pondělí 27. října 2014

MOJE SBÍRKA PALETEK ….No.2-MUA

Pěkný den, je tady pokračování článku, dnes Vám ukážu paletky od MUA. Tuto značku mám ráda, teda vlastním jen paletky, nějaký ten mono stín a pár tvářenek.
Nebudu zdržovat a jdeme na to…..
 
Jako první tady mám tu největší paletku – High definitiv Supermodel eyes ….na tuto paletku jsem psala recenzi, takže ve zkratce….paletka obsahuje 28 očních stínů, ty perleťové jsou pigmentované dobře, s těmi matnými je to horší, ale báze pomůže. Já používám hlavně ty perleťové, matné jen na stínování. Dále obsahuje 1 bronzer, 1 tvářenku a 1 rozjasňovač, pigmentace je dobrá, konzistence sametová.


Další tady mám můj nejstarší kousek a to paletku Undress Me Too, jak jde vidět na fotkách, je paletka hoodně používaná, obsahuje 12 stínů, všechny až na 1 jsou pigmentované dobře.

Další, barevnější paletka nese název Glamour Days , obsahuje 12 dobře pigmentovaných stínů, můj nejoblíbenější je světle růžový stín a fialovo-růžový.


Další tady je paletka Undressed, další paletka, kde si nemůžu stěžovat na pigmentaci, která je opět suprová. Z této paletky mám ráda zlatý stín a růžovo-perleťový, který už pomalu dochází. :D

Mezi můj novější kousek patří paletka Going for Gold, někomu se můžou zdát stíny do oranžova až moc, já osobně se jich ze začátku lekla, ale i s těmito stíny se dá vytvořit krásné líčení. V této paletce najdete jen perleťové stíny a jejich pigmentace je ohromná. 


Poslední nejnovější paletka nese název Heaven and Earth, jsou zde opět krásně pigmentované stíny. Tuto paletku jsem porovnávala barevně s Undressed, ale tato je se světlejšími stíny. 


Tak toto jsou ve zkratce moje paletky od MUA, taky vlastníte nějakou?
 
celá sbírka :)

1 komentář:

  1. Taky pár MUA palet mám, obě nahatice mi přijdou relativně dobré, ale ostatní nic moc, některé jsem už poslala dál.

    OdpovědětVymazat