středa 11. listopadu 2015

BRANDNOOZ BOX A JEHO 1 GLANC BOX

Ahoj všem, jistě jste zaznamenali nový Brandnooz Box. Ten s potravinami mě nějak neláká, jelikož pracuji v obchodě a novinek si všímám a kupuji si je, ale GLANC BOX, ten mě už láká. No jo, blázen do kosmetiky se pozná, že jo. :D Cena boxu je 349,-Kč, já ho měla za 299,-Kč, jelikož jsem od někoho využila slevový kód. Hodnota měla být přes 900,-Kč, což je splněno.
Jdeme se mrknout, co vše obsahoval..... *fotky jsou foceny pod umělým světlem, jelikož jsem v práci a z práce se dostávám až je tma....



CIF POWER SHINE NA VODNÍ KÁMEN - PC 114,90Kč , v prodeji od podzim 2015
Tento produkt se bude určitě hodit. Cif používáme, takže u nás se rozhodně neztratí.

COCCOLINO CREATIONS HONEYSUCKLE SANDALWOOD -PC 109,90 Kč, v prodeji od podzimu 2015 -  boxu neprodejné spotřebitelské balení, or. cena 20,-Kč
Coccolino kupujeme a jeho vůně jsou úžasné, takže o vůni tohoto nepochybuji.

HERBADENT HOMEO - PC 149,-Kč
Jedná se o český produkt, pasta je gelová a tvoří ji extrakt ze 7 bylin. Tato pasta neobsahuje chemická pěnidla či barviva, aromata ani fluor. Na tento produkt jsem zvědavá. Myslím, že jsme měli nějaký roztok na dásně nebo bolení zubů a pomáhal. Myslím, že pastu vyzkouší celá rodinka. :)

BOROTALCO ORIGINAL - PC 109,-Kč, v prodeji od jara 2015
Jelikož mě se boom s těmito deodoranty vyhnul, jsem docela ráda, že ho můžu nyní vyzkoušet.

MIXA MICELÁRNÍ PLEŤOVÁ VODA - PC 119,90Kč
Od Mixy jsem už kdysi něco měla a bylo to fajn. A jelikož micelárek není nikdy dost, ráda tuto vyzkouší.

DOVE GOODNESS - PC 129,90Kč, v prodeji od podzimu 2015
Jedná se o krém na ruce a těch nemám nikdy dost. Krém by se měl rychle vstřebávat a vyživovat suchou pokožku, tak jsem na něho mooc zvědavá. :)

GARNIER MIRACLE SLEEPING CREAM -PC 279,90Kč v prodeji od července 2015
Sice krémy na noc moc nepoužívám, jelikož jsem lemra líná, tak budu muset začít. :D začínám testovat dnes.:D


CELKOVÝ DOJEM: za sebe můžu říct, že vše využiju a není věc, kterou dám pryč z baráku. Box jsem prostě objednala a nějak ani nepřemýšlela, co by  něm mohlo být, takže toto pro mě bylo překvapení a můžu řít, že příjemné. Třeba krém od Garnier bych si nekoupila, stejně tak jako deo Borotalco. Jsem zvědavá na další Glanc Box. Snad na mě zbyde. :D

Já se s Vámi pro dnešek loučím a ahoj u dalšího článku.
Jak se líbí box Vám?

***Box jsem si platila ze svých peněz***

8 komentářů:

  1. Za sebe bych byla asi na rozpacích. Micelárka Mixa je až na to balení s pumpičkou fajn, potěšila by mně i novinka od Dove, ale ten zbytek no nevím..věci do domácnosti se hodí, ale na zadek bych si z nich nesedla, stejně jako z pleťového krému, který je určen mimo moji věkovou skupinu.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se box líbil, asi až na pastu, ale využiji ji taky. :D
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré věcičky. Já jsem od éry beauty boxů od boxů vyléčená,ale tenhle bych brala.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tento box strašně chtěla a mrzelo mě, že se nedá poslat na Slovensko. Když teď vidím obsah, tak jsem i ráda, protože i když bych věci využila, tak bych byla zklamaná. Čekala jsem něco víc.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Garnier kosmetiku mám obecně ráda, moc pěkné nákupy :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Já si nidky žádný box neobjednávala, a docela mě mrzí, že ty nejlepší boxy už jsou zrušené :-/ Tenhle mě teda moc nezaujal, mnohem radši bych uvítala nějaký jenom s kosmetikou... A nejlíp i nějaké lepší, originálnější značky :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já si nidky žádný box neobjednávala, a docela mě mrzí, že ty nejlepší boxy už jsou zrušené :-/ Tenhle mě teda moc nezaujal, mnohem radši bych uvítala nějaký jenom s kosmetikou... A nejlíp i nějaké lepší, originálnější značky :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat