úterý 14. dubna 2015

JARNÍ DM BOX ……..


Ahoj,

uběhlo pár hodin a já jsem tady s dalším článkem. A nebude to nic jiného, než vytuněný jarní DM BOX. Určitě jste už o něm slyšeli, já mám radost, že jsem ho získala a tady je ukázka toho, co obsahoval a můj názor na něj......


Barva boxu je zelená, tu já ráda a taky mi bude krabička lícovat se žlutou, což je super. :)

Jako první produkty tady mám DERMACOL SPRCHOVÝ GEL, jestli čtěte můj blog pravidelně (doufám že ano, nebo budete) tak jste si všimli, že tyto sprcháče mám ráda a třešňový obzvlášť. Krém na ruce taky uživím, jelikož se mažu několikrát denně a BALEA krémy na ruce mám moc ráda.

Další produkty jsou BALEA PROFESSIONAL - šampón a balzám na vlasy pro oslabené a jemné vlasy .... tady musím říct - oni snad věděli, že takové vlasy mám :D Se šampóny a balzámy jiné řady mám pozitivní zkušenost, tak doufám, že i toto nezklame. :)

V boxu jsem taky našla lak na nehty od RIMMELU z nové kolekce.... na červenou teda vůbec nejsem, ale prý by mi slušela..tak ji nahodím. Jako další jsem našla masku na vlasy, já mám variantu Jabloňový květ, tyto masky znám, už před pár lety jsem ji měla, ale ráda ji znovu vyzkouším.

AXE pánský antiperspirant byl další výrobek v boxu, ten zkoušet nebudu, ale dám to taťkovi. Cestovní balení B.U a NIKE byl jako bonus, což oceňuji  a využiji.

Co teda pro mě bylo překvapení, byl OLIVOVÝ OLEJ od značky CARBONELL, už jsem po něm pokukovala v obchodě, je ve spreji, s tím zkušenost nemám a ráda vyzkouším. Taky se blíží období grilování, salátů....další chuťovka je tyčinka TWIGGY, tyto tyčinky mám ráda, ale tuto značku jsem nezkoušela, určitě bude dobrá... No a jako poslední tady je ovocná kapsička HAMI, tu si dám na svačinku.

Toto je celý obsah DM BOXU, musím říct, že se povedl, úplně všechno využiji a není věc, ze které bych byla zklamaná. DM dávám velký palec nahoru a doufááám, že bude další box a já budu jeho majitelkou. :D

Jak se líbí DM BOX VÁM?




7 komentářů:

  1. Zuzí,ještě jednou Ti moc gratuluji k získání DM boxu.
    Krásné produkty. Mě asi nejvíce zaujal lak na nehty a Bu MALÉ BALENÍ VŮNĚ. -))

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě se tentokrát nedostalo. Jak píše Erika...taky mě nejvíce padl do noty to mini balení BU a lak. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super, já jsem zatím neměla štěstí ani na jeden. Tenhle je ok, minulý se mi zdál lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Já sama snad na DM box štěstí mít nebudu :-) Ten minulý jsem získala úplnou náhodou, protože kamarádka přihlásila sebe i mamku a vyhrály obě dvě, tak mi jeden box přenechala :-) Každopádně, ten předešlý mě potěšil teda hodně, tady by mě vše úplně nenadchlo.. ale určitě nemohu tvrdit, že tu nejsou super věci!

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůů tady měl někdo štěstí, hezký článek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji Ti k DM boxu Zuzko! Já jsem nyní štěstí neměla, ale příště to určitě zkusím :o) Moc se mi líbí ten olivový olej ve spreji!

    OdpovědětVymazat
  7. brala by som ho, u nás na SR tento jarný nebol, ak vôbec ešte nejaký u nás bude :/
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat