pondělí 9. listopadu 2015

LISTOPADOVÉ RADOSTI :)

LISTOPADOVÉ RADOSTI

Ahoj všem, snad se máte fajnově. :) Jelikož zrovna neprožívám veselé období, udělala jsem si radost kosmetikou. :D
Mám tady pár věciček k e-shopu http://www.prodavamekosmetiku.cz/ . Mají tam spouuustu kosmetiky jak české, tak zahraniční. Dodání bylo velmi rychlé, v pondělí mi přišel mail, že je zboží odeslané a v úterý jsem se už radovala. Rozhodně to nebyl poslední nákup na tomto e-shopu.
No a taky jsem řádila v drogerii......

Jdeme na to:

Balíček z e-shopu...


Začnu dárečkama k nákupu a těma byl balzám na rty od kosmetiky MOJE, ten se sovičkou a kapesní zrdcátko od Sleek, oba už bydlí v mé kabelce. :)
A teď už k výrobkům, které jsem si objednala. Jako první tady tvářenku od JORDANA, na světle je do růžova, ale obsahuje malinké třpytky, to mi ale nevadí, jelikož na tvář se skoro ani nedostanou. Tvářenka ani moc nepráší a pigmentace je řekla bych tak akorát. :D Tzn. že naberu přesně tak, co dám na tvář a nejsem jak Marfuška.



Taky jsem si konečně pořídila stíny od české kosmetiky E-STYL a můžete mi někdo říct, proč jsem ji neměla dřííív? :D Mám tady trio MIDNIGHT, ještě jsem je nepoužila, ale jako ta pigmentace...no super. Taky jsem si pořídila bílý mono stín MOONLIGHT a opět je pigmentace super. S těmito stíny určitě udělám líčící článek.


Na řasenku od kosmetiky MOJE jsem četla jen samou chválu, sice ji tady mám už pár dní, ale ještě jsem ji nezkusila. Multi balzám putoval ke kamarádce a já mm sovičkového pohodáře.:)
Štětečky od Essence mám ráda a jsou fajn, jejich cena je kolem 50,- Kč a taky jsem po dlouhé době koupila oční odličovač, vždy jsem používala micelárku, ale teď mám pleťovou vodu, kterou na oči dát nemůžu, tak jsem sáhla po Garnier.


V drogérii Teta právě probíhá akce 50% na Niveu, tady je malá ukázka...Sprcháčů mám víc, ale budou vánoce, ta neukážu všechny, krém na ruce se hodí vždy, stejně tak jako antiperspirant.

Na oslavu narozenin kamarádky jsem potřebovala nové naušnice, tyto mi padly do oka hned. Jsou z drogérie Teta a stály 75,-Kč.
A jsme u konce, já se na Vás těším u dalšího článku.....:)

* omlouvám se za kvalitu fotek, jsou foceny pod umělým světlem
*** všechny produkty jsem si koupila sama, za vlastní peníze :-)


6 komentářů:

  1. Značky e-style a moje ma veľmi lákajú. Samozrejme v Nemecku sa k nim nedostanem, takže si od nich niečo objednám keď navštívim rodičov na Slovensku.

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi jestli bude příležitost, tak určitě vyzkoušej. Za málo peněz hoodně muziky. :-)

      Vymazat
  2. Super kousky :) ta Jordana tvářenka má hezký odstín :) super koupě.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné novinky :) Moc se mi líbí zrcátko od Sleek !
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovědětVymazat