pátek 31. října 2014

ŘÍJNOVÉ SPOTŘEBOVÁNO

Ahoj, toto letí co? Bylo to nedávno, co jsem psala zářijové spotřebováno. Za chvilku máme vánoce, už máte dárky? Já ne a vůůůbec netuším co komu.
No a co vše jsem spotřebovala? Jdeme na to……
BABYDREAM VLHČENÉ UBROUSKY – No, příjemná, nevtíravá, co se týká velikosti ubrousku, tak nic moc a co mě nejvíc zklamalo? To, že byly hrozně suché, já bych uvítala mokřejší, páč to bylo navlhčené tak, že tam skoro nic nebylo a to říkala i moje kamarádka, která je používala na miminko. Já je dopoužívávala na utírání prachu, na to byly super, jinak se je už nekoupím.
 EBELIN ODLIČOVACÍ TAMPÓNKY- za mě snad nejlepší, co jsem kdy měla, jsou jemné, netrhají se a já je mám moc ráda.

 DOUGLAS XLARGE ODLIČOVACÍ UBROUSKY- tyto byly napuštěné až moc, takže super, já je používala na plavání, na rychlé odlíčení, odličovaly dobře a rychle, ale za tu cenu, co jsou teď, bych si je už nekoupila, znám levnější a stejně dobré.


 EUCERIN MICELÁRNÍ VODA 3v1 – tuto vodičku jsem koupila spolu s časopisem, její cena je 255,-Kč a seženete ji v lékárně. A teď k vodě samotné, nebyla špatná, odličovala docela dobře, jen když jsem měla linky, tak bylo potřeba delšího působení, na pleti mě neštípala, v očích nepálila, docela pomalu se spotřebovávala, ale nekoupila bych si ji, nebyla úplně Top a hodně jí na paty šlapala….

 BOURJOIS MICELÁRNÍ VODA  - tato byla taky v časopisu, ze začátku jsem z ní byla na vážkách, v očích mě štípala, ale na pleti byla dobrá, střídala jsem si s Eucerinem a tato mi přišla o chlup lepší, líp odličovala  a čistila pleť. Každopádně mám v zásobě další 3 micelárky a ráda zkouším další, tak nevím, jestli se mi tato dostane někdy do ruky, ale byla super. 

 AVON CLEARSKIN ČISTÍCÍ VODA PROTI AKNÉ- moje TOP voda na akné, psala jsem o ní i recenzi, už používám další balení a nemůžu si ji vynachválit.

ŠAMPÓN A BALZÁM BALEA PRO DLOUHÉ A NAMÁHANÉ VLASY – jsou bez silikonů, šampónu mi stačilo trošku, dobře pěnil, po kondicionéru se mi dobře rozčesávaly vlasy a hlavně, po tomto duu se mi nemastily vlasy a byly svěží celý den. Další balení bych si koupila znovu.
 GLISSKUR BALZÁM NA VLASY – jelikož ráda testuji, tak jsem sáhla i tomto výrobku a musím říct, že byl fajn, vlasy se mi dobře rozčesávaly a vlasy se mi rychle nemastily, což sleduji především.

 NIVEA VOLUME ŠAMPÓN – na umytí vlasů dobrý, ale nějak rychle mi zmizel :D 


WELLAFLEX LAK NA VLASY – měla jsem na objem, já tužidlo používám jen někdy a toto jsem měla snad rok, na takovéto přelakování bylo dobré, neslepovalo vlasy, jen ke konci se mi pokazila střička, takže už nefungovalo.

 NIVEA LAK NA VLASY ULTRA STRONG – to lepíí hrůůza, letí v půlce do koše, jelikož na moje jemňoučké vlasy je toto až moc, jinak rozstřikovač je fajn. Další bych si pořídila, ale míň tužící.
 
 NIVEA HAPPY TIME   krásná, svěží vůně, stačí ho málo a dobře pění, nevysušuje pokožku, je krémový a celkově mám Nivea sprcháče ráda.

 RITUALS  YOGI FLOW SPRCHOVÁ PĚNA – ach…já jí chci litry, toto bylo něco supéér, stačilo trošičku a krásně vytvořil pěnu na celé tělo, příjemná vůně tomu dodala třešničku. 

zkoušely jste něco ?
 

4 komentáře:

  1. Mám vyzkoušenou pouze micelárku od Bourjois, teda.. zrovna tedka ji používám:) Zatím jsem se s ní nezkoušela odlíčit celá, ale na dočišťování je super, nijak mě nedráždí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Takže sa vysvetlilo, prečo všade na blogoch je micelarka od Eucerinu. Bola v casopise, to som nepostrehla :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :-) Micelární voda za mě byla propadák, dostala jsem ji a pak jsem musela odlít kamarádce.....v očích strašně štípala a mě na pleti nic nedělala.

    OdpovědětVymazat
  4. taky bych chtěla litry sprchové pěny RITUALS :)) byla naprosto skvělá, ale ta cena :((

    OdpovědětVymazat