čtvrtek 29. října 2015

RECENZE: SEPHORA FOND DE TEINT


 PERFECTION 10H

AHOJ VŠEM, dnes jsem tady s recenzí na jeden z mých oblíbených make-upů. Dnes bude řeč o MAKE-UPU ZE SEPHORY a její stejnojmenné značky.
Tento make-up je už mým druhým balením. První balení jsem si pořídila asi někdy před rokem a pár měsíci, už ani nevím kdy…… Teď jsem navštívila Sephoru a volba byla jasná, využila jsem totiž jedné akce, více o akci v Nákupovém článku za říjen.



Teď se už na to vrhnu......

SEPHORA FOND SE TEINT PERFECION 10H. 10H WEAR PERFECTION FOUNDATION aneb Podkladový make up pro dokonalý vzhled 10H

Cena: 410,- Kč (snad si to dobře pamatuju :D )
Balení: 25ml

Tento make-up se nachází ve skleněném obalu s pumpičkou, což se mi líbí, pumpička dávkuje produkt přiměřeně, to znamená, že Vám toho nevykydne moc. :D :D Tento make-up je BEZ OLEJŮ, vůně je neutrální, tedy žádná. (já teda nic necítím)
Make-up je hutnější, avšak se dobře roztírá. Já používám výhradně štětec, který před aplikací make-upu pofíkám termální vodou, takže se mi zdá, že make-upu stačí méně.

Určitě vás zajímá krytí….Já bych řekla, že to je jeden z mých make-upů, který NEJVÍC KRYJE. Ovšem NEzanechává pocit masky a dá se vrstvit. Pleť je hezky sjednocená a vyhlazená.
Mě osobně stačí 2-3 pumpnutí na celý obličej.
Výdrž: Jelikož vstávám brzo, mám na sobě make-up asi od 5té hodiny ranní, odličuji se asi tak v 18-19 hodin, takže takových 12 hodin to dá. Jelikož se mi pleť občas hodně mastí, je potřeba pudr, ale to je jen MÁ potřeba. Občas se mi zdá, že mi malinko zalézá do pórů, ale to je spíše mou mastnější pletí. Není to tedy vždy.

Celkový dojem: +
- krytí
- rychlá aplikace
- výdrž
- široká škála odstínů, kde si každý vybere

- … - cena
- dostupnost (teď myslím to, že ne v každém městě je Sephora….)

Já osobně jsem s tímto make-upem velmi spokojená, mám už druhé balení a MŮŽU HO JEN JEN DOPORUČIT.








Znáte tento make-up? A jaký je Váš oblíbený?

* TENTO PRODUKT JSEM SI KOUPILA SAMA


4 komentáře:

  1. Mám ho tiež a mám ho celkom rada, len som si vybrala odtieň, ktorý mi sedí len keď som naozaj dosť opálená. Takže ho veľmi nevyužijem, pretože v lete make-up takmer nenosím.

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám te´d nějaké bezmakeupové období, používám jen BB krém od Avonu (BB krém Anew Vitale). Když už na to dojde, tak sáhnu po Cusion od Misshy. Jinak nic ze Sephory nemám, takže ani tento make up:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, zvu tě na halloweenskou giveaway http://life-babylove.blogspot.cz/2015/10/halloweenska-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat
  4. ja stále hľadám ten naj. Momentálne som dlhodobo používala tónovací krém od Dioru. Inak mám rada aj Bourjois Healthy mix, či Urban decay Naked.:)

    OdpovědětVymazat