pondělí 19. října 2015

ŘÍJNOVÝ NÁKUP ...... SEPHORA, AVON ......

Ahoj všem, jelikož mám problémy s pc, nejsou články tak často, což mě mrzí, ale snad se to brzo vyřeší a budou častěji. Jestli mě sledujete víte, že jsem navštívila Sephoru v Ostravě. Chtěla jsem omrknout Urban Decay, ale tam měli pouze Smokey paletku, jen nebyl tester, tak jsem to vzdala. Moc se mi taky líbily paletky Too Faced - čokoládky. Nebýt se mnou ségra už mám jednu doma. :D :D V Sephoře jsem využila akce Jakýkoliv výrobek a máš slevu na dekorativku Sephora...já vííím, že se to tak nejmenuje, ale nemůžu si vzpomenout. :D Každopádně akce už skončila, tak je to už jedno.:D
Taky jsem navštívila Ikeu, kde jsem si koupila svíčky, organizér a dalších milion kravinek...miluju Ikeu :D Foto najdete na mém Instagramu Zuzzmakeup....

A co jsem si pořídila nejen v Sephoře?......

Šla jsem hlavně na make-up, tento mám vyzkoušený a perfektně mi odstín sedí. Jeden už mám doma, jen jsem si zapoměla zapsat odstín, ale slečna prodavačka trefila ten, co mám doma, takže supéér :D Tvářenku jsem vybírala snad půl hodiny, ale tato se mi zalíbila na druhý pokus. Antibakteriální gel už jeden doma mám z Ladyboxu, tak jsem si ho koupila do zásoby, jelikož krásně vonííí :D No a odličovácí tampónky? Těm odolá málo kdo...:)






s bleskem


Taky jsem nakupovala v AVONU, tam jsem si vybrala tupírovací hřeben, ještě jsem ho nezkoušela, ale na těch mojich 7 chlupů mi myslím bude stačit, kleštičky na řasy jsem si taky koupila, jen kdyby náhodou, za 59,-Kč jsem neodolala :D a štěteček je další do sbírky. :)
Taky jsem neodolala sprcháči s krásnou vůní a CC Creamu, který mi docela sedí barvou.

No a v drogérii jsem sáhla po novém šampónu a balzámu od Schaumy na objem, tak uvidím jaký bude....
To je pro dnešek vše, co pěkného jste si pořidily vy? Těším se na vaše komentáře.....:)

8 komentářů:

  1. Můžu se zeptat, co přesně to je za make-up ze Sephory? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to 10H make-up (můj popis :D)...jejich popis...Found de teint perfection 10H , je bez oleje...napíšu na něho recenzi. :)

      Vymazat
    2. Super, děkuju, budu se těšit na článek. ;)

      Vymazat
  2. Krásné nákupy! O tom tupíráku z Avonu také uvažuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem přišla na to, co mi doma ještě chybí a to jsou právě kleště na řasy. Docela se mi líbí CC krém, snad budeš spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvářenka je super. Nevěděla jsem, že mají v Sephoře ty gelíky malý :)

    OdpovědětVymazat
  5. tvárenka od Sephory vyzerá nádherne, no ja mám na jeseň radšej tmavšie odtiene :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odličováky Sepohora som mala a bola som veľmi spokojná, kvalitné, dobre zožité, pevné, dostatočne savé, jedným slovom úžasné. Momentálne používam hlavne Cien, kedže na Slovensku sa k Sephore dostanem ťažšie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat