkoušela na obličej, ale jsou příjemné, dobře padnou do ruky, mají praktické pouzdro, mají dobrou hustotu štětin. Už se těším na jejich používání. Dodání bylo rychlé a vše bylo bez problému, proto můžu e-shop doporučit. :)




RIMMEL STAY MATTE -  103 TRUE IVORY …. Musím se přiznat, že jsem tento make-up vybírala pěkně dlouho a taky váhala, zda ho koupit a můžu říct, že jsem chybu neudělala. Odstín mi perfektně padne, make-up je hutný, pěnové konzistence, dobře kryje, zapracovává se, vydrží mi přes den, nedělá mi mapy, určitě ho doporučuji. :)



Tak to už je zase vše, ještě jsem si koupila náhrdelník v Takku za 99,-Kč, ten vidíte na fotce. Co pěkného jste si tento měsíc pořídily vy?  Nebo na co si brousíte zuby ?


4 komentáře:

  1. Krásné nákupy :-) Mám štětce na oči od RT a jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky, jsou super , ale i ty make-upové jsou fajn .)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. to jo, voní, musím se přiznat, že už ho mám na dně :D je fajn, určitě ho zkus :)

      Vymazat