pondělí 6. října 2014

SPOTŘEBOVÁNO  V  ZÁŘÍ
Pěkný den,
Jak jsem vysypala taštičku s prázdnýma produktama, tak jsem se zděsila, kolik toho je. Ale ne vše jsem používala v září, jsou zde i produkty, které jsem používala delší dobu, Hned se na to vrhneme.:)

 1.BALEA SPRCHOVÝ GEL –MANDARINKA
Co k tomuto říct, Balea SG u mě můžete vídat pořád, já je mám ráda, tento úžasně voní, pokožku nevysušuje, docela dobře pění….doporučuju (:

2. - 3. DERMACOL SPRCHOVÝ GEL AROMA RITUAL – ČERNÁ TŘEŠEŇ A VODNÍ MELOUN
 Také u mě známý produkt, oba úžasně voní, i když se musím přiznat, že třešeň už mi ke konci moc nevoněla, ale to je tím, že jsem měla 2 balení po sobě. Gely jsou hutné, stačí jich málo a krásně pění, navíc na těle voní i 3 hodiny po umytí…… doporučuji :)


4.A-VATA ODLIČOVACÍ TAMPÓNKY
Jelikož byly v akci, za nějakých 15,-Kč, tak jsem si jich udělala zásobu, na pokožce jsou příjemné, ale občas se roztrhnou, znám lepší a když se to tak rozpočítá i levnější….
5. AVON PLANET SPA – ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ PEELING
S minerály z mrtvého moře, jako…na pleti je příjemný, pleť docela dobře oživý, vyčistí, nevysušuje ji. Co se vůně týče tak z něho cítím sůl a na mě je ta vůně moc silná. Ale přežila jsem to. :D
6.AVON – CLEARSKIN PLEŤOVÁ VODA
Moje TOP voda proti akné, psala jsem na ni recenzi, tak kukněte…..
7. SYX PEELINGOVÁ PLEŤOVÁ MASKA
Jako když se řekne peeling, představím si v produktu zrníčka, tato maska ji nemá, ALE je čistící, slupovací, krásně voní a je fajn. Pleť vyčistí, hydratuje a osvěží, seženete ji v parfumérii Marrionaud  za 49,-Kš (asi)

8. ISANA ODLAKOVAČ
Už ani jiný nepoužívám, jen tento. A proč? Velké balení, přijatelná cena  a dlouho vydrží, teda pokud si nehty neodlakováváte každý den. A taky nevysušuje nehty ;) …doporučuji
9. RIVAL DE LOOP – VODNÍ SPREJ S ALOE VERA
Když jsem potřebovala osvěžit v dobách veder, tak příjemně osvěžil, rozprašoval příjemně a jemně.
10. SUDOCREAM
Tento krém si jistě zaslouží pozornost, lze ho použít na celé tělo, na podrážděnou pokožku, začervenalou pokožku, akné, ekzém…. Já osobně ho používala (a používám) na akné, na ty pupeny, co se mi i v mém věku dělají a na nějaké odřeniny je taky fajn. Krém je bílý a zanechává bílý film, tak je s ním potřeba pracovat opatrně a nanášet ho postupně. Na pleť ho používám jen večer, pupínky do rána zmizí, nebo vyzrají. Na  ekzém, který se mi dělá přes zimu ho nanáším v silnější vrstvě, vyléčení je asi do týdne. Tento krém je taky vhodný pro miminka na prdelku :)
11. KOKOSOVÝ OLEJ
Další můj nepostradatelný pomocník na pleť, vlasy a na masáže. Na vlasy ho používám občas přes noc, ráno po umytí jsou vlasy oživené, lesklé, pevné. Na obličej ho používám na oční okolí, ale jen mírním poťupkáváním no a na masáže taky super ;) kdo nevyzkoušel, špatně udělal, honem napravit.
12. REXONA MAXIMUM PROTECTION
Tento antiperspirant jsem si zamilovala, je krémový a určitě jste už o něm slyšeli. Před potem mě opravdu ochránil, když teda při mega stresu něco málo pustil, ale jinak supéér. :D
13. ESSENCE ULTIME ŠAMPÓN A KONDICIONÉR
Jako první jsem si k tomu šampónu pořídila kondicionér, jelikož bez něj mé vlasy nefungují.
Šampón pěkně voní, docela výrazně, stačí ho kapka a vytvoří bohatou pěnu, šampón pěkně vlasy umyje, vyživí, dodá jim lesk. Musím říct, že jsem byla překvapená, sedl mi. Vlasy jsem měla lesklé, nebyly zatížené, byly jemné, zdály se mi vyživené a sjednocené, na omak byly pevnější a takové "vláčné" :DZa sebe ho můžu doporučit.:)
14. GLISS KUR ŠAMPÓN A KONDICIONÉR PRO BARVENÉ VLASY
Toto Duo vytvoří krásně lesklé vlasy, barva je oživená, vlasy jsou tím pádem krásnější, jemné na dotek. Jako velké + je to, že se mi po tomto šampónu rychle nemastí vlasy a vydrží celý den. Šampónu stačí malinko, jelikož bohatě pění a krásně voní.Já ho můžu jen a jen doporučit a navíc, často bývá v akci za super penízky.

