pátek 17. dubna 2015

OBLÍBENÁ BÁZE POD OČNÍ STÍNY?........ TA OD ART DECO……

Ahoj

dnes bych Vám ráda představila moji nejoblíbenější bázi pod oční stíny, je to ta od ART DECO, mám ji už od začátku listopadu (možná října) a používám ji téměř každý den.

Koupila jsem ji v Douglasu, ale to na ni byla zrovna akce, takže mě stála 149,-Kč / jinak je cena něco kolem 240,-Kč (možná kecám, už fakt nevím :D )

Báze je 5 ml a je v malinkém černém kelímku z plastu.Hrdlo je docela fajn velikostně, ovšem čím míň báze je, tím hůř se k ní dostává, ale uchoštour pomůže.:) Báze je v kelímku světlunce hnědá, na víčku zprůhlední a sjednotí barvu víčka. Báze obsahuje mililinké třpytečky, nebo nevím jak to nazvat. :D Ale na oku nic vidět nejde a když, tak stejně na to dáte stín a je to ok.

Výdrž báze spolu se stíny je u MĚ  asi 8-12 hodin. Když se ráno v 5 hodin nalíčím, vydrží mi to klidně i do večera, bez jediného hnutí a čárečky, co by naznačovala slitou linku. Musím říct, že přežije i to, když mi slzí oči, což se občas stává. Ovšem najde se i nějaký ten den, kdy se mi slitá linka objeví, ale to spíš ve dnech, kdy se mi mastí víc pleť, tento jev s linkou se mi stává max. 3krát do měsíce. Báze taky zvýrazní barvu stínů a dodá jim ten správný šmrnc a to platí i pro matné stíny, které mají občas menší pigmentaci. Bázi mám už nějaký ten měsíc a ubývá opravdu pomalinku, stačí jí opravdu jen maličko.

Myslím si, že o této bázi jste už určitě slyšeli, ale já ji mám moc ráda a za zmínku určitě stojí a za nákup taky....




ps: nějak se mi ztratila fotka se složením, ale strejda googl pomůže ;)

4 komentáře:

  1. Bázi mám taky, ale bohužel mám víčka mastnější a dá semnou tak 5 hodin a to se drží zuby nehty.. :( Ale když ji používám na klientky, co mají sušší víčka je bombastická.

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj slyšela jsem na ni chválu, škoda mohla jsem si ji koupit minulý pátek na interbeauty.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně nesedla, nevím proč. Stíny mi drží jedině s UD a nebo s nějakou matnou tužkou, či Color Tattoo. Ale tahle báze se mi vždy líbila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Slyším o ní teda prvně, za což se trochu stydím :D, ale myslím, že by se skvěle vyjímala na mé poličce. :D

    OdpovědětVymazat