pátek 24. října 2014

MOJE SBÍRKA PALETEK NO.1 ….MIX

Ahoj krásky, dnes Vám představím moji sbírku paletek. Jelikož jich mám trošku víc ( ani se mi teda nezdá), tak jsem článek rozdělila na 2 části. V té druhé uvidíte moje paletky od firmy MUA, v této části Vám představím různé značky, co vlastním. Kde jsem je koupila, už nevím, strejda google Vám určitě pomůže ;) Paletky Vám představím jen tak okrajově, byl by to hoodně dlouhý článek :D

Jako první se podíváme na paletku od Famous – Big cat eye palette, tato paletka obsahuje 16 stínů, lesklé i matné, já mám radši ty lesklé. Paletka je dobře pigmentovaná a je vhodná jak na denní tak večerní líčení. Taky u ní oceňuji, že je vhodná na cestování  a bohatě to vystačí.



Další je na řadě W7 – In The Buff …o této paletce jste už určitě slyšeli, je zde 12 stínů, matných i lesklých, paletka docela práší, ale to mi nějak nevadí. Jsou zde stíny hlavně do hnědých odstínů, takže na denní líčení bezva a když potřebujete na večer, sáhnete po tmavším stínu.



Mezi novějšími kousky tu mám paletku od Sleek – i Divine arabian nights – pro mě takový rozpak, čekala jsem víc perleťových stínů a menší prášivost. Na této paletce mám ráda zrcátko a také pigmentaci. Na tuto paletku chystám recenzi a líčení.:)


Další, druhý, nejstarší kousek je od Body Collection, jak se paletka jmenuje netuším a asi se už nebude vyrábět, dostala jsem ji asi 3 roky zpět k vánocům od kamarádky. Paletka je dobře pigmentovaná, obsahuje pudr, tvářenky a lesky, ty teda nevyužívám vůbec, jelikož mi vadí to, jak jsou blízko u sebe s tvářenkama a pak na to práší. Jinak jsem docela spokojená, ovšem ji využívám minimálně.


Jako nejstarší tady mám taky od Body Collection – paletka s 48 stíny, některé stíny jsou míň, některé víc pigmentované, toto je moje první paletka, mám ji jen na prach, ale nějak to srdce ji vyhodit, znáte to taky?


Minulý rok jsem od té stejné kamarádky dostala paletku od Technic, ta obsahuje 40 dobře pigmentovaných stánů, 24 na prd lesků, jelikož na ně práší 8 tvářenek, já využívám jen stíny a občas nějakou tu tvářenku.




POKRAČOVÁNÍ V PONDĚLÍ.......:)

3 komentáře:

  1. Taky nemám ráda paletky, kde jsou stíny. Teď už mám doma paletky asi jenom čistě stínové :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak jste spokojená s paletkou The Buff?? Mám ji také za mě dost práší a když se do ni sahne, tak se tam tvoří krátery.....:-((

    OdpovědětVymazat