středa 29. října 2014

PODZIMNÍ  KRABIČKA KRÁSY

Zdravím, jak se máte?
Konečně jsem i já dostala svůj Ladybox, myslela jsem, že dorazí v pondělí, ale to by nebyla česká pošta, aby nezklamala, že jo.:D Co bylo v krabičce nebylo pro mě žádné překvápko, jelikož jsem to nevydržela a nakoukla na FB stránky Ladyboxu. Krabička je pro změnu růžová :D a úvodní dopis je opět krásně vystylován.
CATRICE MAKE-UP NUDE ILLUSION 30ml – PLNÉ BALENÍ 199,-Kč
Nabízí lehký podklad s optimálním matujícím krytím. Díky pigmentům odrážejícím světlo make-up rozzáří vaši pleť a navíc hydratuje pokožku, je dlouhotrvající a chrání proti UVA a UVB záření.
Jak to vidím já: Ha…na mě super odstín, úžasně mi padne a toto jsem fakt nečekala. Make-up je tekutější a tak se s ním bude dobře pracovat, navíc pěkně voní. SUPER!
W7 BRONZE SHIMMER , PLNÉ BALENÍ - 199,-Kč
Třpytivý pudr dodá barvy i neodolatelné odlesky, vraťte jemným dotekem svým tvářím trošku letního bronzu. Dopřejte pleti trochu života, prodlužte si léto bronzerem a rozzařte pleť.
Jak to vidím já: taky super produkt, pěkná barvička, pigmentace je taky super. Štětcem jsem ještě nezkoušela, ale asi bude trošku prášit, líbí se mi taky gramáž, bronzer má 14gramů.
 AUBREY ORGANICS BIOTIN REPAIR SCALP TONIC, 60 ml, CESTOVNÍ BALENÍ
Vlasové tonikum obnovuje vitalitu a  zdraví pokožky hlavy. Oživuje a revitalizuje vlasy, zklidňuje podrážděnou kůži. Proniká do pokožky a dodává vlasům objem. Navíc úžasně citrusově voní.
Jak to vidím já: Noo, toto vůbec neznám a ráda vyzkouším :) Jen k té vůně , zas mi tak úžasná nepříjde, ale každému voní něco jiného.
PALMER´S CBF MASSAGE CREAM FOR STREACH MARKS, 30 g, CESTOVNÍ BALENÍ
Tělové mléko s vysokým obsahem kakaového másla, vitamínu E a kolagenu s elastinem bylo speciálně vyvinuto pro namáhanou pokožku, předchází vzniku strií, pečuje i o suchou pokožku.
JAK TO VIDÍM JÁ: vůně je docela nenápadná, dobře se rozmazává a rychle vstřebává, balení super, lepší jak jeden pytlíček na půl ruky.
 VICHY PURETÉ THERMALE ODLIČOVACÍ MISELÁRNÍ VODA 3v1, 30ml, CESTOVNÍ BALENÍ
Odličovací micelární voda jemně odličuje, čistí a zklidňuje pleť a oči. Je vhodná i pro citlivou pleť. Obsahuje Termální vodu z Vichy s posilujícím a regeneračním účinkem.
JAK TO VIDÍM JÁ: škoda, že nikam necestuji, to balení peckovní, takové ťuťuvé :D ráda vyzkouším.
 VICHY IDEALIA LIFE SERUM, 1,5ml, vzorek- bonus
První sérum od Vichy pro pleť zkoušenou životem pro nevídanou proměnu kvality pleti. Učinně působí na všechny aspekty pleti negativně ovlivněny životním stylem: barva, kontrast, výraz a rovnováha pleti.
JAK TO VIDÍM JÁ: vyzkouším, uvidím, co víc dodat….

 CELKOVÝ DOJEM: Za mě se povedl, největší radost mám z make-upu, jehož barva mi sedne jak poklice na hrnec a z bronzeru, jelikož miluju tvářenky a bronzery. Toto je můj poslední Box z předplatného, jestli si pořídím další netuším, jelikož se blíží vánoce a musím šetřit :D Ale znáte mě :D Jak se líbí Ladybox Vám?
 

7 komentářů:

  1. Ale jo,nevypadá špatně,sice trochu chudě,ale jinak fajn věci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No šak já to otevřela, všechno na jedné hromádce a říkala jsem si, to je všechno? :D

      Vymazat
  2. Nevím, asi už jsem vybíravá. Make-up super, bronzer bych taky brala, pokud by seděl mé pleti.. ale zbytek nic moc. Palmer´s mám doma pořád ještě z minule, tonikum na vlasy sice fajn, ale zas kvůli tomu bych si box nekoupila.. cestovní baleni micelárky - jako jo, člověk to všechno vypotřebuje, ale nevim no..

    Řekla bych jen to, že je to určitě lepší box než některý z těch předešlých. Ale jako zas abych kvůli tomuhle vyhodila 340,- ..

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  3. z make upu a bronzeru bych měla mega radost, to ostatní mě zase tolik neoslovilo, ale možná bych si po čase mohla zase nějakou krabičku objednat. Už ani nevím, kdy jsem měla poslední, ale tuším že to bylo někdy v říjnu loňského roku :-)

    OdpovědětVymazat