středa 6. ledna 2016

Čistící gel od KARIN HERZOG

ČISTÍCÍ GEL OD KARIN HERZOG – 

RECENZE

Ahoj všem, po hooodně dlouhééé době je tady článek. Ještě Vám na začátek popřeju všechno NEJ do Nového roku a hlavně kupu zdraví, protože to je to nejdůležitější co máme. (mluvím z vlastní zkušenosti :D )
 

Již před časem v minulém roce mi došla nabídka na vyzkoušení výrobku od  luxusní  švýcarské kosmetiky KARIN HERZOG. Přiznám se, že jsem o této značce slyšela snad podruhé v životě. :D Každopádně jsem si vybrala čistící gel a nyní se mu podíváme na zoubek. :)

Balení je černé se zlatým potiskem, na mě působí elegantně a luxusně. V tubě se ukrývá hutný gel, velmi příjemné vůně. Já tam cítím kokos, ale na popisování vůní opravdu nejsem odborník. :)
Gel by měl odstranit i voděodolný make-up, čistit póry, hydratovat, zjemňovat pokožku.
Gel obsahuje sezamový olej a čisté éterové oleje.

Gel se používá na suchou nebo vlhkou pleť, dává se ho velikost lískového oříšku. Já ho dávala jak kdy, ale spíš mi ho vyhovovalo o kapku víc. Gel se rozehřeje mezi prsty a aplikuje na pleť. Občas to na pleti drhlo, gel mi nešel pořádně rozetřít, ale nakonec jsem to zvládla. Za sebe doporučuji aplikovat na mokou pleť. Gel jsem asi půl minuty masírovala po pleti a to i na OČÍCH. Poté jsem gel smyla navlhčenou houbičkou, což šlo dolů raz dva, jinak smytí jen vodou nešlo vůbec, pleť byla ulepená a taková mastnější.


Jako první musím zmínit to, že NEŠTÍPAL v očích, což velmi oceňuji. Pleť jsem měla krásně čistou, póry byly stažené, nebyla vysušená a byla jemná. Co se týká odlíčení očního make-upu, tak s tím jsem spokojená, řasenka i linky šly dolů pěkně,  občas zůstal nějaký ten černý kousíček, ale nic hrozného to nebylo. Make-up na pleti šel dolů taky hezky.

Celkově jsem byla spokojená, co se týká ceny tak ta na mé poměry vysoká. Za 50 ml je cen 69 Eur. Tady KLIK se na něj můžete mrknout. :)

Já děkuji za poskytnutí výrobku na recenzi. :)

Znáte tuto značku? Napiště mi do komentáře. :)


5 komentářů:

  1. Taky jsem ho dostala k recenzi, tak jsem zvědavá :-) Moc jsi mě nepotěšila tím, že nejde smýt jen vodou, houbičky nerada používám... No tak uvidíme :-D

    OdpovědětVymazat
  2. :) tiež ho mám a som strašne spokojna , ale radšej by som bola keby išiel umyť vodou :D

    OdpovědětVymazat
  3. také jsem ho zkoušela a docela mi vadilo, že jsem pak měla pleť takovou ulepenou .. ale nejlépe se mi odsvědčilo ho aplikoavat s takovou tou masážní houbičkou :)) a ta cena .. :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem ho měla a byla jsem spokojená. Odlíčil mi opravdu všechno. Jediné, co mi na něm vadilo byla tužší konzistence. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná recenze :) myslím, že jsem na nějaký výrobek od této značky četla recenzi, ale už vůbec nevím kdy a kde :)

    OdpovědětVymazat