pondělí 23. května 2016

DUBNOVO - KVĚTNOVÝ NÁKUP

Pěkný den všem! :)

Zdravím Vás po dlouhé době u nového článku. Konečně jsem se dostala k tomu, abych zasedla k noťasu a napsala článek.
Mám tady jedny nákupy, něco je z konce dubna a něco je z května. :-)
Jelikož jedu za měsíc na dovolenou, jsem v šetřícím režimu, ale jelikož jsem potřebovala pár věcí a já ráda měním, tak jsem si koupila něco nového na vyzkoušení. Určitě jste zvědavé, tak jdeme na to.

GLISSKUR BALZÁM VE SPREJI – Můj oblíbenec a asi ten největší pomocník. Tento je na slabé a vyčerpané vlasy. Už ho používám delší dobu a můžu říct, že je opravdu super, ostatně i jako jeho kolegové.

ASTRID MICELÁRNÍ VODAslyšela jsem na ni chválu a tak jsem si ji pořídila. Budu na ni psát recenzi, tak si počkejte :)Zatím nedokážu říct, jaký je.

ISANA SUCHÝ ŠAMPÓN - tento je určený na hnědé vlasy, zatím jsem ho použila  1x, takže ztím nedokážu říct, jaký je.


ZIAJA ŠAMPÓN + BALZÁM tady už mám odzkoušeno a určitě můžu doporučit. Tato řada Kozí Mléko je pro suché a matné vlasy, obsahuje keratin a proteiny kozího mléka. Mojim vlasům sedí a já už mám druhé balení. Bude recenze. 
 
MASKA NA PROBLEMATICKOU PLEŤtady je už spotřebováno :D pleť mi vyčistila hezky, voněla a nevysušovala.


YVES ROCHER ŠAMPÓN NA OBJEM- Taky můj olíbenec, ale putuje do zásoby, jelikož teď používám Ziaju.

YVES ROCHER ČISTÍCÍ GEL- pokud mě sledujete (a já doufám že ano) víte, že toto je moje stálice. Už mi došel, tak jsem si šla pro nový. :D Na akné je skvělý, ale i na normální pleť jako peeling.

YVES ROCHER TUŽKA NA OČI tady se přiznám, že jsem sáhla špatně po odstínu, chtěla jsem černou, ale asi jsem byla slepá….Každopádně nevadí, tento odstín je taky super, mám ještě jeden odstín a oba jsou jsou fajn, hlavně tím, že drží. Tato má v sobě malé třpytky, mě to nějak extra nevadí.




ESSENCE ŠTĚTEČEKAsi můj 7dmý :D Dobře se mi s ním pracuje noo :D

MISS SPORTY PEEL OFOn to má být asi podlak, na který se nanáší barevný a pak to jde dobře dolů, pokud se mýlím, tak se omlouvám, ale já ho totiž používám jinak. A to na kůžičku kolem nehtu, já si totiž neumím lakovat nehty a vždy přetáhnu, nebo na houbičkovou metodu. Nanesu tenkou vrstvu, nechám zaschnout a pak lakuju. Poté jednoduše odstraním. Smrdí to teda jak lepidlo Herkules, ale přežít se to dá. Určitě tento produkt můžu doporučit. :)

MISS SPORTY LAK NA NEHTY laků mám milioooon, ale tento se mi prostě líbil noo :D




BALEA ODLIČOVACÍ OLEJna tento jsem četla na instagramu chválu a tak jsem šla náááhodou kolem něho v DM a nějak mi přistál v ruce. A je opravdu fajn, já ho teda použila jednou, ale byla jsem překvapená, jak dobře čistí… určit bude recenze. Joo a stál mě 70,-Kč


AVON ČISTÍCÍ GEL S BÍLÝM ČAJEMTento gelík byl za super cenu, tak jsem neodolala. :D

AVON BALZÁM VE SPREJI – Taky byla dobrá cena a jsem zvědavá, jestli překoná Glisskur
AVON PODKLADOVÁ BÁZE POD OČNÍ STÍNYopět má oblíbená kosmetika, drží, vydrží a je cenové velmi přijatelná. :)


Tak toto je pro dnešek vše, za pár dní si dáme ještě jedny nákupy, ale tentokrát trošku jiné….nechte se překvapit. :) Znáte olejíček od Balea?

5 komentářů:

  1. Připomněla jsi mi, že jsem také chtěla ten olej Balea, ale zatím jsem ho nepotkala. Miss Sporty má super odstíny, nikdy nevím, který si dřív koupit. Ten Gliss kur ve spreji neznám, mám jejich šampon a dělá hezky lesklé vlasy
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Podkladová báze je super, také ji mám :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odličovací olej Balea není špatný, ale asi si na tenhle způsob odličování nezvyknu, já radši klasicky, takže to není úplně věc pro mně.

    OdpovědětVymazat
  4. S tím lakováním nehtů je to dobrá vychytávka. Taky mě štve, když přetahuji :))

    touhyalasky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Glisskur je skvělý, také ho používám.

    OdpovědětVymazat