sobota 8. března 2014

BŘEZNOVÉ NÁKUPY 2014 – 1.ČÁST

Ahoj holky,
Je tady nový měsíc a s ním další nákupy, ano i tento jsem si musela NUTNĚ něco koupit. :D Pořád si říkám, že budu šetřit, ale ono mi to nějak nejde, když je tolik krásných věcí kolem. Ale jelikož jsem nemocná  a jak víme, nemocenská není velká, tento měsíc budu opravdu šetřit a už si toho nebudu moc kupovat. Sázky raději uzavírat nebudu :D
Jste zvědavé, co jsem si pořídila? ……….. nebudu Vás dlouho napínat a vrhneme se na to.


BALEA KRÉM NA RUCE S VŮNÍ PAPÁJI A PODMÁSLÍ ….. 31,90 Kč – krém je hutný, má krémovo-gelovou konzistenci, příjemně voní, vůně je výraznější a myslím si, že ne každému bude vonět. Dobře se roztírá, rychle se vsakuje a nezanechává mastný film. Myslím, že bude hodně dobří kamarádi.:)
 
SUPER PLAYBOY ….. DM s kuponem za 114,- Kč  - co k tomuto napsat, vůně neumím popisovat, ale tato mi voněla nejvíc, je svěží, jak víme, tyhle vůně moc nevydrží, já ji mám je do kabelky na takové to rychlé převonění.


RIMMEL MATCH PERFECTION …. Cena s kuponem ….. 106,- Kč – já si tento make-up vzala jen kvůli ceně, odstín jsem vybrala podle oka, ale docela jsem se trefila. Make-up je tekutější, dobře se roztírá, příjemně voní. Jaké má krycí schopnosti netuším, jelikož jsem ho ještě nezkoušela na pleť.


YVES ROCHER REGENERAČNÍ KONDICIONÉR NA POŠKOZENÉ VLASY ….. cca 82,- Kč – tento je už můj druhý, byla jsem s ním spokojená, tak jsem se k němu vrátila. Vlasy mi nezatěžoval , což je pro mě hodně důležité.
 
YVES ROCHER  SEBO VÉGÉTAL -ČISTÍCÍ PEELING …. Cenu si už nepamatuji ….. je určený pro smíšenou až mastnou pleť, takže pro mě jak dělaný. Zatím jsem ho nezkoušela, takže je brzo na hodnocení, ale to už Vám teď slíbit můžu.
YVES ROCHER – VYHLAZUJÍCÍ MAKE-UP RŮŽOVÝ 100 – velmi světlý odstín ….cena cca 250,- Kč – tento výrobek jsem si ani koupit nechtěla, jenže jak jsem uviděla původní cenu, něco kolem 450,- Kč (nevím přesně) a cenu  v akci, nemohla jsem ho tam nechat. Paní prodavačka mi pomohla odstín vybrat, ze začátku je make-up trochu dooranžova, ale po rozetření se pěkně přizpůsobí pleti, je dvousložkový, takže ho je potřeba protřepat. Make-up má za úkol pleť vyhladit, vyživit a dodat jas. Ještě jsem v začátku testování, ale make-up vypadá velmi dobře.
   

 








HAKURO  KOSMETICKÝ ŠTĚTEC H80 ……. 125,- Kč – Tento štětec  budu používat na oční stíny, štětec má přírodní vlas- koza, rukojeť je dřevěná. Je příjemný na dotek, hustotou je dobrý, štětinky jsou střiženy do špičky.



HAKURO H50 ŠTĚTEC NA MAKE-UP ….. 229,- Kč – tento štětec je vhodný na zapracování make-upu, je hustý, jeho štětinky jsou ze syntetického vlasu Taklon, rukojeť  je dřevěná. Velmi dobře se drží, štětinky jsou jemné.
Štětce jsem objednávala ZDE….. ve středu, ihned zaplatila a v pátek jsem je měla doma. Takže k tomu e-shopu není co vytknout a já jsem s ním spokojená.




MUA HIGH DEFINITION SUPERMODELS EYES – PALETA OČNÍCH STÍNŮ …….  319,- Kč -  tuhle krásku jsem zakoupila na e-shopu …ZDE… , je to můj druhý nákup na tomto e-shopu a opět není co vytknout, rychlé dodání a pečlivé zabalení. Tahle paleta byla vytvořena při příležitosti soutěže Británie a Irsko hledá Top modelku a má dvě patra. Paletka má 28 stínů, z něhož 12 je matných s pigmentací  samozřejmě slabší, než u perleťových, ale pigmentace je na mě dobrá. Dalších 16 stínů je perleťových s výbornou pigmentací a máslovitou konzistencí.  Dále paletka obsahuje 1 bronzer, 1 tvářenku, 1 rozjasňovač. Barvy jsou úžasné, chtěla jsem barevnou paletku, jelikož ještě žádnou s barevnými stíny nemám, vůbec jsem neváhala a koupila.  Cena je suprová, pigmentace taky, jediný problém co s touhle kráskou je, a to, že mi jde vrchní patro špatně otevírat, chce to cvik, ale není to na škodu, alespoň se jen tak neotevře. Hodně se těším, až budu s touhle paletkou pracovat.

  
 

 





 Tak to je z mých prvních březnových nákupů vše. Co pěkného jste si stihly pořídit Vy ?

2 komentáře:

  1. Ty Hakuro štětce si přeji vyzkoušet už dlouho, no stále se k objednávce nemůžu dokopat :-D Ted používám Ecotools a bamboo sadu. Na nákupech jsem ještě nebyla, šetřím :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se taky dlouho odhodlávala a nelituji toho, štětce jsou super, dobře se drží a dodání bylo opravdu velmi rychlé :) Nooo, já už byla nakupovat zase :D

    OdpovědětVymazat