úterý 10. května 2016

SPOTŘEBOVÁNO ZA 2 MĚSÍCE

Ahoj všem :)

jsem tady s novým spotřebováno. Opět jsem třídila a nezařazovala úplně všechno, ale i tak toho je pěkná hromádka.
Nebudu to okecávat a rovnou se na to vrhneme.

BATISTE XXL VOLUME - tento suchý šampón miluju, zbavuje mastných vlasů, dělá objem, který vydrží a nemám nic, co bych mu vytkla. Občas si ho stříknu i do čerstvě vysušených vlasů, aby měly objem a vydržely dýl. Další balení už mám :)

ULTIMATE VOLUME - toto duo jsem si taky oblíbila, šampón krásně voní a pění, stačí ho málo. Po kondicionéru se mi vlasy dobře rozčesávaly a celkově byly nadýchané, lesklé a nemastily se mi. Rozhodně doporučuji...

NIVEA REPAIR - za mě toto duo ne-e, šampón dobře pěnil, hezky voněl, balzám tak vykonal co má, ale měla jsem rychle mastné vlasy, těžké, takže mě bohužel nesedlo...

GLISSKUR - tento balzám ve spreji miluju a miluju a miluju a bez něj bych už byla asi plešatá. Pomáhá při rozčesávání a nemastí se mi po něm vlasy. Používám ho už doost dlouho a i nadále budu.

AVON TUŽIDLO- Taky můj oblíbenec, dodá objem a nezatěžuje vlasy

MIXA MICELÁRNÍ VODA- tak tady jsem na rozpacích, odličovala dobře, neštípala v očích, ale měla jsem po ní dost lepkavý pocit. Ale jelikož se snažím pleť čistit i na mokro, tak jsem to překousla. Ale kdyby si nečistila pleť na mokro, tak ne....

YVES ROCHER MICELÁRNÍ VODA - no, abych řekla pravdu, tak mi moc nesedla, pleť odličovala dobře, ale na oči jsem ji nemohla používat, protože mě štípala v očích. Takže příště zvolím jinou variantu. :)

AVON ČISTÍCÍ VODA NA AKNÉ - taky moje stálice. teď se mi zhoršila pleť a tato voda mi pomáhá dávat ji dohromady.

ISANA MAXI TAMPÓNKY - no, byly docela fajn, netrhaly se, byly fajn

CIEN MALÉ TAMPÓNKY - za mě nic moc, prý změnily složení a je to asi poznat, byly hrubé a trošku se trhaly.

CIEN MAXI TAMPÓNKY- tyto jsou naštěstí super a ráda se k nim vracím

ISEREE VLHČENÉ UBROUSKY -  jsou super, dobře odličují a neštípou v očích. Další balení mám v zásobě. :)

AVON SPRCHOVÝ GEL - já sprcháče z Avonu moc nemusím, moc nepění a mám po nich vysušený pocit.

YVES ROCHER SPRCHOVÝ GEL- krásně pěnil, pěkně voněl, ale můj favorit je třešňový květ. :)

DOVE DEODORANT - Klasická mýdlová vůně, já ji zbožňuju, jako deodoran fungoval dobře.

NIVEA ANTIPERSPIRANT - Dlouho jsem nemusela deočka v této verzi, ale nějak jsem si zvykla, takže mi už nevadí. Tento produkt hezky voní a funguje. :)


Teď tady mám 3 pudry, Affinimatt byl dobrý, dobře kryl, nedělal mapy, dlouho mi vydržel. Yves Rocher byl miláček, pleť jsem měla sametově jemnou, nemusela jsem přepudrovávat, určitě si ho někdy pořídím. Co jsem si ale hoodně oblíbila, je kompaktní pudr od Essence, pleť jsem měla krásnu, jemnou a makeup mi vydržel zafixovaný celý den. :)
Taky jsem dopotřebovala CC krém od Avonu, byl super, krytí bylo střed, od CC krému krytí moc čekat nejde, ale pokud jsem neměla nějaký vystouplý pupínek, stači mi. Hezky sedl na pleť, nedělal mapy a hezky se zapracovával. Jako poslední tady mám podkladovou bázi pod stíny taktéž od Avonu, je super, drží stíny na místě téměř celý den. :)

Tak to je ode mě pro dnešek vše. Doporučíte mi nějaké odličovací tampónky?




5 komentářů:

  1. Nivea mi na vlasy taky vůbec nesedí. Od YR jsem měla sprcháč a byla jsem spokojená.. Budu muset vyzkoušet ten třešňový květ. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzí, mě ten nivea šampon a kondicioner sednul, naopak byl super.

    OdpovědětVymazat
  3. Z té dvojky Nivea na vlasy mám stejný pocit, kondicionér nějak dodělám, ale šampon šel na mytí štětců, fakt už si nic na vlasy od téhle značky nekoupím.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná spotřeba. Sdílím nadšení pro Batiste XXL.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Už dlouho chci Batiste vyzkoušet. S micelárkou - Mixou jsem měla stejný problém lepkavé pleti :(

    OdpovědětVymazat