15.WELLA TUŽIDLO PRO OBJEM
Tento produkt jsem tu měla snad rok, nějak mi nesedl, hodně mi zatěžoval a mastil rychle vlasy. Takže nic pro mě.
16. L´ORÉAL ELSEVE NUTRI-GLOSS BALZÁM
A tento mi sedl, pěkně voní, vlasy se mi dobře rozčesávaly a vydržely celý den pěkné.
17. ALVERDE REGENERAČNÍ MASKA NA VLASY
No vůně je příjemná až občas vadící, konzistence této masky je hutná a to teda mega, musela jsem ji silou vytláčet, na vlasy se nanášela poměrně dobře, spíš to bylo jak máslo, ale za nějaké ty vteřiny se to nějakým způsobem vstřebalo, a bylo to fajn, maska se má nechat působit max.3 minuty, což je super, po smytí se mi vlasy dobře rozčesávaly, nebyly zatížené, naopak lesklé a vyživené.
18. TAFT SHINE – KRÉM PRO LESK VLASŮ
Moc jsem od tohoto produktu nečekala, ale byla jsem příjemně překvapená. Ze sáčku na Vás vykoukne světle hnědá maska, její aplikace je velmi rychlá. Po umytí vlasů šampónem nanesete do vlasů a necháte působit. Poté vlasy důkladně propláchnete vodou a vlasy vysušíte. Vlasy se po masce dobře rozčesávají a co je pro mě důležité, nezatěžuje vlasy.Vlasy se mi pěkně leskly, byly rozzářené a oživené. I po dalších umytích byly takové jiné, živější.
19. DOUGLAS PROTEINOVÁ MASKA
No jako čekala jsem víc, měla jsem to na 2 použítí, ale že bych něco vypozorovala se říct nedá. Vůně byla příjemná, rozčesávání taky v pořádku, ale nic víc nevím…. Asi by to chtělo velké balení.
 Tak to už je vše, vyzkoušeli jste taky něco z toho co já?


8 komentářů:

  1. Predpokladam, ze teraz tie obaly pojdu do separovaneho zberu :-)


    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  2. Velké spotřebováno! :)
    Sprchové gely od Dermacolu mám ráda, Clearskin od Avonu taky a peeling z toho Mrtvého moře mám objednaný - snad to taky přežiju, sůl mi zrovna nevoní :D Rexona Maximum Protection je můj favorit! :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujala mě ta maska od Alverde :-)

    OdpovědětVymazat
  4. hmmm teď jsi mě navnadila na sprcháče od Dermacolu, ty já totiž ráda :))

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za tento článek, mohla bych se prosím skromně zeptat, jak si do fotografií dáváte čísla a i případně Váš název?? Je k tomu potřeba nějaký program. Omluvte mne, jsem tady nová. Díky moc a ráda Vás sleduji :_)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, klidně můžeš tykat, nejsem tak stará :D ....fotky upravuji v Zoner Photo studio 16, dám tam klasicky vložit text, ale to by mělo jít i v malování. Já ho mám v angličtině a hoodně dlouho mi trvalo, než jsem to našla :D

      Vymazat