pátek 28. července 2017

LÉTO S ASTRIDEM

Ahoj všem, jsem tady po delší době s článkem. Kdy bude další, nevím, teď se toho děje u mě docela hodně a musím se soutředit na to, co se děje, takže psaní musí jít bohužel stranou. Ale mám tady nějaké resty, takže se hlásím. :)


Léto je v plném proudu, ikdyž to tak venku poslední dobou nevypadá, ale nic není ztracené. No a jelikož je sluníčko zrádné, je potřeba se před ním chránit. Já dostala na testování pár kousků od ASTRID, tak se na ně společně podíváme.



HYDRATAČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM NA OPALOVÁNÍ SPF 30

Krém je hutný, avšak se velmi dobře roztírá a docela rychle vsakuje. Já osobně dávám malinko silnější vrstvu, jelikož jsem světlý typ. Vůně je příjemná a jako ostatní výrobky této řady ve mně evokuje moře. Složení je nemastné. Krém skvěle hydratuje a je voděodolný. Obsahuje D-panthenol, allantoin a přírodní betain a je obohacen o multivitamínový komplex, má také UVA +UVB filtry.

 HYDRATAČNÍ TĚLOVÉ MLÉKO VE SPREJI SPF 30

Vždy jsem chtěla zkusit mléko ve spreji, ale vždy jsem si koupila klasické v tubě, takže jsem ráda, že jsem dostala tohle. Práce s ním je rychlá, nastříkáte, rozetřete a můžete jít do vody. Mléko se rychle vsakuje, nezanechává mastný film, je voděodolné. 

Složení  je obohacené o multivitaminový komplex poskytuje aktivní antioxidační ochranu, chrání pokožku před předčasným stárnutím a napomáhá bezpečnějšímu opalování. Mléko obsahuje D-panthenol.


OLEJ NA OPALOVÁNÍ SPF 10

Vůně je naprosto naprosto úúžasnáá a jeho použití taky…. Rozptyl je jemný a hustý, olej se dobře rozmazává, rychle se vsakuje. Zanechává jemný filtr, ale nelepí. Je voděodolný, stejně jako jeho kolegové obsahuje multivitamínový komplex, beta-karoten, UVA + UVB FILTR a je voděodolný.

TŘPYTIVÉ TĚLOVÉ MLÉKO PO OPALOVÁNÍ

Já jsem typ, co se spálí, takže péče po opalování je nutná. Toto tělové mléko krásně voní, obsahuje jemné třpytky, takže trochu zazáříte, když na vás svítí sluníčko. Je to takový ten efekt navíc. Někdo třpytky nemá rád, mě osobně navadí, jen mléko teda nepoužívám na obličej, to jsem udělala omylem jednou a byla jsem jak diskokoule. Mléko se rychle vsakuje, je jemné, obsahuje zklidňující komplex a hydratuje pokožku.

BALZÁMY NA RTY 

Kdo by nebyl balzámkový typ? Některé z nás mají jistě v kabelce alespoň 2-3 kousky. Já je občas zapomínám, ale mám je. Já dostala tři vůně, momentálně používám ten ochranný před sluncem, Růžový je perleťový a lehce zabarví rty do růžova. Melounový jsem ještě neotevřela, protože nemám ráda, když mám otevřenych moc balzámků. Ale všechny jsou hydratační s lehkou, nevtíravou vůní.


Já děkuji za poskytnutí výrobků k recenzi. Co vy a léto, jak si ho užíváte? :)

1 komentář:

  1. Já si léto užívám pracovně. U Astridu mě nejvíce zaujaly balzámky na rty. Musí být velmi příjemné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat